Long time no see

Har fortfarande inte skaffat en dator hem till lägenheten och ännu längre lär det väl dröja eftersom jag idag fick hem min efterlängtade soffa och blev cirkus 7500 kronor fattigare - helt värd pengarna är den, men ändå.
Är hos syster ikväll, blir film och chipsfrossa :)

Mellan två jobb

Måste ju meddela att jag åkte på nån slags maginfluensa i lördags så jag fick sitta ensam och nykter i min lägenhet och lyssna på och se alla dårar och nördar som körde förbi utanför och tyckte de själva var jättecoola. Tack och lov att jag har treglasfönster som håller borta det mesta av oväsendet! Så jag behövde inte spy på dem. Men nästan.

Och inget jobb blev det på annan ort heller, inte just nu i alla fall. Känns så himla skönt för då slipper jag pendla. Fast i och för sig måste jag ju ha ett jobb, så det var kanske inte så bra... Men det ordnar sig nog. Just nu tänker jag inte bry mig om det, jag har annat att tänka på. Har en jobbdag imorgon, ska sjunga på ett dop på lördag, och så är det ju OS i nån vecka till. Viktiga saker det...!

And now for something completely different:

                    

Cruising

Imorgon är dagen då alla nördar kommer åka omkring i fula bilar och förpesta Kramfors. Ursäkta mig, men man kan inte ha så jävla roligt liv om det bästa man vet är att åka runt runt runt i stadskärnan i en skruttig bil. Är väl okej en gång om året då, men en del håller ju på så varje dag! Speciellt märks det av alldeles utanför min lägenhet för där finns det ett fartgupp och då måste ju de här töntarna tokgasa innan de kommer fram till det och sen tvärnita med gnisslande bromsar alldeles innan och sen direkt efter är det gasen i botten igen. Nörds. Man kan väl köra normalt. Och alldeles bredvid mitt hus så finns det ett ställe som tydligen är superhäftigt  för de här människorna att samlas på (och inte en gång stänger de av motorerna!!) och prata motorer och hästkrafter och cylindrar och vilken god Wunderbaum de köpt till bilen. Och jag blir deprimerad när jag ser sånt här, tycker det är så irriterande tråkigt och dessutom väldigt skadligt för miljön.

Så därför måste jag gå på fest imorgon. Eller i alla fall inte vara hemma. Eller slå mig själv i huvudet så jag ligger avsvimmad hela kvällen. Annars kommer jag spy ut genom fönstret på töntparaden som åker förbi alldeles utanför och sen dö av ilska.

Elin flyttar

Elin jag kommer sakna dig nu när du alldeles snart ska flytta till Schweiz och joddla eller passa barn eller leva lyxhemmafruliv eller vad du nu kommer göra...

                    

GammalGammalGammal

Igår fyllde jag år. Det var trevligt. Men det kändes inte.
En helt vanlig dag förutom att folk kom hem till mig och gav mig presenter och fikade. Jag som inte ens tycker om fika. Men när man är vuxen ska man bjuda på sånt ändå när man fyller år.
Jag hade en rolig dag i alla fall och jag fick en massa bra saker.
På kvällen åkte jag iväg på tvåmansfest och det var längesen jag hade så roligt. Sen åkte vi ner på stan till min släkting och var där till halv fem i morse. Jag fick en hatt. Promenerade hem i regnet och somnade sedan i fåtöljen, väldigt märkligt... Inge bakis alls idag, men väldigt trött. Hela dagen har gått åt till att sova och äta.
Var upp till Towe och kollade på film, höll på att dö av ansträngning när jag gick dit. Jag måste verkligen börja träna igen nu! No more excuses.
Och imorrn ska jag upp jättetidigt och åka till Sollefteå och besöka min blivande arbetsplats. Bara en vecka kvar nu.
Jag är nervös.


23 år

Härliga 16 grader varmt idag och regn. Lövely! Jag som skulle ha tidig födelsedagsmiddag på min fina uteplats. Kanske har det ändå av ren envishet...

I morgon kl 15.24 fyller jag 23. How old.

RSS 2.0