Pip-pip-pip

Men hur långt och länge kan en lastbil backa?? I över en timme nu har det pip-pip-pipat här utanför och jag håller på att bli galen.

Idag var jag ut och gick en halvtimme innan frukost, kände mig SÅ duktig. När jag kom hem körde jag lite styrketräning i "hemmagymet" (= mig själv) och avslutade med en otroligt härlig iskall dusch... eftersom varmvattnet precis tog slut när jag ställde mig i badkaret.
Var lite snurrig sen dock, aningen matt. Borde nog ta en vilodag imorgon. Har trots allt inte haft en enda vilodag på hela sommaren, först och främst eftersom jag kört cykelbrevbäring fem dagar i veckan sen i juli (tänk 500 lägenhetshushåll, en massa trappspringning + cykling på det, i cirkus tre timmar om dagen!). Men är rädd att om jag vilar en dag kommer jag tycka det är så skönt, och så kommer jag vila nästa också, och nästa och nästa... Och sen orkar jag inte komma igång igen.. Så vi får se, en morgonpromenad klarar jag nog allt av! Även om det är  himla tråkigt att vara ute och gå själv..!

Slutligen: Weheee! Nagellacket räckte perfekt till alla naglar utom en. Vänstra tumnageln blev utan. Ser förjävligt ut!

Kommentarer
Postat av: anna

ja se till att vila en dag eller två gumman..inte bra att det blir ett "tvång".
ja mamma var där i new york med jobbet.
kramkram!

2007-09-04 @ 23:34:08
URL: http://pyttis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0