Vem försvinner...

... från Idol ikväll?

image216
image217
image218


Hursomhelst är nog låten som Amanda sjöng först en av de absolut vackraste låtarna i världen..!

                              

I städartagen

Har lördag i huvudet idag. Kanske för att Mattias kom hem redan klockan elva idag, vi var och styrketränade i en timme, har haft hans föräldrar här på besök, och har nu julstädat i åtskilliga timmar. Börjar bli ganska less nu, och tanken på att vi måste gå och handla mat sen är allt för jobbig.
Men fint blir det förhoppnigsvis.

                                                             image215

Gotta leave my troubles behind

                                   

Rocky

                              image214

??

Och hur sjutton ska man få en sån här behå att sitta kvar på brösten? Med Karlsson Klister?

                                                              image213

20 st sådana här konstiga saker finns att vinna på www.cosmopolitan.se

Bakis

Det är just vad jag känner mig idag. Men det vore väl konstigt om jag var det, när jag icke har förtärt en droppe alkohol på ungefär 40 år...
Hursomhelst var jag rätt pigg vid femtiden i morse när Mattias klev upp. Tänkte faktiskt kliva upp då, och börja städa så allt skulle vara rent och snyggt klockan elva när han kommer hem igen, så vi kan hitta på nåt roligare att göra en fredag än att dammsuga och moppa golv...
Jag somnade dock om igen, redan innan han klivit ut genom dörrn tror jag, så jag väntar nog med städningen iaf.. Känner mig helmysko, har ont i hals och huvud + en jobbig illamående känsla. Ja som en baksmälla, som sagt!

Just det fan vi ska ju tvätta idag också... Suck.

                                                           image212

Pippi

                                                         image211

"Men i söndags, då mådde jag inte bra. Efter att jag ätit en tallrik skokräm och mjölk."

Att vara kvinna mitt i livet...

Haha, den här bilden var så passande med tanke på mitt inlägg nedan...

                                                  image210

Oldie

Fan vad gammal och sliten jag känner mig. Har ingen ork alls idag känner jag. Ville gå och lägga mig redan klockan sju idag, men det går bara inte för sig..!
Ska lägga mig i soffan ett tag nu, och försöka sluta tänka på faktumet att jag bara får fler och fler rynkor för varje dag som går...

                                                                       image209

Skrovmål

Blev varken tacos eller kinamat, istället gick vi till hamburgerbaren som ligger ungefär 2 meter ifrån lägenhetshuset. Vanlig brukar jag ta ett 45-grams skrovmål, men eftersom de inte hade det och en 90´s kostade nästan lika mycket som en 150´s så tog jag det.
Och åt upp varenda liten smula!
Och vet ni vad? Jag är mätt! För första gången på säkert över en vecka!
Känns helt underbart..!


                                      image208

Nemi

                    image207

Don´t know, don´t care

                                            image206

Försöker låtsas att jag inte bryr mig... Men det gör jag!
Kanske, kanske, KANSKE det blir tacos till middag idag ;)

Beskriv mig!

Beskriv mig med ett (1) ord! BARA ETT!           
                                                                             image205

Okej då...

Jo tacos skulle nog passa nu ändå förresten...

                                      image204

Men jag vill ha vitlöks-Creme Fraiche på mina...!

Var är han?

Min sambo är försvunnen!
Normalt så brukar han komma hem redan klockan två. Klockan är nu snart fem!
Jag vet att de skulle inventera idag, men tar det verkligen så lång tid? Och inte svarar han på telefon heller. Jag som börjar bli så hungrig. Hoppas han kommer på nån riktigt bra middagsmat nu, jag har börjat bli så himla kinkig med sånt. Kan vara hur hungrig somhelst, ändå blir jag spyfärdig bara av tanken på att äta nånting överhuvudtaget. Inte ens tacos skulle passa bra just nu...

En liten hemlis

Måste berätta en liten sak... Jag rökte i förrgår. Var otroligt upprörd och speedad (av mitt dåliga humör). Skrek "Jag vill ha en cigg!" Fick en cigg, gick ut på balkongen och rökte. Jag som inte rört en cigarett på säkert ett år. Var storrökare förut, i ungefär tre månader, innan jag fick kväljningar och var nära att spy nere på Glajjan (jojomen, det var på den tiden det fortfarande var lagligt att röka inomhus), och då slutade jag.
Dock kan det där suget smyga sig på. Och det är inte för nikotinet, det tror jag inte. Eftersom jag inte kan ta halsbloss längre utan att kräkas. Jag tar bara munbloss, ändå infinner det sig världens lugn när jag får stå där och hålla i min cigarett.
Har inga planer på att börja röka igen, hugaligen nej!
Men rökning påminner om min farfar. Han rökte jämt och ständigt. Han kom alltid och hälsade på oss en vecka eller två på somrarna när han var liten. Jag förknippar röklukt med sommaren, och med coola leksaker man fick.
Den sommaren han bestämde sig för att sluta röka, hade han bara två månader kvar att leva.

Han dog alldeles för tidigt, 65 år gammal. Det är över tio år sedan nu, men kanske det är därför jag känner sånt lugn när jag tar en cigarett? Jag känner honom, hans närvaro...

Scrubkräm

I ett tidigare inlägg har jag fasats över att min nya ansiktsgel, som jag knappt använt nånting av, stod i duschen - halvtom. Befarade att min älskade sambo av misstag tagit den för duschkräm... Och vad svarade han (med ett flin) när jag konfronterade honom med det?
"Den där blåa menar du? Den har jag använt till pungen!"

Very nice, fågelbajs säger jag...
Hursomhelst har jag nu införskaffat en ny hygienartikel, Nivea Visage Young, Mild Scrub Cream.
Den lär riva skönt, så förhoppningsvis håller han sig ifrån att tvätta pungen med den också!

                                                         image203

Egoist

Här kommer känslorna igen, att jag är så otroligt egoistisk som tycker jag har det sååå dåligt. 
Man läser om andras livsöden, ser svält och krig på teve... Så känner jag bara hur jävla DUM jag är. Vad är ett kärlekstörstande hjärta mot ett hjärta som inte längre slår? Vad är mina "nä fy fan vad mkt jag ätit"-perioder mot ett barn i Afrika som dör av svält? Vad är mina småförkylningar jag hela tiden har, och jag är så less på dem och önskar att jag kan få en ordentlig influensa så det kan gå ur kroppen nån gång, mot en sjukdom som leder mot en säker död? Och vad är mina onda knän, NÄR JAG ÄNDÅ KAN GÅ, mot en människa som måste sitta i rullstol resten av sitt liv?

Och vad är det med mig som inte har ständig kontakt med en vän som håller på att svälta ihjäl sig själv - här -  alldeles här - i Sverige - i min stad?
Och vad är det med mig som inte har ständig kontakt med en vän som jag vet kommer dö en för tidig död pga en extremt ovanlig sjukdom som det inte finns nåt botemedel för?

Jag är egoistisk.

                                              image202


Tillsammans är man mindre ensam

"Camille är en utbränd ung kvinna som gör sitt bästa för att försvinna. Sjuk och nedkyld räddas hon av sin granne, Philibert, som låter henne bo i sin stora lägenhet. Där finns även hans inneboende Franck som arbetar som kock och är butter och ohyfsad. Mormor Paulette är en egensinnig gammal dam som vantrivs på ålderdomshemmet och flyttar in hos de tre.

Handlingen i
Anna Gavaldas nya roman utspelar sig i Paris under loppet av ett år. Boken berättar om konflikterna, ömheten, vänskapen, utbrotten, försoningarna och allt annat som händer mellan fyra personer som bor under samma tak. Fyra personer som inte har någonting gemensamt från början och som aldrig borde ha träffats, men som alla har stora hjärtan."

                                                     image201


Fick den här boken i julklapp förra året av min mor. Av någon anledning började inte läsa den förrän igår kväll. Jag läste nästan 100 sidor i sträck, fastän jag var så trött att jag nästan var tvungen att bända upp ögonlocken med tändstickor (klassiskt...). Hursomhelst fastnade jag på en gång, kapitlen är korta (precis som jag vill ha dem) och jag hoppas verkligen att resten av boken är lika bra som början av den!
Tyvärr är jag inte en sån som kan läsa en bok mitt på blanka dagen, måste ligga i sängen på kvällen (och Mattias får INTE ha radion på, då kan jag inte koncentrera mig) och vara ganska trött och ha varvat ner. Så inte förrän dess kan jag läsa den inte så spännande, men intressanta  fortsättningen....

Husmor

Nu börjar jag känna igen mig själv igen. Ett tag har gått sedan jag städade, men idag börjar jag lite smått igen med att göra rent hela spisen, diskbänken och t.o.m byta disktrasa! Jag har packat ur min sambos väska (svettkläder sen gymmet igår, eftersom han väntar så länge med att packa ur själv), och börjar nu se mer och mer som borde städas... Frågan är om det är bra eller dåligt? Endera är jag superslarvig eller pedantisk så in i helvete - finns liksom inget mellanting med mig överhuvudtaget..! Så, som sagt, frågan är vad som är bäst..??


Mission äcklo

Trodde nästan det skulle bli Mission Impossible. Men till slut så fick jag bort allt. Men äckligt var det.

Gjorde rent plattan som står under diskstället, för att det inte ska bli så blött på diskbänken. Helt ingrodd i gammalt vatten och smuts var den. Och det är det jag inte fattar. Man har ju diskat grejerna man ställer på den! Borde det då inte komma rent vatten på den där plattan och inte en massa skit..?!


Nobody´s wife

Tio år sen...

                              

I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made your whole world rumble

For the times that I made you cry
For the times that I told you lies
For the times that I watched and let you stumble

It's too bad, but that's me
What goes around comes around, you'll see
That I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
And when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be nobody's wife

I'm sorry for the times that I didn't come home
Left you lyin' in that bed alone
Was flyin' high in the sky when you needed my shoulder

You're like a stone hangin' round my neck, see
Cut it loose before it breaks my back, see
I've gotta say what I feel before I grow older

I'm sorry but I ain't gonna change my ways
You know I've tried but I'm still the same
I've got to do it my own way

It's too bad, but hey, that's me
What goes around comes around, you'll see
That I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
And when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife

It's too bad, but hey, that's me
What goes around comes around, you'll see
That I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
And when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife

...

Drömde om kaniner i natt... Ja det gjorde jag....     image200


Ny träningsform..?

Det här ser garanterat mycket roligare ut än att gå på gym och lyfta skrot och riva upp knävecket på en jävla benpressmaskin...

                       image199 

Ross the Intern

Undra om man ska gå och kolla på Jay Leno ett tag... Kanske denna snygga man är med idag...

                                   image198

Han är så jäkla rolig! Spana in det här klippet.


Elvis

                       image197

Sömntuta

Helt utslagen i natt igen. De senaste dagarna har jag, oberoende av när jag gått och lagt mig, alltid vaknat prick klockan tio..! Betyder nog att jag måste skaffa mig ett eftermiddagsjobb, jag är inte skapt för nåt annat...

Kolla förresten, de har t.o.m skrivit en bok om mig:  

                                                                          image196

Vilken skillnad....

                                   image195

Surt slut

Nä fy fan vilket surt slut på Grey´s. Man visste väl att det skulle hända, men likt förbannat så ville jag bara skrika av gråt och irritation på slutet. Och vad fan är det för fel på de där människorna..?! Men ändå älskar man serien.
Gaaah...

Säsongsavslutning

Och alla vet nog vilken serie jag menar. Jag är i sorg. Hur ska jag orka vänta till det börjar visas igen? Hur ska jag klara mig utan den här mannen? Och jag som missade reprisen av förra avsnittet och allt, trots påminnelse av syster. (Det otroligt dumma var att i tidningen och på text-tv stod det att det skulle börja 16:40, men istället började det redan 15:45! )
Nåja har ju säsong 1 och 2 på dvd som jag kan se på om abstinensen blir för stor...

                   image194

Mör

Var och tränade idag med sambo och svärmor. Men mådde så himla illa, så orkade inte särskilt mycket plus att jag rev upp knävecket på nån jävla maskin där. Var inte direkt skönt kan jag säga... Hursomhelst så tränade jag ändå lite till när jag kom hem (brukar alltid göra det, köra situps och så), och är ganska så mör i kroppen nu. Men härligt är det ju! Känner dock ett stort sug efter chips nu men känns ju så onödigt när man precis tränat...

Cyanide and Happiness

                                      image193

Eric Dane

My god! Kollar på Ellen Degeneres och vem var gäst där? Alldeles nyss? Som är apsnygg? Eric Dane! Alltså det kan inte finnas många män där ute i världen som är läckrare än honom, ojojoj.....

                                          image192

Marabou Daim

Kan det bli godare? En kombination av mina favoriter, Daim och Marabou mjölkchoklad!
image191Men börjar må liiite illa nu...

Stämmer det här verkligen?

                             image190


Hittad här.

Piroghelvete

Micrar du pirogen i 1 minut (som det står på påsen) så är den fortfarande frusen i mitten.

Micrar du den på 2 minuter bränner du sönder tungan

Vem orkar sätta micron på 1½ minut...?!


Titta vilken fin ballong!

                      image189

Disabled

                         image188

Varför...

... så dött här?

Prestationsångest

Nyss avslutat ett inte så givande och upplyftande samtal med arbetsledaren. Jag berättade att jag tycker att den linjen jag får köra nu är otroligt påfrestande för mig och mitt humör, och att jag egentligen tycker jättemycket om att köra där men inte nu när det är så dåligt väglag. Kan inte påstå att jag är en dålig bilförare, ändå verkar det som att det är bara jag som har problem..! Men vad gör jag för fel i så fall? Jag har fart i backarna, jag tänker mig för både en och två ggr innan jag kör in på nåt ställe, plus att jag istället går ut med posten om jag inte är säker på om jag kommer ta mig tillbaka på vägen igen.

Hon i sin tur var väl inte så nöjd med att jag alltid tog så lång tid på mig ute. Och det förstår jag ju på ett sätt, det blir en himla massa övertidstimmar som de får betala, plus att folket säkert inte är särskilt nöjda när de får posten efter klockan fyra på eftermiddagen..!
Men det är ju ingenting jag gör med flit! Jag gör verkligen mitt allra bästa, och är otroligt noggrann och uppmärksam. Sen att jag inte kör så jättesnabbt är en sak, men är det inte bättre att ta det lugnt och försiktigt istället för att köra av vägen? Jag har varit med om en bilolycka en gång redan och vill inte vara med om det igen! Sen är jag inte heller van vid bilbrevbäring eftersom jag tidigare bara cyklat ut med posten. Då var det samma runda varje dag, men nu kan man få en massa hemleveranser och man ska åka hem till  folk man inte har nån aning om vart de bor..!

Hursomhelst så fick det här samtalet att känna mig ännu sämre än vad jag kände mig innan. Jag hatar när jag inte lyckas! Jag vill inte sluta köra den här linjen heller, den blir säkert hur underbar somhelst framåt våren, plus att jag verkligen måste få jobba så mycket som möjligt. Vill inte heller ha nåt annat jobb, inte som det känns nu..!

Men det var som hon sa nu, "den värsta dagen har inte varit än". För med all största sannolikhet kommer det finnas dagar som är ännu mer överjävligare än den igår. Mer halka, mer snö.
Och med min tur så prickar jag säkert in just de dagarna!

Tip Top

Det bidde en glass som bot mot min stora hunger. Kan säga att det hjälpte liiite, men magen ekar fortfarande tom (konstigt nog?!).

                                                 image187


Mår illa

Vad är det med mig egentligen? Kan äta hur mycket som helst, ändå blir jag inte mätt. Och inte heller är jag sugen på nånting, utan mår illa av att tänka på alla sorters föda.

Dead man

                           image186

Halvdöd

Är fortfarande helt slut efter gårdagens skräckupplevelser. Jag vill inte äta, jag vill inte klä på mig, jag vill inte prata, jag vill inte titta på teve. Jag vill bara vara. Sova en stund till vore inte dumt, men med tanke på att jag låg utslagen i elva timmar i natt behövs nog inte det...

Jag = Kermit

You Are Kermit
                                        

Hi, ho! Lovable and friendly, you get along well with everyone you know.
You're a big thinker, and sometimes you over think life's problems.
Don't worry - everyone know's it's not easy being green.
Just remember, time's fun when you're having flies!
The Muppet Personality Test

Nä nu ska jag inte göra fler tester....

1985

In 1985 (the year you were born)
                                             

Ronald Reagan is president of the US

Live Aid, a 17 hour rock concert broadcasts worldwide from London and Philadelphia, raising $70 million for starving Africans

An 8.1 magnitude earthquake hits Mexico City and results in about 25,000 deaths

Vocano "Nevada del Ruiz" erupts near Bogota, Columbia causing mud slides that bury two towns

American Jew Jonathan Pollard is arrested for giving military secrets to Israel

Mikhail Gorbachev becomes Soviet leader

New Coke is released on the 99th anniversary of Coca-Cola

The GNU Manifesto first written by Richard Stallman

Kansas City Royals win the World series

San Francisco 49ers win Superbowl XIX

Edmonton Oilers win the Stanley Cup

Back to the Future is the top grossing film

Less Than Zero by Bret Easton Ellis is published

David Lee Roth leaves Van Halen to begin a solo career

"Careless Whisper" by Wham! spends the most time at the top of the US charts

Elmo is introduced on Sesame Street

The Golden Girls and Growing Pains premiere
What Happened the Year You Were Born?

Normal?

You Are 55% Normal
                                        
While some of your behavior is quite normal...
Other things you do are downright strange
You've got a little of your freak going on
But you mostly keep your weirdness to yourself
How Normal Are You?

Frusen

Trodde jag skulle frysa sönder fötterna igår pga av all snö jag fick plumsa i... Är nu varm och go om fötterna, men fryser som fan om resten av mig..! Har sovit med alla kläder på i natt (väldigt praktiskt faktiskt, då slapp jag ju klä på mig när jag klev upp...), och med filtar och överkast. Tänk om jag håller på att bli sjuk?
Men jag vet, jag ska inte gnälla...

                                                                                     image185

Omöjligt

ÅÅÅÅÅÅÅHHHH!! Hade ju (såklart!) skrivit ett låååångt inlägg om den pissigaste arbetsdagen i hela mitt liv, och självklart SJÄLVKLART så försvinner hela skiten! Varför händer det aldrig med ett pyttekort inlägg?? Nejnej, bara de låååånga!

Hursomhelst, kort sammanfattning:

Snövallar (som dumma plogbilen plöjt upp mot infarter till postlådorna) = omöjliga att komma över
Uppförsbackar = omöjliga att komma uppför
Nerförsbackaromöjligt när man var tvungen att backa ner! (se ovan)
Snö vid postlådorna = omöjligt att se var exakt man ska köra för att inte köra ner i dike, stup, raviner, Grand Canyon, etc.
Vända på dåligt skottade garageuppfarter = omöjligt, omöjligt, OMÖJLIGT.

Summa summarum:

Jag fick strunta i att dela ut en del post, där postlådorna stod bakom höga snövallar och det skulle vara nästintill omöjligt att komma över. Och skulle jag mot förmodan komma över vallen, ja då skulle det vara omöjligt att backa tillbaka över vallen igen utan att få för hög fart, backa rakt ut i E4:an och bli påkörd av en lastbil och MOSAS!

Hade bra med fart i de flesta uppförbackar så de gick bra, men i de uppförsbackar det var omöjligt att få fart med sig från början så tog färden framåt och uppåt slut ganska snabbt. Trots gasande och lirkande och trilskande så stod bilen där den stod - mitt i en jävla uppförsbacke utan en vändplats i sikte.

Nerförsbackarna gick bra, så länge jag inte var tvungen att ta mig ner med arslet före, vilket inträffade tre gånger. Backade lugnt och sansat, men med hjärtat i halsgropen och dessutom dödsångest när jag var tvungen att backa ut direkt till E4:an. (Timmerbilar på 110-väg, se ovan)

Jag fick parkera bilen, kliva ut och GÅ till säkert en fjärdedel av alla postlådor. Vilket är både tidsödande och drygt. Men hellre det än att fastnade, vilket jag också gjorde ett par tre hundra gånger under dagens lopp. Sista gången var jag redo att ge upp. Kliva ur bilen, och gå de fem milen hem! Ett brant dike ungefär en decimeter från däcken + en lådsamling ca 1 millimeter från bilen, så det fanns inte mycket plats för att ratta. Men till slut så, när jag gasat upp all bensin som fanns kvar i tanken så kom jag äntligen loss, och puckot som stod bakom fick skylla sig själv när jag slirade upp all snö i hela Ullånger på hans bil. (Han hade ju faktiskt kunnat köra om mig, och inte sitta kvar och titta på min dödskamp!)

Här återkommer vi till uppförsbackar som är omöjliga att ta sig uppför. Även här blev jag tvungen att GÅ ut med posten. Sedan blev jag också tvungen att backa nerför hela halva backen igen. Och vände på en garageuppfart som såg jättebra skottad ut. Jo tjena, jag rörde mig inte ur fläcken! Fick gå ut i mina icke vattentäta gympadojor och sparka undan så mycket snö som möjligt, och sen bara ratta och gasa och backa och köra som jag aldrig gjort förr. Kändes som en efter förlossning när jag äntligen kom iväg därifrån. Typ.


Den här arbetsdagen resulterade i mycket svett och tårar, och även en ond hals. (Jo jag gormade och skrek ganska mycket faktiskt.....) Men äntligen är jag hemma! Åh käre gode Gud, gör så att jag inte behöver köra den här linjen igen förrän till våren när det är barmark och inte halt!


Nä vet nån vad...

Vad längesen det var jag satt här nu! Längesen för att vara jag... Är trött och less som fan, men tänkte ändå försöka sitta här ett tag. Men det får bli senare, för nu tänker jag försöka bli på bättre humör först.
See you.


The best of Skrotnisse

Tyckte det här programmet var så läskigt när jag var liten. Inte så konstigt att jag tyckte det, se bara på det här klippet!
                           
                             

Daniel Lindström

Blev så till mig av bilden jag la ut på Daniel Lindström igår att jag måste lägga ut den en gång till...

                             image184

Oooh, sexy hairstyle...


Är sterilitet ärftligt?

Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?


Varför måste man boka tid hos en synsk?


Var tar den vita färgen vägen när snön smälter?


Är sterilitet ärftligt?


Weak

En hel del minnen som väcktes igår.

                              Lost in time I cant count the words
I said when I thought they went unheard
All of those harsh thoughts so unkind
cause I wanted you

And now I sit here I´m all alone
So here sits a bloody mess, tears fly home
A circle of angels, deep in war
cause I wanted you

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you
Deep as I am, Im no ones fool
Weak as I am

So what am I now I´m love last home
I´m all of the soft words I once owned
If I opened my heart, there´d be no space for air
cause I wanted you

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you
Deep as I am, Im no ones fool
Weak as I am

In this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you

In this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you

In this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you

Weak as I am
Weak as I am
Weak as I am
Weak as I am, am, am

Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am

Barnprogram

God morgon. Klev upp för en timme sen ungefär och tittade på Hotell Kantarell. Äntligen ett bra barnprogram! Nu kan jag ju i alla fall hysa lite hopp om att mina framtida barn kommer få ett bra teveutbud, istället för att de måste sitta och titta på Teletubbies och annan skit.
Ett annat bra program är Häxan Surtant.
Sen kan det ju inte bli bättre heller nu när Fem myror går på söndagar, och Dr Snuggles går just nu på barnkanalen..!

= Sant

Nä om man ska ta och krypa ner i sängen och tvångsgosa med Mattias lite, nu när han sover och allt! (Ja faktiskt, han sover fortfarande. Hur mycket sömn klarar en människa egentligen av??) Då har han i alla fall inget att sätta emot, hehehe....
Eller. Så lägger jag mig och läser recept ur min nya bok 100 % choklad. Ja! Snacka om himmelriket, jag behöver bara titta på choklad så blir jag alldeles till mig. Men jag får passa mig. Bli alldeles till mig + sugen på gos = sex. Brunt + sött = Rihanna. Och nej jag vill verkligen inte drömma fler sexdrömmar om henne!


                                                     +           =  Sant
 

Idolfinalen närmar sig...

... och den kommer jag ändå missa eftersom jag ska befinna mig på julbord med jobbet exakt den tidpunkten. (Jättetråkigt, Sandra och Anz, men det får bli en annan gång! Eller så får ni komma upp till mig ;)...)

Hursomhelst så vad är det för fel på Andreas? Vax i öronen eller? Han sjöng JÄTTEBRA idag, men hade absolut inget scenspråk.. Och vad sa juryn? Att han sjöng som en jävla gud, och att han inte behövde dansa precis som de ville, men att han skulle ge mer. Och vad sa Andreas? "Jaaa men jaog tyckäer ie alla faoll att jao sjöng jäääjtebrra, och vaaörför skao jao mosta dansa prrecies som de viell?!" GAAAH, TRÖÖÖG! Vax i öronen som sagt.
Fan också att han gick vidare då, men lika bra att han vinner alltihop för det blir ju ändå ingenting av de som vinner.. Hur mycket har t.ex Fagervall spelats på radion egentligen, förutom den där töntballaden som absolut inte passade honom..?
Och Amanda får inte heller vinna, då är ju även hon dömd att misslyckas. Så var bara bra att Daniel åkte ut idag, så har han MKT större chans att klara sig som artist sen.

För vart har.....

image175

... Daniel tagit vägen?

image176

... Agnes tagit vägen?

image177

... Markus tagit vägen?

Fredagsmys blev fredagstråk

Åkte fyra mil nu ikväll för att umgås med min karl. Och så ligger han bara i soffan och sover! Jag undrar just om han hade legat och sovit om han umgåtts med sina kompisar istället, som han tänkte göra om jag inte kom...?!


Sex med Rihanna

Har drömt en himla massa tokiga drömmar i natt också... Fattar inte vart jag får allt ifrån..? De säger ju att en dröm är information som hjärnan bearbetar, alltså nånting som man gått och tänkt på under dagen, folk man träffat, saker man ska göra, etc....
Men att bli halvt våldtagen av Rihanna är väl för fasen inget som jag gått och tänkt på!!

                              image174

Jag tycker ju inte ens att hon är snygg...

God morgon

Nja det vet jag väl inte. Är trött som attan, ändå är ju klockan snart halv tio, och inte blev det så sent igår heller. Vaknade först vid sextiden när Mattias gick på jobbet. Klev upp och la mig i soffan och kände mig någorlunda pigg tills jag bara helt plötsligt tvärsomnade. När jag vaknade igen var det panikartat, tänk om klockan är över 20 över elva?! Det var den inte, den var nio.. Ska ta bussen 20 över elva nämligen, det är den enda buss som går i någorlunda tid till Kramfors. Ska börja jobba halv ett idag. Jag ska vara ensam!! Eller ja inte helt, men jag ska klara så mycket som möjligt själv efter bara tre dagars övning. Snacka om prestationsångest..! 
                                                image173

Nej hörni ungdomar...

... tror det här blir det sista för mig ikväll. Ska gå och lägga mig i soffan och mysa med Mattias, och kanske se en film. Och äta popcorn ska jag göra också. Och choklad, för det är jag banne mig värd! 

 

                                     image172

Titta vad fin väg jag har till jobbet

                                 image170

                                 image171

Man tänker inte alls på att en fabrik står och bolmar bakom skogsdungen.


Jao..

Nu är jag nyduschad och nyäten och tillvaron känns helt plötsligt underbar igen. Träningen gick väl så där, trots att vi hade hela hallen för oss själva. Var laddad som attan, men orkade knappt nånting ändå.. 
Men jag tränade ju i alla fall..!

G-Y-M-M-E-T

Alldeles strax kommer min framtida fästman hem och då ska vi direkt kila ner på ful-gymmet nere på stan. Världens uslaste maskiner har de där, och det är så kallt där inne att det blir frost på golvet (ja nästan i alla fall...) men det är ju gratis! Huvudsaken det, jag skulle aldrig betala för att gå och styrketräna!
Men ska bli skönt att träna lite ändå, få ur sig lite aggressioner.
Sen har jag bestämt att vi ska ha myskväll, jag kräver det! Han fick ha sin fotbollskväll igår, då ska han banne mig gå med på myskväll med mig också. Helt fotbollsfritt!


Grrrr

Hur fan ska jag orka stå ut med den här PMS-skiten i 3-4 dagar till...?!?

                                       image169

Mmm... Mackor!

Måste väl medge att en chokladkaka skulle suttit ännu bättre, men de här varma mackorna jag äter nu gör underverk för både mage och menshumör!

                          image168

En varm macka. Den andra är försvunnen...

Ungefär så här, ja...

                                       image167

Jobbet

Så här fint är det i min lilla lucka på Posten AB.

                image165          image166


Bra timpenning

I´m back!
Tog ju inte lång tid alls det där. Ändå lyckades jag bli av med 1200 spänn. 1200 spänn för tio minuter, snacka om bra timpenning för dem! I och för sig går väl en hel del till materialet och så också, men.. Hursomhelst har jag nu fått mina inlägg till skorna, och känns som att jag blev en meter längre när jag satte på mig dem. Och av någon anledning fick jag behålla gipsavgjutningarna på mina fötter. Varför då? Vad ska jag med dem till? Ställa dem i bokhyllan och visa upp eller?

Kvinnliga bekymmer

Är det verkligen värt det att vara tjej, när man måste ha ont i magen och må allmänt dåligt varje jävla månad fram till man blir ungefär 50?! Tänk vad lyxigt att vara kille och slippa ha såna bekymmer!

Fast å andra sidan behöver jag ju inte ha nån pung. Och det känns ganska skönt.

Uppe med tuppen

Godmorgon. Tänk att man på sin lediga dag måste kliva upp såhär tidigt. Det är fortfarande mörkt ute, så känns som att klockan är ungefär fem.
Det har ringt och ringt i telefonen hela morgonen. Jag har skitit i att svara, för jag trodde Mattias låg kvar bredvid mig och jag tyckte det var hans skyldighet att kliva upp och svara istället för mig, eftersom jag var så himla trött minsann. Men så visade det sig efter många om och men att han inte alls låg kvar. Han hade smitit iväg på jobbet utan att väcka mig, så var bara tur att jag till slut slog upp ögonen. Då var klockan halv åtta och jag ska till Fotfavoriten klockan halv nio. Så ska jag väl fixa i ordning mig och så nu, men frågan är... orkar jag?!

                                                     image164

Ny dag

Se på fan, klockan är över tolv. Torsdag idag då, jämarns vad fort veckorna går! Snart måndag igen...
Avslutar kvällen med dessa otroooligt snygga Pippi-stövlar. Fick tyvärr bara fram en liten bild, men hoppas ni ser ändå! 
                   
 image163    Kolla bara vilka läckra! Kommer garanterat bli vinterns "it"-stövel. Pippi Långstrump är som vanligt inne även denna vinter, det som är lite update är den lite "barnsliga" modellen. Finns även i blått och grönt för män som inte tycker om rosa. Denna stövel kommer sitta vackert på var man och kvinnas fot ända fram till sommaren!

Shopping för 1000 kronor

Jag vill inte lägga mig! Jag vill vara vaken till klockan 38, som min systerson brukar säga... Men borde sova (men hur kul är det då när jag måste ligga där i mörkret och göra ingenting, och räkna får tills jag somnar..?). Är ledig i morgon men måste ju upp tidigt i alla fall, eftersom jag ska ner till Fotfavoriten och hämta ut mina inlägg. Som jag har väntat på i två månader. Som kostar över 1000 spänn. Åååh vad skojsigt det ska bli att bränna ännu mer pengar!!

Hms...

Min ansiktsgel (som jag knappt använt nånting av) stod i duschen. Halvtom.
Har Mattias misstagit den för duschkräm medans jag varit borta, månne...?

Rädd

Jag har en benägenhet att skrämma upp mig på kvällarna. Jag är otroligt mörkrädd, och vid minsta lilla ljud så tror jag det kommit in en mördare i lägenheten. Nu hände det sig att nånting från diskstället rasade ner i diskbänken, och självklart var det Mattias som fick gå och kolla vad det var (annars skulle ju jag bli mördad!).
Blir så jäkla rädd att hjärtat börjar skena t.o.m. Vet knappt om jag vågar gå och borsta tänderna nu...

                                        image162

Inte trött

Dags att lägga sig och jag är inte ett dugg trött. Lägger jag mig nu kommer jag bara ligga och stirra upp i taket och inte kunna somna förrän i morgon bitti. Jag är sugen på att träna! Och att äta. En pastasallad vore gott. Men icke. 

                                                       image161

Vad är det som är så speciellt?

Vad är det som är så speciellt med fotboll? 22 karlar på en stor gräsmatta och 20 av dem springer runt och jagar en boll. Så fort tillfälle ges så kastar de sig ner på marken och rullar runt i flera meter och luktar på gräset. Matcherna är typ flera dagar långa, men på senare tid har de förkortats något för att folk tycker det är roligt att kasta saker på domaren. En gång kom det ut en dansk också. Då blev jag glad. För då tog matchen slut fortare och jag kunde hitta på roligare saker med min man.

Nä jag tycker verkligen inte om fotboll!
                                                 image160

Home at last

NU så är jag äntligen hemma. I Sollefteå hos pojkvännen. Var jätteroligt att jobba idag med, börjar låta riktigt professionell i telefon och mot kunder. Har precis satt i mig två varma mackor till middag och det var som att komma till himmelriket. Det som inte är himmelriket är att jag inte får titta på Grey´s Anatomy idag eftersom det är fotbollskvall till EM (eller var det VM..?), som det så fint heter. Och trots att jag är förkyld och Mattias är ovanligt kär i mig så får inte mitt favoritprogram gå före. Istället sitter det tre killar och en gubbe i mitt vardagsrum nu och grymtar till med jämna mellanrum. Hade förväntat mig vrål men de verkar ju rätt lugna. Hoppas Sverige vinner bara, vill inte spendera resten av kvällen med sur karl...


Ville bara säga...

... att jag inte sminkade mig som Pamela på bilden nedan. Tyckte det blev liiite för mycket, jag menar jag ska ju bara stå i en lucka på Posten..!
Blev istället så här :

                                                           image159 

 Sååå snyggt med knallblå ögonskugga (matchar Postenkläderna asbra!) och röda läppar för att liksom bryta av!


Nej jag skojar bara...

Nä nu jävlar...

.... måste jag ta och göra i ordning mig om jag ska hinna till jobbet denna härliga vinterdag... 9 grader kallt, fy fan! Blir till att ta på sig långkalsonger idag...

Nåja hursomhelst tänkte jag satsa på den här stilen:

                                 image158

Dagens frukosttips

Ta en stor Brieost, och ät tills du kräks!

                                          image157

Vinterns it-tröja!

Asså spana in den här läckra tröjan!

                      image156
                                                                                         VILL HA!!

Facebook (igen)

Har ju som jag tidigare skrev gått och blivit medlem i Facebook. Måste erkänna att jag även idag loggade in där och kollade läget. Men fasen vad irriterad man blir över hur fult och oorganiserat allting är där! Och man missar jättemycket saker för att sidan är så slarvigt gjord. Sen får man som sagt ett mail för varje gång nån skriver en. Men HALLÅ vad onödigt!! Blir ju så jävla jobbigt att rensa inboxen sen....

5 - 4 - 3

5 Vem:
Pratade du med senast: Mattias på telefon, Ulrika på msn.
Saknar du nu: Mattias.
Gick du på bio med sist: Towe, Elin & Mattias. 
Ringde du senast: Ja vem tror ni....?! 
Ska du träffa imorgon: MATTIAS!! 

4 Saker:
Du gjorde igår kväll: Satt vid datorn...
Du kan höra just nu: Tussan som spinner.
Du inte kan leva utan: Hela min familj. 
Du gör när du är uttråkad: Sitter vid datorn... 

3 Människor:

Som du kan berätta allt för:
 Mattias, och mina vänner. 

Har du någonsin...

Varit kär i en kompis: Nej.
Brutit mot lagen: Ja det har jag säkert.
Blivit arresterad: Icke.
Varit med på teve:  Nyheterna.
Kysst en främling:  Oh ja. 
Ljugit om känslor: Säkert.

Stroppig

Fan vad jag ser stroppig ut på nya bilden där till höger. Den ser mycket bättre ut i större format, där är jag inte lika mycket bitch...

Men orkar inte byta nu.

ZZZzzzZZZzzzZZZzzz....

                                                    image155
                                                     Jag ligger där nånstans, ni kan bara inte se mig...

Blaj blaj

Fan vad Facebook är knepigt! Helt okej när man inte har nånting där, men när man besöker vissas sidor så är det ju helt omöjligt att hitta saker..! Riktigt uselt planerad sida tycker jag. Dessutom får man ett mail för varje gång nån skriver på ens "wall". Löjligt. Jag som nästan aldrig kollar min mail, den kommer ju bli överfull!
Får väl se hur mycket man kommer sitta där...

Nä nu ska jag faktiskt också ta och lägga mig. Guten Nacht!

Nattuggla

Är det bara jag som tycker om att vara uppe såhär sent och njuta av tillvaron? (Och tanken på att jag kan sova i stort sett hur länge jag vill imorgon :)....)

                      image154

Facebook

Ville bara säga att trots alla varningar har jag blivit medlem på Facebook. Skyll på syrran! ;)

Regnbåge vid vatten

                 image153

Senaste...

Cigaretten:  Tja... Var väl för något år sen.
Drycken: Vatten.
Bilturen: Hem från jobbet idag, i en tidningsbil.
Kyssen: Av Mattias i söndags.
Tv-programmet: Hms... Kollar ju aldrig på teve nästan, så får väl bli Idol..!
Pirr i magen:  Söndags :) 
Misstaget: Oj... Att döma ut någon innan jag ens träffat den personen, kanske...

Första...

Bästisen: Towe 
Husdjuret: Katten Tussan (snart 13 år nu).
Piercingen: Har ingen! Inte ens i öronen.
Riktiga kärleken: Erik.
Musiken: Mariah Carey
Bilen: Inte köpt nån bil än.
Fyllan: Tre dagar efter min 18-årsdag. Jag somnade i en trappuppgång...

Nuvarande status

Humör: Finfint, dock lite uttråkad.
Kläder: Gråa mysbyxor, grå tröja, röda kalsonger (jaa faktiskt..!)
Nagel-färg: Nagelfärgad.
Tid: 23:10
Omgivning: Dator, blomma, skrivare, katt. 
Irritationsmoment: Inget, förutom att klockan börjar bli mycket.
Tankar: Borde sova. Roligt jobb imorgon (förhoppningsvis).
Längtan: Efter Mattias och att bli rik och vacker.
Samtal: Ulrika på msn.

Sixten

                                                image150

Sixten tycker mycket om att titta på Text-TV. Han ger en det onda ögat om man stör honom.

Tråkigt

Fan vad tråkigt jag har.
Tråk tråk tråk.

                                          image148

10 favoriter

Färg: Röd, grön, rosa.
Mat:  Tacos
Band/artist: No Doubt, Kelly Clarkson, Alicia Keys, mfl.
Film: De flesta musikalfilmer och "Stekta gröna tomater".
Bok: Da Vinci-koden.
Sport: Basket.
Årstid: Vår och höst.
Veckodag: Lördag.
Tid på dygnet: Kvällen.
Sysselsättning: Jobba och blogga :P

Början till en skiiitgod grönsakssoppa

                    image147

Wehee!

Nu är räkningarna betalda och klara! Känns ju så jävla underbart att bli av med de där pengarna, som jag inte aaalls hellre lagt på nånting annat, typ en hårklippning, en timmes massage, eller ett par jeans om inte är trasiga i ljumsken..!!

Betala räkningar

Det bara äääälskar jag att göra! Se hur pengarna bara försvinner från kontot är ju hur superkul somhelst! Det ska jag göra strax i alla fall, gu´ va´ ja´ längta´.

Nu ska jag bara...

.... käka upp den här gubben och sen måste jag rusa till bussen!

                                   image146


Förkyld

Åh vad underbart det var att vakna upp idag! Inte. Huvudet bultade lika mycket som igår kväll, och det känns som att jag har en tampong i halsen som bara sväller och sväller. Kommer jag verkligen orka att stå och se glad och trevlig ut ända till klockan 18 ikväll?
Känner mig helt slut efter min hårda dag igår. Är bara att vänta och se, när Tommy kommer in idag får jag ju veta om jag gjort allting rätt eller inte. Och hoppas den där tanten inte blev arg för att jag kanske förstörde hennes gräsmatta...

      

                image145 

Vacker utan spackel

För er som kanske varit oroliga för mig idag så vill jag bara säga att jag lever och mår bra. Men hade det inte varit för att jag kör lika långsamt som en gubbe med keps, så hade det kanske slutat på ett annat sätt. För satan i gatan vad halt det var! Jag tappade kontrollen helt 2 gånger, var bara och försöka ratta så gott det gick, och be en tyst bön till han där uppe om att jag inte skulle behöva spendera resten av dagen med att hänga upp och ner i en bil i mörkaste urskogen. Det var t.o.m med läskigt att stanna vid varje postlåda, för jag visste aldrig om jag skulle kunna ta mig därifrån sen. Dessutom körde jag nog sönder en tants tomt också...

Men det var inte bara dåligt idag. Alla jag träffade idag var så snälla mot mig, fastän jag var så sen. De tyckte synd om mig för att jag var tvungen att köra på sånt jävla pissigt väglag, och i sånt kolsvart mörker (jojomen, det började minsann skymma när jag var ungefär halvvägs, så jävla sen var jag!!). Och så tyckte de säkert om mig för att jag är så snygg... Var i alla fall rätt så gråtmild efter mina möten med alla dessa gamla underbara snälla människor, även fast jag bara träffat dem en gång så älskar jag dem redan.

Har spenderat kvällen hos Towe med son och sambo. Det blev den sedvanliga godnattsagan (som alltid slutar med att JAG nästan somnar...) men faktiskt inget Yatzy..!
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, så otroligt skönt att jag har sovmorgon i morgon! Just nu är jag verkligen lycklig.

                         image144

                                                                      Titta bara vad lycklig jag är...!

Ingen söndagsångest här inte!

                            image143

If tomorrow never comes...

... ja då skulle jag bli ganska lättad. Eller nja, självklart vill jag ju att tiden ska gå (även om allt börjar gå liiite för fort nu nu!), men i morgon ska jag nämligen köra brevbäring. På pensionsdag. Och jag KAN INTE!! Eller joo jag kan nog, men känner mig så osäker. Har haft ett enda ärende på de dagar jag jobbat, men imorgon kommer det vara många fler som ska ta ut och sätta in pengar, och det kommer vara en massa olika blanketter och jag måste hålla reda på vilka som kostar 20, 35 och 49 kr, och vilka som är avgiftsfria. Säkerligen kommer jag komma ut sent (som vanligt) och pga av alla ärenden kommer jag bara hamna mer och mer efter + att det säkert är en del som kommer vilja bjuda på fika (jojo när man är lantbrevbärare är man populär!). Blä, jag får magsår bara av att tänka på det!
Så ska väl ta och krypa till kojs nu, så jag inte somnar längs landsvägarna imorgon. Lär vara snorhalt också, så jag säger som jag gjorde sist : hör ni inte av mig imorgon så har jag förmodligen kört av vägen, krockat med timmerbil eller annat fordon, eller krockat med älg, björn, get, gris eller annat djur.

Jag och min bebis

                                          image142

                                                                         Han är bara så himla söt!

Vill man vara fin får man lida pin

Oj oj oj vilket slit. Är ganska nyligen utkommen från badrummet. Vilket ståhej! Det är skrubba, peela, fila, plocka, raka, klippa, äppelcidervinägra (håret) och smörja in. Allt för att man ska bli så strålande vacker som möjligt.

Men man ser ju ändå ingen skillnad!
Förutom att jag fått russinfingrar...


Va fan...

Här har jag varit exemplarisk och inte suttit vid datorn på hela dagen, och så nu när jag väl är här så funkar inget..!!

Olivoljeinpackning

Tjenixen.
Sitter med håret indränkt i olivolja. Luktar äckligt, och jag ser äcklig ut också... Nyss tränat och äntligen känns det roligt igen! Men ska försöka hålla mig i från att träna varje dag, får räcka med varannan nu.

Nä ska väl ta och tvätta ur det här innan det gror in i håret alldeles..!

Mina lockar

Ja här kommer då den halvt utlovade bilden på min frisyr. Tyvärr väntade jag för länge så det mesta av lockarna hade ju försvunnit.

                                                image141

                                                                                   Yeah, what a pose

Annorlunda Einstein

                                                             image138

Fel skiva

Fan vad deppig jag känner mig. Allt är bara fel. Blir irriterad för minsta lilla och får hjärtklappning för att jag blir så arg. Jävla lördag. Hela familjen kollar på fotbollskvalet. Jag hatar fotboll! Tycker det är så segt och tråkigt. Tänkte då att jag skulle sätta mig vid datorn och lägga in lite bilder. Men icke! För Mattias tog med sig fel skiva, så kan alltså inte installera programmet som gör att man kan överföra bilderna från kameran till datorn.

Jag tänker fan sura hela helgen!!

                                                                     image137

Guldlock

Har stått och fixat håret i över en timme. Äntligen klart! Och det är så lockigt och fint :)
Kanske kommer bild senare...

Nu har min älskling kommit hit så nu ska jag ägna mig åt honom resten av kvällen.
Ciao!


Chockhöjning av snuspriser

SVT Nyheter


Priset på snus höjs kraftigt vid nyår. Swedish Match, som har drygt 90 procent av marknaden, förhandlar om att höja priset med i genomsnitt 20 procent - nästan dubbelt så mycket som skattehöjningen motiverar.

Mest höjs priset på storsäljaren General Portion - från 30 kr till 34 kr - samtidigt som lössnusdosans storlek minskas från 50 till 45 gram.

Försäljningen av snus och vinsten för Swedish Match har minskat kraftigt sedan förra årsskiftet då skatten chockhöjdes. Först under tredje kvartalet i år har minskningen bromsats.

-Vi är i förhandlingar med Swedish Match men vi vill inte kommentera ytterligare, säger Staffan Ekengren, presschef på ICA.

Bekräftar prishöjning
Ulf Nilsson, kommunikationschef på Swedish Match, bekräftar att dosornas storlek kommer att minskas och att priset kommer att höjas, med en dryg femma på en dosa lössnus, inklusive skattehöjningen.

Enligt bolaget beror prishöjningen beror till stor del på skatteeffekter.

                                                image136

Va fan är det inte lika bra att förbjuda snusen helt och hållet då, precis som i övriga världen..?? Ingen jävel kommer ju ha råd att köpa snus efter nyår, och jag kommer definitivt måsta sluta.
Vet att snus inte är bra för kroppen, men varför höjs inte priset på cigaretter lika mycket? Det är väl ännu värre att röka! När du snusar så skadar du bara dig själv, och inte alla runt omkring.


Superstar

Tråkigt att de var tvungna att göra tråkiga rapverser till denna härliga refräng!


                             

Tankvärt

- Människan är inte klok, bara efterklok...


- Av historien lär vi oss att vi ingenting lär av historien.

- Bekymra dig inte över gamla problem, det kommer snart nya.

- Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.

- Dubbelmoral är praktiskt, förloras den ena har man den andra kvar.


Tack Anz ;)


Lördag förmiddag

Guten morgen alles!

Mamma ringde och väckte mig idag. Från vardagsrummet! Hon orkade inte gå upp och väcka mig sa hon, haha...  Senare lämnar hon hela familjen åt sitt öde, och jag trodde nästan det skulle bli som igår - att vi får äta rå falukorv och popcorn till middag. Men icke! Pappa tänker faktiskt bjuda på.... *trumvirvel*..... PIZZA!!

                                                  image135

Natt

Jobbigt när man jobbat länge och kommit hem sent. Man tappar liksom tidsuppfattningen. Känns som att klockan är ungefär tio nu, men icke! Jag borde ha gått och lagt mig för åratal sen..!
I morgon kommer i alla fall älsklingen hit. Han och jag, och mina bröder ska iväg och titta på mamma när hon uppträder. Beatleskväll! Weeee! Jag som verkligen äääälskar Beatles! Eller inte. Men det blir säkert bra ändå...!

Nej man får väl ta och masa sig till sängen, häfta ihop ögonlocken och hoppas att man somnar...

                                                                              image133


Därför...

... ska jag göra en likadan åt henne.

S - Schnygging
A - Annorlunda
N - Nyfiken
D - Dyrkar Horatio
R - Rolig
A - Av normal längd

image132


Haha, den där blev ju inte alls lika bra! Och kunde bara ta förnamnet eftersom jag inte kom på nåt till efternamnet... Nä va dåligt..!


Vackert

Kolla här vad fint hon skrev om mig, min bästis ;)Jag har ju fått en så himla gosig bloggkompis här som jag tillägnar den här lilla namndikten till,
och med den visar min kärlek till henne... 
Hehe Kanske endast för att hon tycker jag är lik "Ika i Rutan" 
Vem vet? 
Jag vet! 
Och så är inte fallet. 
Jag tycker om henne på ritkigt
Mongo

 Varsågod IDA

I - Intressant Kramforsbo
D - Dyrkar Horatzio
A - Askonstig

N - Nostalgisk
O - Otroligt rolig
R - Räserbrevbärare
M - Mystisk
A - Apsnyggich
N - Naturligvis bloggnörd

image1149Umbrella - ella - ella - eee eee eee

Bästa versionen av "Umbrella". För de här killarna är inte lika porriga som Rihanna. (Om man bortser från den där killen som står i bakgrunden och spelar bas eller vad han gör...)                               

Gråt

Smör-Mattias var mannen som fick åka ut. Det var på tiden! Fast hade hellre velat att jag-pratar-jävligt-grötigt-Andres åkt..

MEN. Jag började grina! Och jag lovar, det hade inget att göra med den som åkte ut. Utan det var för den där sorgliga låten de spelar i slutet! Blev alldeles tårögd.
Min månatliga "vän" kommer och hälsar på mig på måndag eller tisdag, säkert därför jag blir så jäkla känslig...

Oooohh...

Spännande! Vem åker ut? Vilka får vara kvar? Jag är sååååå nyfiken...


Ego

Finns det nåt värre än när du helt hysteriskt har vräkt i dig lösgodis, cheezrings och chips, och du är så otroligt fantastiskt mätt att du får svårt och andas, och du får ont i typ levern och njurarna för att alla organ i magen trycks ihop för att magsäcken behöver mer plats...?!

JA det finns det!! För det finns folk som aldrig ens får uppleva den där känslan av att ha ätit på tok för mycket! Barn som svälter ihjäl varje dag!
Du är så jävla ego hemska idiot - Ida!

                                                                image131

CAROLA!!!

Haha, jag välsignar återigen bloggen med ett inlägg om Carola.
Det VAR hon som fick sjunga! Jäkligt svårtippat...

Vart är gospeln?

Skulle det inte vara gospeltema idag? Det där kallar jag inte gospel! Bara för att man tar in en kör som har särkar på sig, så blir det inte gospel!!


Vem kan det va...

... som ska sjunga med idolerna sen?
KAN det vara Peter Swartling?
Eller KAN det vara Daniel Breitholtz?

..................................................................                 image130Nä. Jag tror inte det. Jag tror det är min stooora idoool Carooola som ska sjunga! Hon är gästjurymedlem idag, weheee! Kvällen är räddad!

Vem?

Ja, vem kan tänkas åka ur Idol ikväll?

Jag hoppas på honom här nedan......

                             image129


Och Larsson, jag vet att du tittar du också..... ;)

Ika i rutan 2

Jaa Anz, jag vet att jag har Youtube-syndromet, men man måste få ha ett par återfall innan man kan bli helt frisk..!

Så vill jag ju bara visa Idolhataren vad Ika i rutan handlade om, eftersom hon börjar bli senil och inte kommer på det. Klippet är ganska långt, men man behöver ju inte titta så länge för att se att Ika måste vara Sandras hemliga tvillingsyster...!? ;)

Väldigt coola specialeffekter också, må jag säga...

                             

*Dagens middagstips*

Han är la för go´ min pappa! Han har ryggskott stackarn, och mamma är inte hemma så han orkade inte laga nån middag idag. Han tyckte det vore lättare om vi åt nånting som man inte behövde tillaga.
Så sagt och gjort: På köksbänken finns nu vitlöksbaguett, rå falukorv och popcorn att förtära! - och det funkar alltid!

                                                image128

Ika i rutan

Fick plötslig nostalgi-flashback! "Ika i rutan", ett av mina favoritprogram när jag var liten. Men tyckte (och tycker fortfarande..) att låten är himla läskig..!


                             

I´m alive!

Än så länge lever jag. Får väl se om det går lika bra på måndag...

Äntligen hemma och äntligen HELG! Känns otroligt skönt och välbehövligt.

Dags att sova

Vilken dag det varit! Är helt slut. Ska ta och ringa min bättre hälft, och sedan är det bara bums i säng. I morgon ringer väckarn återigen klockan fem och då är det bara att masa sig upp.

Om ni inte hör från mig i morgon beror det då förmodligen på att jag kört av vägen pga halkan, krockat med timmerbil (eller annat fordon) eller med älg, björn, get, gris, eller annat djur.
Eller så har jag blivit kidnappad av nån tant eller farbror som tycker att jag är en usel brevbärare.

Godnatt!


                image127

Ingen julafton

Järnspikars vad jag är nervös inför imorgon! Ska köra brevbäring, och tydligen är det jättehalt uppe på fjället och på skogsvägarna, jag som hatar att köra bil då! Plus att jag då har press på mig att vara på olika ställen på bestämda tidpunkter, så kan ju inte köra hur långsamt som helst heller..!

Nä fy... Jag kommer nog inte få uppleva någon julafton i år...

Möglig ost

Tidigt hemma idag, kom iväg från jobbet redan vid halv sju.
Grymt hungrig när jag kom hem. Mamma hade gjort Pasta Carbonara - så jäkla gott det var! Enda äckliga var att jag hade riven ost på, som visade sig vara möglig.. Inget fel alls på smaken, så jag anade ingen oråd förrän jag kollade i förpackningen och däri var fult med blågrönvita prickar...

Nåja, lite skit rensar magen!

                                                            image126

Kalldusch

Här stod man och kämpade med vedeldningen helt i onödan, för trots att jag eldat upp på högsta värme så var det inte varmvatten längre än fem minuter. Hade ju tvålat in mig och allt, så var ju verkligen tvungen att stå kvar i duschen och frysa ihjäl.

Gick inge bra och träna heller, var så otroligt tråkigt. Men jag gjorde det ju i alla fall.. Och jag har tydligen gått ner två kilo till, så det var ju bra :)

Ska åka iväg och jobba alldeles strax... Känner mig inte alls laddad att jobba fram till sju - åttatiden ikväll! Skulle hellre varit hemma och närt mitt bloggberoende......

Paus

Halva träningen avklarad. Har jag bestämt. Sen orkar jag inge mer. Jämarns vad vältränad jag blir!

Ser ut typ såhär :

                                                   image125

Nä om man skulle ta och...

... starta dagen med lite träning? Idag är i alla fall varmvattnet igång. Och så ska jag äta en rejäl frukost eftersom jag inte hann / orkade äta nån middag igår...
Klockan ett ska jag befinna mig på Posten AB för att jobba till halv sju.. Sen tänkte jag vara kvar en stund till och förbereda inför morgondagen, då jag ska köra den långa brevbärarlinjen på 19 mil. Suck och stön, har verkligen ingen lust..! Kommer säkert vara snorhalt uppe på fjället!


Nä, träna var det...

image124

Back on track

Yes, nu hänger jag med igen!
Har varit helt utslagen fram till nu. Vaknade tidigt imorse och var täppt i näsan, täppt i öronen och täppt i svalget, och hade en huvudvärk som hette duga. Hade ingen chans att låta bli att somna om, så jag gjorde ju såklart det och nu undrar jag hur jag ska kunna somna ikväll och dessutom orka kliva upp tidigt imorgon.
Och jag är fortfarande hur trött som helst! Känner mig inte ett dugg utvilad fast jag sovit över nio timmar.

                  image123


Sober

And I don't know
This could break my heart or save me
Nothing's real
Until you let go completely

So here I go with all my thoughts I've been saving
So here I go with all my fears weighing on me


Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers
But I know it's never really over


And I don't know
I could crash and burn but maybe
At the end of this road I might catch a glimpse of me
So I won't worry about my timing, I want to get it right
No comparing, second guessing, no not this time


Three months and I'm still breathing
Been a long road since those hands I left my tears in but I know
It's never really over, no


Wake up


Three months and I'm still standing here
Three months and I'm getting better yeah
Three months and I still am


Three months and it's still harder now
Three months I've been living here without you now
Three months yeah, three months


Three months and I'm still breathing
Three months and I still remember it
Three months and I wake up


Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers


Utfryst...

Jag känner mig utfryst... och ensam. Varför har alla gått och lagt sig, nu när jag har sovmorgon imorgon och allt ;)

Invisible sandwich

                                 image122

Sex på sluttande hällar

                    image121

                                                                " Hällristningarna är fulla med sex (...) "

~~~~~

                                   image120

Haha...

Jag tänker fan sitta och blogga på i evigheter nu, fastän det inte är nån som kommenterar. Jag har inget å gö´. Jag är inge trött heller. Jag har sovmorgon imorgon och vill passa på att vara vaken länge!

Fast jo jag är nog ganska trött ändå...

Tio senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Mattias.
2. Telefonsamtalet du fick? Mattias.
3. Personen du va med? Mamma och pappa.
4. Roligaste grejen som hänt? Oj... vet inte..?
3. Du va i en bil med? Mamma.
4. Gick på bio med? Towe, Elin & Mattias.
5. Va och shoppade med? Mattias..
6. Du kysste? MATTIAS!
7. Du skrev till på myspace? Är inte medlem där...
8. Du kommenterade? Hms.. Bestick kanske..?
9. Du tillbringade natten med? Mattias IGEN...
10. Du kramade? MATTIAS!!!!

Har du någonsin...?

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej, har aldrig försökt smita hemifrån.
2. Brutit ett ben? Nja, räknas benet i armen..?
3. Gjort nåt du ångrar? Oh, ja!
4. Hoppat Bungee Jump? Aldrig!!
5. Ljugit för någon du tycker om? En vit lögn är ingen lögn..... ;)
6. Ätit en hel tårta? Skulle inte förvåna mig om jag gjort det nån gång, men nej.. tror inte....
7. Gjort bort dig offentligt? Haha, ja sannerligen!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja klart! Fast det var inte mitt...
10. Velat försvinna? Tja, beror väl på vad man menar med försvinna...

Midget

                    image119
Hittad hos min favorit-Larsson ;)

Äsch

Jag skiter i duschen! Svetten har redan torkat in och jag ska ändå byta sängkläder i morgon.
Orkar liksom inte stå och tvätta håret klockan elva en vardagskväll! Tar ju flera timmar innan håret torkar, och jag känner inte för att vara uppe till tre-fyra tiden i natt / morgon bitti.
Och somnar jag med blött hår ser det ut som ja-ni-vill-inte-veta-hur-fult-det-blir imorgon!

Jaha..?

Hängde inte alls med i Grey´s idag kan jag säga.. Min hjärna orkade inte koncentrera sig på allt nytt folk som kom in i serien + att den långa sändningstiden gjorde mig less. Trodde jag skulle vara överlycklig över ett dubbelavsnitt av min favoritserie, men icke! Kom hem från jobbet vid sjutiden och har haft så mycket jag har gjort / borde ha gjort idag, så jag lyckades inte varva ner nånting överhuvudtaget. Satt bara rastlös och väntade på att det skulle vara slut så jag kunde börja på nästa grej. Så nu ska jag hänga tvätt och duscha.
Men...
I´ll. Be. Back.

Fräsch...

Sitter svettig och fräsch (och lönnfet) i tevesoffan och kollar på Grey´s Anatomy. Dubbelavsnitt idag! Glömde för ett vagt ögonblick bort det och började träna ungefär halv nio. Tänkte att det är ju bara att duscha efter Grey´s, kl tio! Men hinner ju inte nu, ty jag är av den segare sorten som tar lång tid på mig i duschen, hur snabb och effektiv jag än försöker vara...

Astrid

Måste väl dra mitt strå till stacken jag också och gratta våran kära Astrid :)

                                image118

Att hon inte fick Nobelpriset i litteratur! Så älskad som hon var, har nog aldrig någon annan författare varit!

Det krampaaar...

... i mina axlaaaar... tralalalalaaaa....

Nyss hemkommen från jobbet, har så ont i axlarna så jag vill kräkas. Eller få massage!
Tänkte gå ner och spöa skiten ur boxningssäcken, men vet fan inte om jag orkar.. Måste då göra upp eld för att få varmvatten till duschen sen + att jag kanske måste hämta pappa i Bollsta City och jag vet inte när han ska hem.

Det var en tid då jag tyckte fruktansvärt mycket om att jobba kvällsvakt på posten. Men det var på den tiden två töser vid namn Vicki och Anneli jobbade med mig. Järnspikar vad roligt vi hade! De jag jobbat med idag är i 50-årsåldern, och visst de är väl trevliga, men herregud vad långtråkigt det var!
I morgon ska jag öva i Företagscenter igen, men på eftermiddagen så har sovmorgon till kl ett. Fatta vad skönt! Sen på fredag ska jag ut till gammfolket i Ullångersskogen igen, och är livrädd för att jag ska köra av vägen pga halkan...

IQ-test

Haha, jag ÄR smart!
"Du fick bättre resultat än 78 % av populationen", jaså minsann! Det tänker jag skryta med resten av dagen!

Vill du göra testet, klicka här.

Och nej jag fuskade inte! Men fick chansa på en hel del... Men det tänker jag ju inte säga här, folk får gärna se mig som en av världens smartaste personer... ;)

Pepparkaka

"Ta en pepparkaka så blir du snäll!"

Vet icke om jag blev snällare inte. Men god var den i alla fall. God som fan. Norpade en av syster yster, är här nu och vilar upp mig mellan arbetspassen. Helt allena är jag. Så ingen skulle märka nåt om jag käkade upp resten av pepparkaksburken, hihihi...
Jo det är klart, hon ser ju det sen.  Men det får räcka med en. Ska ju träna sen, och då vill jag inte veta att kalorierna jag bränner inte tar nåt på kroppen, utan bara förintar alla 45 pepparkakor jag ätit.


                                               image117


Sleeping satellite

                                

Es geschmacke gut!

Mattias köpte denna yoghurt i helgen. Vaniljyoghurt med tre vinbär från Valio. Den är grymt god!

                                                           image116


Glöm inte att tävlingen mellan mig och Challe (får jag kalla dig för det? :P) fortsätter. Är verkligen "karra" ett dialektalt ord från Västernorrland? Rykten gör gällande att slangordet myntades i filmen "Göta Kanal", men eftersom jag inte sett den fimen vet jag inte om det är sant... Kan DU svara på det?


***Tävling***

Hör upp alla!

Hur många av er som läser detta känner igen ordet "karra", och vad är det? Räck upp en hand!

Eller lämna en kommentar, det kanske blir bäst....

(Jag ska fan vinna det här Charlotte!!!)


Tvätta tvätta tvätta

Åh vad det är roligt och givande!

                                                        image115


Min favoritprodukt

Vichy´s ögonmakeup remover. Den är jättebra och svider inte i ögonen som allt annat jävulskap jag har provat har gjort.

                                                           image114

Dickhead

                                             image113Ärligt snodd av Larsson!

Tio saker om mig

Tio saker om mig

1. Är du singel? Icke!
2. Är du lycklig? Jovars..
3. Är du uttråkad? Nä inte direkt.
4. Är du ledsen? Nej.
5. Är du italienare? Si! Näe..
6. Är du gravid? Nej, tyvärr!!
7. Är du full? För tillfället, nej!
8. Är du en cooling? Oh ja ;)
9. Är du från Irland? No.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? De har aldrig varit det.

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kan nog hända.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, tyvärr.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Njae.. Tror inte det..!
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja :)
6. Har du haft en hemlig beundrare?
Alltid! ;)

Tio saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek.
2. Hår eller ögon? Ögon.
3. Katter eller hundar? Katter.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Eh... mittemellan...?
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Dag, på natten sover man ju bara...
10. MSN eller mobil? Mobilen.

Levande sperma

Ja jag vet, nu är jag äcklig igen... Men idag kom en kund till Företagscenter med ett stort paket han ville skicka, som jag glatt tog emot. Stod länge och väl och lutade mig mot paketet medans Eva förklarade hur jag skulle gå tillväga för att skicka det. Smekte ömt paketets ovansida tills jag ser att det står innehåll : LEVANDE SPERMA på det. Var precis som jag blivit bränd av det, jag tog ett stort skutt tillbaka med hjärtat i halsgropen. Det kändes liksom... äckligt på nåt vis....
Lite senare kom en annan kund in, med ett paket med en bild av en vas på (trodde jag)... Tänkte inte alls på att han kom från krematoriet den där karln, förrän Eva sa "Ja tänk att sista resan blir med en postbil"  ... Det var alltså en urna med aska från en död person!
Annars gick det väl relativt bra idag, men lär ju bli tuffare imorgon. Då förväntas jag ju kunna litegrann, och jag vet faktiskt inte hur mycket som fastnade i huvudet på mig idag.... allt jag kunde tänka på var ju den där levande sperman......

Käften.

                    image112


Bullfest

Sommaren 2003.
Rasmus, Martin, Ante och ibland också Mackan... Och så jag. Runtkörandes i Rasmus gröna gubb-Mercedes. Nostalgi så det skriker om det!                             

Dagens lunch

Blev bulgur och kyckling idag + ca 300 cocktailtomater.

Bulgurn blev fruktansvärt god, vi hade i en grönsaksbuljongtärning i kastrullen under kokningen.
Är hungrig fortfarande dock.. Vet inte vad det är med mig, men från morgon till middagstid är jag så otroligt hungrig och allt jag äter verkar bara försvinna i tomma intet. Men när det är dags för middag så äter jag knappt någonting eftersom jag är proppmät efter förmiddagens frossande, och sen går även resten av kvällen utan att jag behöver äta nånting. Möjligtvis att det slinker ner nån godis (eller två, eller tre.. eller 47...)...

Ska förresten köra brevbäring i skogen på måndag. På pensionsdagen, hallå!! Jag har haft ett (1) enda ärende på de 6 dagarna jag jobbade, nu lär det komma upp i säkert 20 och jag har inte den blekaste aning om hur man gör...

Ny karriär

I morgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Min karriär som brevbärare är för tillfället över, och jag ska istället börja jobba i Företagscenter (gamla Postcenter, där man hämtade ut körkort och dylikt förut, för er som undrar). Börjar öva i morgon med go´ Eva, och det blir säkert trevligt. Jobbet i sig verkar inte så roligt, men jag kan ju ha fel...


Baby Boy

Den här låten spelades av någon anledning på P3 idag.
Snacka om nostalgi! Gladan när man var 18 år. Fanns inget bättre!


                             

Nu tänker jag vara lite äcklig här...

Cinco Confetti, mitt favoritgodis, ser ut precis som torkat bajs med färgglada nonstopkulor i, men fan så goda de är! Blev såna till både lunch och aptitretare innan middagen idag... Nyttigt, verkligen.

Och är det verkligen ingen som känner igen denna ordföljd : Bobby the Hemsida??
Det är/var en enormt sjuk, men rolig, sida om allt som är äckligt här i världen. Där fanns videor med en snuskig Barbapappa-liknande varelse, där fanns åldringar med enormt stor sexlust och som festade järnet på nyårsafton, och där fanns bajs.
Med andra ord, där fanns alla ingredienser för en lyckad hemsida :P

Vanessa Williams

Titta det är ju hon den elaka, Vad-Hon-Nu-Heter, i Ugly Betty!  

                               

Save the best for last

sometimes the snow falls down in june
sometimes the sun goes round the moon
i see the passion in your eyes
sometimes it's all a big surprise
.
cause there was a time when all i did was wish
you'd tell me this was love
it's not the way i hoped or how i planned
but somehow it's enough
.
but now we're standing face to face
isn't this world a crazy place
just when i thought our chance had passed
you go and save the best for last
.
all of those nights you came to me
when some silly girl had set you free
you wondered how you'd make it through
i wondered what was wrong with you
.
cause how could you give your love to someone else
and share your dreams with me
sometimes the very thing you're looking for
is the one thing you can't see
.
sometimes the very thing you're looking for
is the one thing you can't see
.
sometimes the snow comes down in june
sometimes the sun goes round the moon
just when i thought our chance had passed
you go and save the best for last
.
you went and saved the best for last


Plats 20

Haha, va? Jag står på mest aktiva-listan! Hur gick det till?

Bobby the Hemsida

Är det nån som har nån aning om var Bobby the Hemsida tagit vägen?? En jätterolig (och helt sjuk) sida, som jag och Towe hittade när vi gick i högstadiet. Innehåller mycket sjukt material om bl.a snuskiga Barbapappor och pensionärer som kräks i glas på nyårsafton. Har försökt googla den nu, och får flera träffar men går inte att få fram nån sida. Om det är nån som vet, så snälla säg!!

Näpp, nu ska Ida ta och bege sig till Sören i Nyland. Tro hur långt in han sticker in nålarna den här gången då? Sist var det 5 cm. Kanske att han idag sticker in dem så långt att de går ut på andra sidan knät...?
Hm, måste ju också komma ihåg att fråga om han är singel, eftersom Sandra är sugen på en blinddate med honom.... och vad gör man inte för sina vänner...? ;)

Torn on the platform

                             

Sänk farten!

Alltså vad är det med busschaufförer nuförtiden?? Har de ingen respekt för passagerarnas liv?! Det är halkigt ute, ändå så brassar de på i ungefär 200 km/h på smala skogsvägar, och där sitter jag vettskrämd och panikslagen och försöker hålla i mig i sätet, ty det finns inga bälten, och tittar hela tiden efter den där hammaren som man kan krossa fönstren med om det skulle bli nåt. Ser framför mig hur bussen får sladd och kanar ner för nåt stup, alternativt kör rätt ner i sjön, och alla dör en lång och plågsam död - tack vare att de inte kan köra lugnt och försiktigt, för att det inte finns bälten, och för att den utlovade hammaren aldrig finns där när man behöver den!

                             image111

Favorit i repris

                                                                 Som vi är vana att se honom..... 


                    image89

                                                                                                                ....men är han inte mycket roligare såhär?

                                                      image90

Tillägnas Sandra för att du äntligen är tillbaka! :) ...... och för att hon verkligen älskar Horatio......

Missade bussen

Känns som att jag missade bussen! Trodde den skulle gå 09:50, men efter en noggrannare titt så är den framme 09:50 och jag skulle alltså stått på busshållplatsen för en kvart sen..!
Tycker allt är så jävla otydligt här nuförtiden!

Nåja får väl ta den som går 11:20, men den tar nästan en timme att åka. Kommer fram 12:15. Nåja, hursomhelst kostar det 51 spänn för varje resa och tar det längre tid får jag ju ut mer för pengarna... :P

 

Facebook...

... eller inte Facebook - det är frågan.
Tillhör den numera lilla skaran som inte är medlem på Facebook. Men är det så roligt som alla säger? Jag tycker sidan ser jättetråkigt ut..
Dessutom läste jag det här på Aftonbladet, som liksom talar emot det hela:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1220898.ab

Unsubstantial Blues

Lyssna bara på den här härliga låten!                        

                               

Nja..

Var ju på konsert igår. Var väldigt fientligt inställd till det innan, och trodde inte alls det skulle vara bra. Men jag hade fel! Det var lite  bra. Har nånting emot körkonserter i allmänhet. Visst, det är ju inte kul med folk som står där och ser så otroligt sura ut och man undrar vad de gör där överhuvudtaget. Men ännu värre  är de som står och ler, med mungiporna från öra till öra, precis hela tiden. Vad är det som är så otroligt jävla fantastiskt roligt med att stå där? Sen har vi dem som inte kan klappa takten ordentligt, och självklart så är de alltid dem som står längst fram som inte kan. Sen låter det alltid falskt också, eftersom det alltid finns nån i alla körer som sjunger falskt och förstör för alla andra.
Men hursomhelst var det inte så  dåligt ändå. Låtarna var rätt tråkiga, men när det väl kom en låt som man kände igen var det ju kul för då fick man som publik sjunga med. Och  Gabriel Forss var faktiskt duktig, trots allt.. Så jag ska försöka att inte vara så fördomsfull i förväg nästa gång ;)

Och så vann jag en skiva! Weheeee!

                                              image109                              image110


Farsdag (igen)


                                         image108

Firade ju min far redan förra söndagen, eftersom vi av nån anledning trodde det var farsdag då...

Bild från Tännforsen

                image107

Tännforsen i västra Jämtland är Sveriges största vattenfall med totalt 37 meters fallhöjd och 60 meters bredd.

Forsen ligger 20 km nordost om Åre vid Indalsälven som här bildar en rad större insjöar. Tännforsen sammanbinder sjöarna Tännsjön och Östra Noren.

Området kring forsen är ett naturreservat och innehåller bl a många sällsynta mossor och lavar. Vintertid är fallet fruset i dramatiska isformationer och under kvällstid har det då belysning.

Tännforsen är ett av Jämtlands mest besökta turistmål och är ett av Jämtlands få outbyggda vattenfall.

Forsen hotades av kraftverksutbyggnad, främst under 1940-talet, men räddades genom den kraftfulla folkopinionen mot exploateringen. Under senare tid (2006) har ett förslag på exploatering av området lagts fram. Det lokala turistkontoret vill tillsammans med en stockholmare bygga en "igloo" i närheten av forsen vilket skulle störa hotade arter och förstöra det skyddade området, som är en hotad naturtyp i hela Europa.


Tavla

Den här tavlan köpte jag och Mattias på IKEA. Var ett tag sen nu, men vill lägga in en bild på den ändå :)

                 image106

Hallelujah!

Oh yeah, om bara en liten stund ska jag och svärmor bege oss till Sollefteå kyrka, för högklassig underhållning. För den lokala kören (jag som, hrm, verkligen ääääälskar att gå på körkonserter....) har tagit hit..... *trumvirvel*...... Gabriel Forss! Åååååh han är ju min stora idol - vem har inte sett "Förfest med Gabriel" liksom..?! Alltså guu´ vad jag längtar tills vi sitter där i kyrkbänken och får sjunga med i hans härliga gospelsånger, som t.ex klassikern "Ovan där", jag bara älskar den låten!! Den har sånt härligt sväng tycker jag.
Och snygg är han också, och inte ett dugg gay!
Kommer verkligen bli en kanonkväll!
Typ...

                 image105

Snö!

Förresten så har det snöat och det ligger kvar på backen! :) Var ju jättelängesen det gjorde det den här tiden, de senaste åren har det inte kommit nån snö förrän vid advent.
Men man börjar ju lessna på den strax efter nyår, så hoppas den försvinner snabbare också..!

                                                                        image104

Seg lördag

Gick och la mig direkt efter Idol-utröstningen igår. Somnade direkt, och sov sedan över elva timmar i ett sträck utan att vakna och somna om. Klev upp och la mig framför teven. Gick sedan på stan i nåt sorts halvsovande stadie, och sedan när jag kom hem igen råkade jag slå huvudet i väggen. Gör fortfarande apont, och jag är säker på att jag fått hjärnskakning. Ska iväg på konsert med svärmor senare, och jag förstår inte hur jag ska orka!

Nemi

                image103

Gäsp

Börjar bli sjuk tror jag. Har ont i halsen, och det värker i hela kroppen. Trött som fan är jag också, men det kanske mest för att jag körde bil i skogen i sju timmar idag. Trodde aldrig jag skulle komma tillbaka, men är ju bra med lite extrapengar också..! Slutade egentligen kvart i fyra idag men var inte klar förrän vid halv sex, så det blir ju lite övertid! :)

Ska snart äta middag och sen bege mig till Ewot. Ska bli trevligt, men har ingen aning om hur jag ska kunna hålla mig vaken!

                                                                           image102
                                                                                       Gäsp!

Nä!

Ska de göra slut nu igen?!
Är lite känslig nu ikväll. Grät floder till kvällens program. Bara känslan av att vara kär i någon och tro att allt är bra, och så får man veta att den andra inte alls tycker det känns lika bra... Nä!

                   image101

Hjälp

Imorgon skulle jag egentligen öva distriktet en sista gång innan fredag, då jag ska köra själv. Men pga plötsliga ändringar måste jag köra själv redan imorgon! Jag som knappt har nån koll alls, hur ska det gå?! Och inget ärende har vi fått heller under veckan, förutom att vi sålt ett (1) frimärke. Så alla lär ju komma imorgon istället och vilja ta ut pengar, och jag lär ju bara sitta som ett frågetecken...
Plus att det säkert blir snorhalt imorgon, och då vet jag i alla fall en som kommer köra av vägen eller krocka med timmerbil, mjölkbil, grusbil, älg, björn, varg, räv, rådjur, ren, etc!

                                                                                 image100

Det är verkligen jag till höger...

                           image99

Hittad här.

The Arrival

                                  

Max Factor

Har sånt dåligt smink just nu, och inga pengar har jag heller för att köpa nytt. Därför tänker jag vinna detta på www.cosmopolitan.se


                                                       image98

Räckna

Varför är det så många som skriver "räckna" istället för som det ska stavas, "räkna"? Förstår inte... på vilken konstig dialekt uttalar man räkna så? Räckna... Nej jag fattar inte.
Inte "andvända" heller. Vadå andvända? ANvända!

Blää..

Jag är trött.
Jag är less.
Jag är mätt.
Jag vill ha godis.
Jag vill jobba mer.
Jag vill skälla på min chef.
Jag vill skälla på mina kunder.
Jag vill skrota min bil.
Jag vill skita i allt.

                                         image96

Borde äta nånting

Har tränat ikväll. Jätteskönt! Tränade inte på hela förra veckan, så måste verkligen komma igång med det igen. Blev en halvtimmes trampmaskin + en halvtimmes boxning. Det får räcka för idag.
Men är så dålig på att ta mig nåt att äta efter att jag tränat, fast jag vet att jag borde. Nu är jag irriterande hungrig istället och är enormt sugen på frukt, men vi har ingen!

                                                                         image95
                                                                                      Vill ha!

Farsdag

Idag har vi ätit jättegod mat och till efterrätt blev det kladdkaka med vispgrädde.
Allt för att fira pappa på farsdag.

Och så visade det sig att det var inte farsdag idag, utan nästa söndag!

Haha, ja det är inte lätt alla gånger. Själv har jag aldrig nån koll på sånt där, så jag litade blint på min mor när hon sa det i morse. Hon måste fått det helt om bakfoten... Nåja, det gör ju ingenting om man firar flera gånger ;)

Nej, nu ropar sängen på mig!          image94

The way I am - Ingrid Michaelson

                             

Manifestation mot våldet

KRAMFORS. Hundratals människor marscherade med facklor för att protestera mot det ökade våldet. Först i fackeltåget gick hunden till "Jocke" Dahlberg, som dödades i Kramfors för två veckor sedan.
Mordet/dråpet på Dahlberg är det som blev upprinnelsen till dagens demonstration. Flera hundra människor, unga som gamla, kände att de vill visa sitt motstånd mot det ökade och allt grövre våldet.


Se större bild (öppnas i nytt fönster)
Med facklor i händerna protesterade hundratals människor mot våldet i Kramfors. Foto:Veronica LandströmSe större bild (öppnas i nytt fönster)

Symboliskt fick Jocke Dahlbergs hund, och hans far och styvfar, gå först i fackeltåget mot våld. Foto:Veronica Landström


(Tidningen Ångermanland)


Så hemskt med den där hunden! Blir alldeles tårögd så fort jag tänker på det. Hunden följde alltid med honom vart han än gick, och var då även med då han blev dödad. Av vad jag har hört så låg hon kvar bredvid honom länge efteråt och vägrade flytta på sig, och det är ju så sorgligt så det inte är sant..!


 


Galen!!!

Jag blir totalt jävla stortokig! Jag måste verkligen söka nytt jobb!
Men jag vet inte vad...?! Finns ju inga jobb som jag känner för.
Jag fick veta att det enda jobb som finns nu på Posten är att köra Ullånger, eller börja jobba i Företagscenter, men då måste jag garantera att jag kan jobba i sommar, annars är det onödigt att lära upp mig. Men hur ska jag kunna garantera att jag blir kvar om jag knappt får jobba nånting? Jag anser att jag får lära mig ett distrikt helt i onödan, eftersom jag troligen bara kommer få jobba när den ordinarie är sjuk. Och hur ofta händer det? Men det är tydligen det enda jag kan få, för det finns inte mer jobb.
Sa de.
Men varför anställer de då en till timvikarie för att lära sig ett annat distrikt? Ett distrikt där de ständigt behöver nån som kan hoppa in på? Varför inte sätta mig där då, för helvetes jävla arsle!!!?!?!?

Bänga Äcklet

That´s my name!
Enligt denna sida.

På den tiden det begav sig

                                       image93

Kiss i ansiktet

                                                    image92

Happy anniversary

Grattis i efterskott till mig och Mattias på våran 1 år och 7 månadersdag! :)

                  image91

Horatio

                                                                     Som vi är vana att se honom..... 


                    image89

                                                                                                                ....men är han inte mycket roligare såhär?

                                                      image90

Kate Nash

                               

Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå
Som ögon när barnen är små
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för
Älskling jag vet hur det känns
När broar till tryggheten bränns
Fast tiden har jagat oss in i en vrå
Är himlen så oskyldigt blå


När vi växte upp lekte livet
Vi var evighetens hopp
Det var helt självklart att var framtid skulle bli oförbrukat fri
Somrar svepte fram, jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade och gräset växte grönt, hela livet var så skönt


Himlen är oskyldigt blå
Som ögon när barnen är små
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för
Älskling jag vet hur det känns
När broar till tryggheten bränns
Fast tiden har jagat oss in i en vrå
Är himlen så oskyldigt blå

Frusna på en strand flög vi medan tiden flöt iland
Vi var barn som ingen ondska kunde nå, himlen var så blå
Nu tar molnen mark, jag var förblindad av att solen sken så stark
Men mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?


Himlen är oskyldigt blå
Det djupaste hav likaså
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för
Älskling jag vet hur det känns
När broar till tryggheten bränns
Fast tiden har jagat oss in i en vrå
Är himlen så oskyldigt blå


                                     image88

Fredag

Äntligen fredag! Tänker sova hela helgen har jag bestämt, då kanske jag tar mig ur detta halvsovande tillstånd jag varit i konstant sen i måndags.
Fick lära mig att köra ett nytt distrikt idag på jobbet. Lantbrevbäring i Ullånger. Yeeaah.... Bara skog och grusväg, och ungefär 5 km mellan varje postlåda. Hade väl varit enkelt, om det inte vore för alla tunga paket man ska ta med sig ut varje dag + att gamlingar som inte orkar åka till banken ska ta ut pengar hos mig. Jaja, man lär sig väl till slut...


John Blund

Hejsan hoppsan, så var visst klockan jättemycket! Måste nog ta och uppsöka en säng.
Och vad passar då bättre än John Blund? På norska...


                               

Lika som bär 2

                                                                                        Ida?         
                                       
                                                          image86

                                                                                     Filippa?                                                                                     
                                         
                                               image85


Originalbild :       
Men med snygg och proffsig redigering och beskärning i Paint så är likheten slående!

(Kolla även här!)

Bakelsen var inte så god

Bakelsen var inte så god som den såg ut. Är inte så förtjust i bakelser och tårtor och grejer, men jag trodde det var nån sorts chokladbakelse det där, så jag hade rätt höga förväntningar ändå..! Istället var det typ sockerkakekaka i den fast ändå inte, och så var det sylt i den. Jag tycker inte om sylt.

Men blä, jag måste sätta igång och träna igen snart! Har inte lyft på arslet på hela veckan, och jag blir bara segare och segare för varje dag. Jag vill ut och springa nu, men det går ju inte!! Kanske man kan börja träna sparkåkning när snön kommer...?

I am löved!

Larsson älskar mig!

Det har hon faktiskt sagt. Kolla själv!

Jag tvingade hon inte till det faktiskt!        image81                               

En bakelse som ser jättegod ut och som har riven vit och mörk choklad ovanpå och en coca cola från Punktens Café och Grill.

Det ska jag äta till kvällsfika sen.

Kebab i pitabröd och coca-cola från Ullas Gatukök.

Det åt jag till middag.

Omelett och kantarellstuvning och rå falukorv och rödbetor och ett glas vatten.

Det åt jag till lunch idag.

Tidsfördriv...

JAG:
Är singel: Nej
Saknar någon just nu: Ja lite kanske...
Är rädd för att bli övergiven: Ja, ganska 
Svär ofta: Ja för fan!
Sjunger i duschen: Allt som oftast, ja.
Är en morgonperson: Skulle inte tro det...
Skulle kunna gå till skolan i pyjamas: Tror jag gjorde det en gång på högstadiet faktiskt...!
Är kär i kärleken: Ja det är jag!
Skrattar åt mina egna skänt: Ja det händer ofta, och börjar redan innan jag kommer till poängen. 
Äter snabbmat varje vecka: Nej, men den här veckan har jag ätit det varje dag!
Vill ha barn: Oh, ja!
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Haha ja det skulle jag säkert göra.

HAR DU:
Glasögon/linser: Glasögon, men bara ibland.
Piercingar: Nej, inte ens i öronen.
Syskon: Syster och två bröder.
Pojk/flickvän:  Ja.. sa ju att jag inte var singel...!?
Jobb: Jajamän.
För många vänner: Nä det tror jag inte. 
Rymt hemifrån: Nix
Färgat häret: Aldrig.
Bra självförtroende: Ibland, beror på situationen
Sagt jag älskar dig till någon och menat det: Absolut! :)
Varit kär: Jag är kär nu.
Gjort något olagligt: Ja, jag snattade godis när jag var fyra år....
Somnat i skolan: Nej, inte vad jag minns.
Brutit ett ben: Ett ben i armen har jag brutit.
Tappat bort mig i min hemstad: Ja, så sent som idag faktiskt! :P
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jaaaa då..
Smugit ut utan lov: Nope
Ljugit om var jag är för mina föräldrar:  Nån enstaka gång.
En hemlighet som ingen vet: Flera stycken faktiskt....
Struntat i ett prov: Näe jag tror inte det.
Varit på en blind date: Icke
Sovit en hel dag: Nej men en halv.
Somnat gråtande: Mååånga gånger!

BRUKAR DU:
Titta dig själv i spegeln: Ja klart jag gör!
Ha ångest: Nej.
Drömma mardrömmar: Rätt ofta faktiskt.
Försöka vara annorlunda: Nej, inte alls.
Klä dig i svart: Ja, fast inte så ofta.
Gå till kyrkan: Nej, inte regelbundet i alla fall.
Röka: Nej var längesen nu.
Ljuga: Vita lögner.....
Hata folk: Ibland. Fast hata är ju ett starkt ord egentligen.

VEM
Saknar du: Mattias.
Vill du döda: Haha, INGEN!
Rörde dig senast: Fick en kram av mamma...
Vill du slå: Nån elak person, typ djurplågare eller våldtäktsman.
Sårade dig senast: Det minns jag inte.
Vill du bli galet full med: Är numera nykterist...
Gör dig riktigt glad: Rätt mycket. Kille, vänner, familj, katter, GODIS ;)

SISTA PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Mattias.
Fick dig att gråta: Izzy i Grey´s Anatomy.. Var sorgligt igår ;)
Du delade en dricka med: Mattias kanske..
Skrek på dig: Var så längesen så det har jag glömt.
Du fick sms från: Mattias
Ringde dig : Mattias
Du ringde : Mattias :P

HUR:
Svarar du i telefonen:  "Ida", eller "Hallå", eller "Heeeeeeej".
Fördriver du tiden:  Bloggabloggabloggabloggablogga :P
Mycket pengar har du: Ganska mycket just nu, men det blir sämre framöver :(
Tjänar du pengar: Jobb
Ofta bäddar du sängen: Varje dag.


Inga hål! :)

Trots att jag var 99 % säker på att jag hade hål i en tand, eftersom jag har haft ont i den rätt länge, så hade jag inga hål den här gången heller. Dock en massa tandsten (herregud vad jag känner mig gammal), men sånt tar de ju bort gratis här. En visdomstand som inte växit ut än ligger tydligen helt galet, så blir kanske problem i framtiden. Men det får jag ta då..!
Just nu är jag bara mycket lycklig över att besöket "bara" gick på 393 svenska kronor, och att jag fortfarande kan kan säga att jag aldrig haft ett enda hål i mina tänder. Jag har nog de bästa tänderna i hela världen!

Fast jag har dragit fem tänder också, men det räknas inte...

                                                                                 image80


Olle

Det heter min tandläkare som jag får gå till om jag har hål i tänderna. Han är jätterolig. Han sjunger och så låtsas han att tandläkarstolen är en flygmaskin. Men jag hoppas att jag inte får gå dit.

Tänker borsta tänderna i en kvart.

Ida och väggen

                 image79

Hittade ingen annan villig danspartner på bröllopet....

Det är vår ute

För tillfället 7 plusgrader ute, men det var ännu varmare i morse. Hur ska den utlovade snön orka ta sig ner från himlen idag..?
Konstigt ändå att det är halt fastän det är så varmt. Nästan-ramlade på väg till jobbet i morse. Jag tror jag sträckte ryggen...

RSS 2.0