Förvirrad

Näe.. Jag som hade bestämt mig för att inte bry mig mer... Det funkade i si så där 2½ timme, tills du kom ut på msn. Tänkte, ska jag strunta i att svara? Det var ju rätt hårda ord tidigare idag, både från dig och mig.. Men nej, jag svarade.

Nu är första gången jag gråter på flera, flera dagar.. Vad sa du? Att det är du som varit sur, men skyllt på mig. Att du vill att det ska bli bättre, annars hade du gjort slut för längesen. Du bad om ursäkt. Du sa "Älskar dig söt". Du sa "vi ska fan komma igenom det här."

De saker jag velat höra så länge, säger du NU! Varför sa du det inte måndags istället för att skylla på mig att det blev som det blev?

Vet inte om jag gråter tårar av lättnad, för att du äntligen verkar börja tina, eller om jag gråter av rädsla av att det ändå kommer bli likadant igen och igen och igen......
Eller gråter jag bara av ren uppgivenhet, att det jag en gång, ganska nyligen, kände verkar ha försvunnit. Ren glädje över dig och mig. Det kanske är borta.

Kommentarer
Postat av: sandie

det är mkt som vi får bära på våra axlar genom livet. Och mkt vi inte kan göra något åt. Man lär sig allt leva med det, mer el mindre. ibland är det tyngre, beroende på hur det gör sig påminnt. I mitt fall skulle jag gladeligen köpa en enkel till månen och skicka iväg aset.

2007-09-02 @ 01:34:04
URL: http://easily89.blogspot.com
Postat av: Bea

Vilket dilemma du verkar ha! Uscha... :/ Men det klarar du! Jo jag har det jättebra... :D Det är verkligen jättekul där! Kram

2007-09-02 @ 17:16:21
URL: http://beabusen.blogg.se
Postat av: anna

usch gumman..sådant här är aldrig lätt...hoppas bara att allt löse sig till det bästa för din skull..och kom ihåg: Ta aldrig nån skit, glöm inte bort dig själv och ditt hjärta och dina känslor och behov.
Glöm inte dig själv.
kram!

2007-09-02 @ 18:34:12
URL: http://pyttis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0