Jobbigt

Förra torsdagen kom pappa in i mitt rum tidigt på morgonen och sa att de hade ringt från jobbet och de ville att jag skulle komma och jobba. Jag skulle egentligen ha jobbat kvällsvakt hela veckan, och hade gått och lagt mig sent eftersom "jag ändå skulle få sova ut" och jag bara vände mig om och försökte ignorera det faktum att jag var tvungen att kliva upp ur min varma underbara säng i förtid. Faktumet kvarstod dock, så jag fick lov att kliva upp och var sur som fan resten av dagen.
Den här veckan jobbar jag också eftermiddag, men varje kväll har jag lagt mig tidigt utifall att de kommer ringa på morgonen, och jag har fått jättesvårt att somna bara för att jag oroar mig så mycket för att jag måste hoppa in och jobba på dan. Inte förrän efter klockan nio på morgonen kan jag riktigt slappna av. Synd, för jag ville ju ha de här två veckorna att vila upp mig på, inte gå omkring och oroa mig..!

Nästa vecka blir det cykling igen, och jag ser INTE fram emot det. Visst, skönt de första dagarna, med fri motion och allt, men sen..! Gör så förbaskat ont i knäna, och dagarna bara försvinner så fort. Somnar när man kommer hem, äter middag, tittar på tv en stund, sen går man och lägger sig jättetidigt för att man ska orka upp nästa morgon. Hinner och har inte ork att göra det man vill göra, som träna och träffa vänner.
Blä! Är sugen på att göra nåt annat nu, ändå trivs jag ju jättebra där... och vad ska jag annars göra..? Är inte direkt som att jag har ett bättre förslag..


Kommentarer
Postat av: anna

gumman då *kramar om *
hoppas du har en mysig kväll!!

2007-09-13 @ 20:09:53
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Bea

Nej, det enda är väl att jag råkat ut för nån spamnisse... Oh ja, jag trivs jättebra! Har de kvällsvakter på posten??

2007-09-13 @ 21:48:16
URL: http://beabusen.bloggagratis.se
Postat av: sandie

vad bra :) jag vet inte när det blir. det blir när det blir helt enkelt ^^

2007-09-14 @ 18:20:56
URL: http://easily89.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0