Skottdagen

Attans också att jag glömde bort att fria till Mattias idag! För idag får ju vi tjejer fria till killarna. Eller är det hela året..?

Har spenderat denna fredag genom att jobba (och gjorde det bra som fan, ändå fick man bara massa gnäll och tjat tillbaka...), betala räkningar alldeles för sent, och städa mitt rum hemma hos mor och far. Det sistnämnda började jag med på en gång jag kom hem och höll på till klockan åtta, då vi åt en sen middag och kollade på Så ska det låta. Blev kvar vid teven i två timmar, och gick sen upp och fortsatte. Och nu har jag städat ur precis ALLT - alla hyllor, alla lådor och alla skåp. Fick ihop hela två soppåsar med bara skräp (jag som i vanliga fall hatar att slänga grejer, fick plötsligt släng-mani). Har gått igenom alla mina handväskar som jag använde på tiden det begav sig (party- och supartiden), och slängde alla krogkvitton och hittade också hela 1716 kronor!! Eller 1716.50 för att vara exakt. Så det lönar sig minsann att städa!
Dock har jag inte hunnit dammsuga än, och eftersom folket här har gått och lagt sig så får jag väl vänta tills imorgon.
Och inte har jag tagit av mig arbetskläderna än, och inte heller mina svettstrumpor som jag haft hela dagen, så jag har förmodligen gått omkring och spritt en tämligen angenäm doft runtomkring mig... Men det vet kan inte jag veta, eftersom jag är helt igentäppt i näsan och känner knappt nån lukt alls. Får hoppas det är pga dammet, och att jag inte håller på att bli förkyld.

Nej, jag ska väl ta och återgå till mitt plockande. Eller om jag eventuellt stupar i säng på en gång. Med arbetskläderna på.


PS. Jag hittade även 2000 kronor till, men det var inte i nån av väskorna utan i olika kuvert som jag fått på födelsedagar och dylikt. Känns härligt att vara rik igen!

When you´re sleeping

Hittade ingen bättre video med den här låten, än denna med Jake Gyllenhaal och Heath Ledger.

                   

Meeeeeeeeeeen!!!

Här har jag suttit och skrivit värsta långa inlägget om hur psykiskt jobbigt min tolvtimmarsarbetsdag var idag, och så klickar jag bort det!! Det dåliga humöret jag hade för en minut sen är nu plötsligt ljuv änglasång jämfört med det raseri jag har i kroppen just nu.
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvällsinlägg

Precis duschat och tvättat håret. Ja jippi! Lär ju aldrig orka sitta och vänta tills håret har torkat innan jag går och lägger mig. Får väl helt sonika se för jävlig ut imorgon då... Ska sitta i kassan på Konsum mellan fyra och åtta imorgon och le och skratta och vara glad och social och se till att kunderna vill komma tillbaka och handla på den lilla närbutiken. Härligt att få in lite pengar, men jämarns vad lat man blir när man varit ledig några dagar för länge! Inge arbetssugen alls, har hellre lust att gå runt i mjukisbyxor och käka chips hela dagen imorgon istället.

Jäklar vad gött det skulle vara med nåt och äta just nu känner jag... Men icke! Ida får ej intaga föda efter klockan nio på aftonen, annars blir hon fet igen. Eller tjock i alla fall. Eller åtminstone lite rund.


Helvetes idiotjävlar!

       

Dumjävel sköt kattunge i ögat

Kom hit så ska jag skjuta DIG i ögat och så ska jag kastrera dig med en rostig gaffel.

"Därför äter jag kattmat"

     image633

Artikel

Äh, jag fattar inte vad de klagar i. Är väl bara att börja äta kattmat då om det ska vara så jobbigt att välja bort "människomat" som har tillsatser i sig! Dessutom är det ändå bara bra att djuren får nyttig mat, och rätt åt oss att vi får i oss massa gifter - med tanke på hur elaka vi människor är mot djuren.

Som här till exempel. Och här. Och här. Och här. Och här.

Nä fy fan, jag vill bara spy och grina efter att ha läst de här artiklarna. Vad fan tänker en del människor med?! Jävla avskumsmongosdildosbajsskitskarlsmöksrövarslen är vad de är!!!

SvArEt

Trots olaga hot och diverse kränkningar här på bloggen väljer jag ändå att gå ut med svaret på rebusen.

            Rebusen → → →

Rätt svar är: KONSERVERING

Kon-ser-ve-ring.

Just Like a Pill

Aaaw, titta vad fint det blev med färg!    
 
                   

Tack Larsson! Med din pedagogiska natur tycker jag du skulle passa utmärkt som lärare. Fast risken finns ju att du slår barnen...

Kor + V, va blir de?

Innan jag kommer med svaret på rebusen, så tänker jag lägga in en lite lättare som Larsson redan gett svaret på. Så hon får känna sig lite duktig, menar jag... ;)

          image631

Jag är kär

    
Schnyggisch!


Rebus

Nu ska jag också ha en rebus på bloggen!
Vad kan ordet vara?

image630

Fast den här är ju gammal, så jag blir nästan förvånad om ingen kan...
Och om ingen vet vad det i mitten är så kan jag säga att det är en sån som äter gräs...

Ja vill ha chåklaa

Näe, kolla här vad orättvist...

image629

www.bestick.blogg.se

Nemi


   image626
   image627

Min månatliga vän

Min månatliga vän kom och hälsade på mig igår och fy fan vad dåligt jag mådde! Låg och sov från klockan två till klockan fem, klev upp och åt middag, gick och la mig, sov och kräktes om vartannat fram till klockan tio-elva nånting då jag somnade för natten. Ändå hade jag jäkligt svårt att komma upp imorse, och ögonen var helt igenklistrade eftersom jag verkligen inte orkade ta bort sminket igår. Nu när jag tänker efter så mår jag fortfarande illa. Ja det är verkligen synd mig idag.

                                         image625

Trollslända

En trollslända ser ju ut ungefär så här, eller hur Larsson!?

image624
Tycker i alla fulla fall den är mer lik än din!

Sen måste jag bara tillägga att trollsländor är ruskigt lika helikoptrar, så jag tror den som uppfann helikoptern tittade på en trollslända först innan han kom på idén!

Endast tomten är naken

Absolut den snyggaste jag någonsin sett i tomteluva.

         image623
Jake Gyllenhaal

Melodifestivalen

Ja, återigen var det ju Björn Gustavsson som stod för den bästa låten...

                    

Att BWO gick vidare var ju ganska väntat, men jävligt roligt att Frida gick vidare och inte råtöntiga Patrik Isaksson. Men lite besviken är jag för att Eskobar kom allra sist. Så dålig var väl ändå inte låten..?!

Inte min födelsedag

Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Ja det är en vanlig dag,
För det är inte min födelsedag
Hurra hurra hurra
image621

Varför män får sin styrka....

... och varför kvinnor alltid känner sig tömda på sin energi.

          image620

Deltävling 3

Kvällens bidrag i Linköping

BWOMickey HuskicFrida feat. Headline
                           Thérèse AnderssonPatrik Isaksson
CaracolaAinbuskEskobar

Jaha... Vad ska man tro denna vecka då? Har ju haft fel på deltävlingarna hittills...
Eskobar var ju ett av mina favoritband när jag var yngre, men jag tror de kommer gå samma öde till mötes som Lasse Lindh gjorde förra veckan.
Får väl dra till med att BWO och Patrik Isaksson går direkt till final och Ainbusk och.... Therese Andersson går till Andra Chansen.

Som vanligt har jag inte lyssnat på bidragen, det vägrar jag göra fram tills ikväll.


Vitsigt värre

Arnold står och beundrar en staty hos en bildhuggare.
- Var har du fått tag på den? undrar han.
- Den har jag huggit fram ur ett marmorblock.
- Men hur kunde du veta att den fanns där inne?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

På zoo:
- Titta mamma, den där apan ser ut som faster Rut!
- Fy, så säger man inte!
- Men apan förstår väl inte vad jag säger?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Bonden och pigan hade varit med kon hos tjuren för att få henne betäckt.
På hemvägen sneglade bonden på sin unga piga och frågade:
- Vad säger du, Agata. Får jag göra som tjuren?
Pigan rodnade och svarade:
- Gör som du vill, det är din ko!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

En gammal herre satt ensam i en tågkupé när en ung kille kom in genom dörren. Den gamle mannen kunde inte sluta titta på killen som var klädd som en punkare med håret format som en stor röd tuppkam.
- Vad glor du på, gubbjävel? sa punkarkillen surt.
- I min ungdom gjorde jag det en gång med en höna, sa gubben. Och nu undrar jag bara om du möjligtvis kan vara min son?!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

- Kan faster ställa sig upp?
- Varför vill du det, lilla vän?
- Jag vill se pengarna som pappa säger att du sitter på!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

image617

Näe... De flesta vitsar är verkligen inte roliga!


Brutet knä

Bröt knät när jag var ute och gick idag. Kändes som att nån stuckit in en kniv i knät och vred runt den varje gång jag försökte ta ett steg. Hoppade på det friska benet och tjöt av smärta med tårarna sprutande från ögonen. Sen gick det över litegrann i alla fall, så jag kunde börja halta hemåt. Blöt om fötterna blev jag eftersom det var så halt ute så man fick gå på sidan av vägen - i snön - för att inte halka. Så tokgrinade jag i minst en minut för varje gång jag gjorde illa mig, eller halkade till, eller blev retad av Mattias, eller kände mig tjock, osv osv... Och mellan varven fick jag skrattattacker istället. Kändes lite ovant att få en femårings psyke igen...

Så fick jag för mig att Towe inte var gravid längre. Prata med mamma i telefon och då sa hon "Har du pratat nåt med Towe?" och lät jättehemlighetsfull och så kom jag att tänka på att det säkert är över en vecka sen vi pratade sist och på den tiden hade ju faktiskt ungen kunnat ploppa ut..! Så var tvungen att ringa, men hon hade inte fött ut den än... Men är ju inte länge kvar alls nu! Tror det är tre veckor kvar nu, men egentligen kan den ju komma närsomhelst! Och har man redan fått barn en gång brukar det ju kunna gå snabbare med det andra barnet, så ja.... Hoppas i alla fall det är en flicka! Men jag skulle inte hata barnet om det blev en pojke heller...

                                      image616
En bebis

Turkland

Bilder från min och Evis Turkietresa som jag helt glömt bort...

image610
Sur med finne i pannan.

image611
Jag och min pojkvän som jag träffade där nere.
Otroligt tjusiga kläder jag hade då.... Stylish!

image612
Beauty and the Beast

image613
Bananas

image614
Svenskäckel som var på fyllan på båtturen och ville massera gamla tjocka tanter och ryskor.

image615
Lite snyggare här än ovan...

I dagens tidning

"... I skrivande stund kan jag utan problem erinra mig vad som hände exempelvis den 30 januari 1948, en betydligt längre tidsrymd än 5,2 sekunder. Jo den dagen hände två sorgliga saker - Mahatma Gandhi i Indien blev mördad och vår svanslösa katt Pelle blev överkörd av rälsbussen på Forsmo-Hotingbanan. Den sistnämnde klövs i två delar och två skator kom och hämtade varsin halva - en märklig begravningsprocedur, men fin på nåt sätt."

image609
Nicke Sjödin

Taskigt

Fy vad taskigt! Och Elin som ska föreställa min bästa kompis......... ;)

http://plateau.blogg.se/1203586617_jag_vet_en_sak.html

image608

Good Morning

                    
Good Morning, Good Måoårniiiing!

Fridolf

Måste bara berätta en häftig sak som hände idag. Vi åkte och hälsade på Mattias farmor och farfar, och dit är det ungefär tre mil. När vi höll på att göra oss i ordning för att åka så stack familjens katt Fridolf iväg med en himla fart och försvann in i skogen. Ja vi tänkte väl inte så mycket på det, och så åkte vi iväg. Efter att vi varit hos farmor och farfar några timmar så krafsar det på dörren - och in kommer Fridolf! Han hade alltså sprungit i tre mil! Så kom han in och käkade lite mat och drack en hel femlitersdunk med vatten och däckade sen och låg helt utmattad resten av tiden vi var där. Så när det var dags att åka hem, så ville Fridolf åka bil hem sa han, men så kissade han ner hela bilen eftersom han druckit så mycket vatten så då sa vi att han fick hem. Så när vi körde så sprang han framför bilen hela tiden och alla bilister stannade och knäppte en massa kort och tyckte det var häftigt med en katt som kunde springa så långt och snabbt, och vi var så stolt över honom! Men så halkade han till och stukade foten, så jag fick åka på djursjukhuset och hämta en rullstol men den ville han inte åka i. Så då åkte jag tillbaka till sjukhuset och hämta kattkryckor istället, och dem ville han ha och så studsade han lyckligt hemåt igen.

image607

Nä nu ljög jag igen. Haha, långnäsa till er som gick på det!

Pro Ana

Såg slutet av ett program igår, som handlade om tjejer som VILLE vara anorektiska. En tjej som hoppades att hon gått ner till 45 - 45,5 kg och när vågen stannade på 44,5 så blev hon överlycklig. Men hon var inte anorektisk, nejnej... Hon ville bara vara lika smal som en anorektiker, men eftersom hon inte var sjuk så var hon inte "en riktig anorektiker". Alla som deltog i programmet hade fått sina konstiga idéer av "Pro Ana-sidor".
Jag googlade "Pro Anorexia" idag, men de enda "riktiga" sidorna jag fick upp var på engelska och jag orkade inte sitta och läsa allt och försöka förstå hur en websida kan få en människa att vilja bli anorektiskt smal. Dock hittade jag en hel del sidor som relaterade till detta. Här är en:

Tillsammans är vi starka

Ni som anser att Ana är en sjukdom, ni har kommit fel, ni kan gå härifrån!

Tack!!!

Att leva med Pro Ana är att välja en livsstil, inte en sjukdom.

Plus att en sjukdom väljer man inte.

Men Ana, kan man välja!

Vi väljer att leva lite sundare, lite smalare

(även om inte jag har tagit mej dit än)

än ni andra.

Vi vägrar dras med i ett samhälle där alla bara blir

TJOCKARE OCH TJOCKARE OCH TJOCKARE.

Vi säger, nej tack jag åt nyss!!!

Sen får ni vräka i er hur mycke mat och äckel ni vill.

Det är helt okej för mej.

Men försök inte att få mej till att göra det samma.

Jag lever med Pro Ana.

Jag lever tillsammans med Pro Ana.

Och jag är inte sjuk.

Bara en aning smartare än ni som inte förstått tjusningen

med att inte äta, se kilona rasa,

och tillslut få känna dom rena, vackra benen.

Så sluta tjata!

Och lämna oss ifred!

image606


Och detta skulle alltså inte vara skrivet av en sjuk människa??
Nej hon är minsann helt normal, men äcklas ändå av hur mycket vi andra vräker i oss och att vi blir fetare och fetare. Vilken normal, sund, frisk tjej vill se ut som tjejen på bilden?!
Du säger att det inte är en sjukdom. Vad skulle du göra då, om jag tvingade dig äta en massa mat? Äta det med god min eftersom du ändå inte är sjuk? Och inte få fruktansvärt dåligt samvete efteråt - för det är ju trots allt ingen sjukdom du har?
Och vad exakt är det smarta med att vilja att allt fett försvinner? När du inte är sjuk borde du ju faktiskt inse att det är farligt att tappa allt fett.

Jag har en kompis som kämpar 24 timmar om dygnet för att bli frisk. Hon är sjuk. Hon trodde precis som dig att hon inte heller var sjuk - "hon ville bara vara smal". Men efter åtskilliga månader av tvångsvård inser man att man är allt annat än frisk. Och där kommer du också hamna om du inte slutar!

Varför?

ζ Varför tar kallt vatten bort skum, från diskmedel och annat, mycket snabbare än varmt vatten?

ζ Varför är giraffer det enda djuret med dinosaurielång hals?

ζ Varför är tandkrämen fortfarande randig även fast man trycker jättemycket på tuben?

ζ Varför är vissa människor smala av naturen och andra inte?

ζ Varför blir man kär i någon?

ζ Varför blir den andra kär tillbaka?

ζ Varför började människor ha kläder på sig, även fast det är varmt?

ζ Varför tycker vissa om blodpudding?

                               
Varför är giraffer det enda djuret med dinosaurielång hals?

Skärp er, bloggläsare!

Ställde tidigare denna fråga: Ligger Alanya i Europa eller i Asien?
En överväldigande majoritet av kommentarerna ljöd: Turkiet ligger i Europa. Eller Turkiet ligger i Asien.
Men det var icke min fråga!
Geografiskt sett så delar sig Turkiet i två halvor. En ligger i Europa och en i Asien.
Vissa säkra källor säger att gränsen går genom Istanbul. Andra säkra källor säger att gränsen går vid Marmarasjön (vart den nu ligger). En del säger att 98% av landets yta ligger i Asien. En del säger att det absolut inte kan stämma, utan att det måste vara en större yta som tillhör Europa.
Min simpla fråga var dock: Ligger ALANYA i Europa eller Asien?

Ska det vara så jävla svårt att få fram ett svar på den frågan?

          image605

Pilatesbollbalans

Haha, jag tror jag har fått en konkurrent i fråga om att kunna hålla balansen på en pilatesboll ;)

http://bestick.blogg.se/1203585311_livfarliga_pilatesbol.html

image604

I och för sig

Har precis kommit in från en 4 kilometerspromenad. Fy fan vad tråkigt det var! Inte alls kul att gå ut och gå själv. Aldrig mer! Men skönt nu efteråt är det ju i och för sig...

I och för sig, vilket konstigt ord/uttryck. Vadå i och för sig? Det är skönt i, och det är skönt för sig. Skönt i vadå? Och skönt för sig hur?

image603


Träningsvärk

Idag vaknade jag för första gången på länge upp med träningsvärk i hela kroppen. Så skönt! Är ju det som är det tråkigaste när man börjar bli bra tränad - man får inte träningsvärk längre och då känner man inte om träningen verkligen har tagit heller. Med men tanke på att jag tränade två entimmespass igår med styrketräning så är det kanske inte så konstigt att det gör ont i musklerna...

Så drömde jag att jag var gravid med Martin Stenmarcks barn inatt. Eller egentligen var jag inte det, utan jag trodde jag var med barn och så skulle jag skämta med en journalist om att det var han som var pappan till barnet. Så blev det världens mediapådrag och paparazzis var efter mig hela tiden och ville att jag skulle uttala mig om vårat kärleksbarn. Men så erkände jag till slut att ljugit och att pappan till barnet egentligen var Sverker Olofsson. Hahaha, så himla sjukt!


Martin        Sverker

Piratkopia

Om man klonar en sjöman
Blir det en piratkopia då?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

     image599


Och är det förresten nån som vet om Alanya i Turkiet ligger i Europa eller Asien?

     image600

Idissla

Sitter och försöker smälta den bastanta middagen jag just åt. Hemgjorda hamburgare - var inte ens gott men var ändå tvungen att lasta på allt som fanns i kylen på dem (utom kaviar och sylt) och tvinga ner dem i matstrupen. Var på vippen att den sista hamburgaren skulle komma upp samma väg igen, men med ett glas vatten efteråt och tanken på annat gott - typ glass - gjorde att den stannade kvar där den skulle.
Blev som sagt ingen simning idag, eftersom Mattias och hans far istället ska ner till lägenheten och riva ut golvet och inspektera väggen som inte längre finns. Kan säga så mycket som såhär att jag tyckte det var jävligt skönt att slippa åka nånstans och istället lägga sig och sova en stund innan middagen. Men tuppluren tog ett abdrupt slut när jag rev mig på Mattias klocka och fick ett stort köttsår i örat (kändes det som...).
Hursomhelst så ska jag träna en gång till hade jag tänkt, så jag äntligen kan få gå och tvätta håret nån gång. Och så ska jag tvätta. Och så är det Grey´s ikväll :)

Ny bikini

Blir ingen simning idag, men var i alla fall och köpte ny bikini på stan för ett tag sen.

image598
Den här är lite mer smickrande för mina former än den förra jag hade...


Trött och frusen

Och godissugen så in i bombens.
Det blev jag direkt efter träningen. Kanske fick blodsockerfall eller nåt liknande, men jag åt ju mycket till frukost så det låter konstigt. Jaja, jag avbröt i alla fall träningen när jag började känna mig yr och konstig. Ska nog bara ta det lugnt nu fram tills Mattias kommer hem och vi ska åka och simma. Jag hatar och simma, men det verkar vara den enda konditionsträningen jag kan göra just nu eftersom knäna verkar ha kajkat ihop igen. Har ju så vackert joggat på stället framför teven i några veckor nu (livsfarligt att springa utomhus när det är så halt), men de senaste dagarna går det inte alls. Gör ont i både knäna och vristerna trots att jag är uppvärmd. Känns fruktansvärt frustrerande, både för att knäna blivit sämre igen när jag väl trodde det blivit bättre, och så för att jag vill bränna fett och svettas när jag tränar - inte bara lyfta en massa tyngder och göra 4700 situps varenda vareviga dag.
Ja så det vettefan hur jag ska lösa detta.

Man kanske ska ta och pierca sig...?

                                     image597

Inge intressant

Jahaja. Nu ska jag bara smälta maten och sen ska jag gå lös på svärmor Evas alla träningsredskap. Ska försöka lasta upp allting på övervåningen också så jag kan träna framför teven - blir så himla tråkigt annars.
Förövrigt så kan jag meddela att jag gick och la mig halv tio igår kväll. Nytt rekord! Så tidigt har jag inte gått och lagt mig sen jag var spädbarn. Ändå var jag otroligt trött imorse och kom inte upp ur sängen förrän klockan var närmare åtta.

Nä jag har visst inge mer intressant att skriva om just nu.

Hajk

Det här är sommar!


                    
Killarna bakom grinden är absolut coolast.

Tjejerna

Åh tjejer, minns ni resan!? 

Studentresa på Mallorca och killarna svärmade runt oss hela tiden!

Towe, Jag, Elin och... Greta-Linn

    
Ja det är nästan så man ser att Towe var i början av sin graviditet där.

Hold your horses

Nostalgi, allright!

Måste ju liva upp mig med lite gammal hederlig discomusik som man lyssnade på när man var ung och oförstörd.
Men ni får blunda, för det enda jag hittade var en konstig video med Sailor Moon.

        

Okej

Nu har jag lugnat ner mig litegrann. Kanske det inte är så farligt. Inte på dagarna i alla fall, då är jag ensam och kan kolla på teve och så har de en skog alldeles bredvid så jag kanske kan gå ut och springa t.o.m. Trevligare att gå ut och gå där också, istället för här där man hamnar på stan hur man än gör. Så får jag kanske låna svärmor Evas pilatesboll och hantlar och kan träna om jag får tråkigt, om de andra vill se typ Jakt och Fiske eller Enars fotbollsskola eller Bajshockeykväll.
Se där, det finns nåt positivt med allt...

... och att JAG av alla människor ska erkänna det..! Jag som alltid varit en fullfjädrad pessimist.

Nu flyttar vi

Idag ska jag och Mattias flytta. Till ett hus!

                              image596

Fast tyvärr är det inte till ett eget hus. Vi ska flytta till hans föräldrars hus. Jippijej.
Har haft problem med röklukt i lägenheten eftersom det brann här för några år sen. Alla lägenheter utom den här blev sanerade och renoverade efteråt, men när jag väl börjar tycka att det är bättre ja då tycker alla andra att det blivit sämre. Så kom en gubbe hit tjugo över sju imorse och så tyckte han det var lika bra att börja på en gång. Så imorrn bitti kommer de och river hela ytterväggen mot balkongen och tjena vad glad jag blev då!! De hade ju absoluuut inte kunnat komma hit förra veckan när jag inte var här, och inte heller nästa vecka när jag inte heller kommer vara här. Nä det måste hända precis just nu NÄR JAG ÄR HÄR OCH LEDIG!!! Är så arg så jag kokar! Hade ju bara tänkt vara här och ta det lugnt och ha det mysigt  och gå på stan. Har köpt hur mkt mat somhelst som jag skulle laga i veckan, och nu får jag endera slänga allt eller släpa med det till Trollvägen. Jag lär ju inte kunna kolla på de program jag vill heller, och säkert kommer det vara bajshockey på teve och allt kommer bli så drygt och tråkigt och skit och blä och usch!!!!!!!!!!!!!
Jag vill inte flytta, jag vill inte riva lägenheten och jag vill inte packa ner alla jävla dumma saker vi har , och jag vill inte bära massa saker ner till bilen för jag tycker sånt är tråkigt och så får man ont i armarna av att bära och så vill jag inte bära tillbaka allting heller när det är klart och säkert kommer det bli jättestökigt när vi kommer tillbaks eftersom vi har så sjukt mycket onödiga grejer och jag vill bara slänga alla grejer vi har ut från balkongen nu och jag vill inte va nån annanstans än här och JAG ÄR FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moooongoooo.

Blablabla

Jag såg en tant springa med rullator idag. Först gick hon i ungefär 0,5 km/h, men sen när hon insåg att bussen skulle köra över henne om hon inte rappade på så började hon springa jättesnabbt! Det såg roligt ut.

Så sms-terrade jag Mattias i en hel timme, men fick bara ett (1) sms tillbaka. Det är tacken det, när man vill vara romantisk. (Puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss och kram)

Och så är det stört omöjligt att hitta vanlig Naturell Yoghurt i varenda affär jag har varit i (3 st). Det enda som finns är den där äckliga turkyoghurten som smakar slem.

Och så är det jättedyrt med goda frukter. Det enda som är billigt är typ gurka, och det är inte ens en frukt.

Så tror jag att jag träffade min gamla svärmor på bussen idag. Jag kommer knappt ihåg hur hon ser ut eftersom jag bara träffade henne en gång men hon hoppade av vid samma hus som expundarn bodde och så hade hon en likadan näsa som honom. Och så tittade hon jättemycket på mig också, men hon kanske bara tyckte jag var ful.

Kul då

Blev hembjuden til svärföräldrarna på middag. Nice tycker jag, eftersom jag har varit trött så in i helvete hela dagen och jag kände verkligen inte för att ställa mig och laga mat. Men min kära sambo undanhöll nånting för mig... Och det var att det är hockeykväll! Suck och stön... Så nu är jag fast här till klockan halv tio, jag som ville hem och träna och se på CSI. Missar det för andra veckan i rad, tack vare detta. Plus att jag inte har glasögonen med mig eftersom jag inte trodde vi skulle bli så här länge och därmed är jag halvblind på båda ögonen nu också. Och jag tyckte Mattias kunde skjutsa hem mig och sen åka tillbaka och titta på hockeyn, men nä det giiiick juuuu baaaraa iiinteee.
Bläfansjävlakodynga vad irriterad jag är! 

                                         image595

Roligaste Elin

Haha, roligaste ELIN!

"Jag åkte ju buss till umeå! och aldrig mer! höll på att dö i en olycka såklart!
en bil körde in i sidan på bussen så den höll på att åka av vägen, alla började skrika, utom jag för jag är ju modig.
så stog v8i still ett tag o fick inte veta någonting, men sen då vi kom till umeå busstation så sa dom iaf " ville bara meddela att det gick bra för bilen som körde in i oss" JAHA intressant!"

Dagens Outfit

Knästrumporna är trendiga även i sommar! Matcha med korta hotpants i en knallig färg och du är helt rätt! Passar både till vardags och till fest - och vill du ha nåt lite extra kan du göra som Benita här nedan och använda dig av accessoarer som vingar och grogg-glas.

                                            

Kebabpizza Slivovitza

Säkert enda låten i årets startfält som skulle kunna vinna hela Eurovision.

                    
Tur att musiken är förinspelad i alla fall, annars hade de inte kommit långt med den där trasiga trumman...

Gomårrån

Ny dag. Nya möjligheter.


Att åka buss är FARLIGT. Så det ska man bara göra i absoluta nödfall. Busschaufförerna kör som dårar och så finns det inga bälten och så kör man av vägen och så dör alla. Och idag höll vi på att köra in i en timmerbil som stannat längs vägen, bara för att busschauffören inte tittar på vägen när han pratar med de utvecklingsstörda, utan måste luta sig bakåt och titta på dem hela tiden. Han fick tvärnita och de utvecklingsstörda sa "Hjääälp" - men inte hindrade det honom att fortsätta titta bakåt i bussen medans han körde heller.
Och jag är less på de utvecklingsstörda. Är inte deras fel att de är det, men har jag åkt samma buss som dem sjuttifjortonhundra gånger och de fortfarande alltid måste börja bråka med varandra i bussen -  klockan sex på morgonen när man försöker ta sig en liten tupplur - ja då blir man ganska less! Tänkte precis skriva att busschauffören får gärna köra av vägen med dem nån gång när inte jag är med, men det skriver jag inte för jag är så snäll.

Nånting roligt

Det är att Mattias står ute i kylan och dammsuger balkongen.

Jahaja

TILL FINAL


Rongedal


Sanna Nielsen


TILL ANDRA CHANSEN


Johnson & Häggkvist


Ola


Jag hade i alla fall rätt angående vilka fyra som skulle gå vidare från deltävlingen igår, men jag hade ju satt dem i helt fel ordning. Var bombsäker på att Carola och Andreas Johnsson skulle gå vidare direkt, men se där vad fel jag hade. Men de lär väl gå vidare från Andra Chansen istället. Och jag trodde Lasse Lindh skulle komma bättre, tyckte låten var bra och han spelas ju mycket på P3 så jag trodde han skulle få många röster tack vare det. Men icke.

Tyckte faktiskt att alla låtar var bra, det var ingen som var så där jättedålig. Sen hade de ju kunnat satt lite bättre sångare/sångerskor på en del av bidragen...
Mina favoriter var dock Lasse Lindh och Sanna Nielsen, och faktiskt också Andra Generationen även om texten var otroligt dålig.

Suil a Ruin

Så vackert att man gråter.

                    

Deltävling 2

Lördagens bidrag

Ola, Foto:SVT   Lasse Lindh, Foto:SVT The Nicole, Foto:SVT
                              Alexander Schöld, Foto:SVT  Rongedal, Foto:SVT
   Sanna Nielsen, Foto:SVT Andra Generationen, Foto:SVT Johnson & Häggkvist


Ola -
Love in Stereo
Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd
The Nicole - Razborka
Alexander Schöld - Den första svalan
Rongedal - Just A Minute
Sandra Nielsen - Empty Room
Andra Generationen - Kebabpizza Slivovitza
Johnson & Häggkvist - One Love

Carola och Andreas Johnson går vidare direkt till finalen. Förmodligen också Idol-Ola. Sanna Nielsen går till Andra Chansen och det fjärde bidraget som går vidare är Lasse Lindh eller Rongedal.

Lite svårt att tippa när man inte lyssnat på låtarna, men får ju helt enkelt gå efter hur kända de är. Och det är ju ändå så det alltid blir till slut - kändast vinner.

ZZZzzzZZZzzz...

Fy tusan vad trött jag är! Kände mig som en zombie redan på jobbet, och här hemma höll jag på att somna i räkskålen. (Har haft räkfrossa med mamma.) Men trots att det är helg så blir det ingen sovmorgon imorgon heller. Ska spela badminton med några från jobbet klockan nio. Är inte ett dugg laddad men det kanske jag blir när jag väl kommer dit. Det är ju träning i alla fall, och det behöver jag verkligen just nu. Så onyttigt som jag ätit hela den här veckan har jag nog inte ätit på flera år. Skäms på mig! 
Fast just nu orkar jag inte bry mig, jag vill bara sova...

                         
Stackars liten, som inga händer har...

Samson

                    

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth

Attans järnspikar

                       

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidskytte/article1842670.ab

Ja det här var ju inget roligt VM. På hemmaplan ska man vinna en massa medaljer, precis som Anja Pärson gjorde i Åre. Nu har det istället blivit onormalt dåliga placeringar + en snöplig fjärdeplats. Inge skoj. På VM räknas bara medaljer, inget annat.Men gladare blir man ju när man får en sån här fin Alla Hjärtans Dag-hälsning ;)

Alla hjärtans dag

Mycket snack om Alla Hjärtans Dag idag. Annars har jag inte märkt av nåt speciellt eftersom jag varit utan älsklingen. Jo det ska vara det att jag har vräkt i mig gelehjärtan och bakverk idag som aldrig förr.
Annars... Ingenting.

              
Fredrik på jobbet fyller år idag så jag och Johan bestämde oss för att ge honom en present. Han fick en klementin. Och ett äpple. Och ett kinaschack från en Kalle Anka-tidning. Det tycker jag var snällt och givmilt av oss.

Stackars

                 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidskytte/article1841458.ab

Jag var arg idag

Nä jag har inte sovit ända tills nu (syftar på inlägget nedan..), dock har jag befunnit mig i ett sömnliknande tillstånd i två dagar. Kört brevbäring i två dagar nu och det tar på krafterna. Speciellt som jag somnat så sent på kvällarna och bara fått fyra-fem timmars sömn... Tränat har jag inte orkat gjort, fast å andra sidan får jag nog min dagliga dos träning genom trappspringningen.
Imorgon jobbar jag eftermiddag igen så det ska bli skönt. Känner mig lite hängig och frusen. Så jävla kallt det varit de här två dagarna! Blåste stormvindar igår men då var det iaf plusgrader. Idag blåste som attan också men idag var det även minusgrader! Fick ett smärre utbrott på vädret innan rundan idag och när jag var ute och delade ut post var jag fruktansvärt arg på allt möjligt. En dumjävla kärring (fast hon var typ lika gammal som mig...) som parkerade in mig när jag precis var klar med ett hyreshus och var på väg att köra ut. Då försökte jag hitta en annan väg ut, men icke picke att det fanns. Så då höll jag först på att köra fast innan dumjäveln till sist flyttade på sig så jag kunde backa ut. Så skulle jag ta hissen upp i ett sjuvåningshus. Ja tjena att hissen kom då! Nä den var uppställd av ännu en dumjävel  på näst översta våningen så jag fick gå upp sex våningar med en meterlång posthög i famnen, ty det var även reklam idag. Bildörren var jättesvår och stänga idag också, och fönstret gick inte att få ner, och det var gammtanter och gammgubbar överallt med rullatorer som var ivägen och jag var arg på alla bilar för att de endera körde för fort eller för långsamt, och jag var arg på reklamen eftersom allting bara föll ur hela tiden, och jag var arg på isen på backen för att den gjorde så att jag nästan halkade hela tiden, och jag var arg för att det blåste så kallt, och jag var arg för att jag fick solen i ögonen hela tiden, och jag var arg för att inte alla människor i hela stan är jättetrevliga mot mig fast jag jobbar på Posten och delar ut deras  post i alla jävla väder, och så var jag arg på mer saker också som jag inte minns...


                          Ja det lät ju inget vidare...

Bra i sängen

                               

SÅ JÄVLA NÄRA!

Jag är glad att jag jobbade idag så jag inte kunde se skidskytten (-skyttet?). Hade nog blivit helt skogstokig när de sköt bort sig och kom FYRA! Vilken jävla placering att komma på alltså... Och inte direkt så att det var långt upp till tredjeplatsen heller, nej det var bara ett par sekunder. Jävligt synd! Får hoppas nu de blir rejält laddade till resten av tävlingen så det blir lite medaljer nån gång, skittråkigt med ett VM på hemmaplan och så går det inte alls bra för dem. Förvisso är en fjärdeplats bra med tanke på att de knappt kommit bland de 20 bästa i de tidigare åken, men i VM är det faktiskt medaljer som räknas och inget annat.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidskytte/article1823612.ab

Men tycker det är lite taskigt att skylla allt på Anna-Carin Olofsson. Hon är faktiskt gravid och det vore faktiskt onormalt om hon skulle vara lika duktig som vanligt!

Grattis morfar!

♥Måste bara skriva grattis till min morfar som fyller 90 år idag!♥


Inte för att jag tror att han brukar läsa min blogg särskilt ofta...

Lunch

Bulgursallad med baconhalloumi
Det ska jag och mamma göra till lunch idag.

 
Halloumi utan bacon

Dagboksinlägget

TISDAG 6/12-05

Wehee! Snyggläraren was in da house! Otroligt läcker i röd tröja - tyvärr så satt han med ryggen emot där jag satt... Men fick en hel del glimtar av honom ändå. Och han tittade på mig flera gånger! Fast kanske berodde det på att jag stirrade som en galning på honom hela kvällen, och han såg inte så lite besvärad ut efter ett tag... Men man måste ju suga åt sig allt som går, va!

...

            image594

Idas workout

Jag tror jag ska bli sån här workoutinstruktör. Jag har så roliga träningsövningar på lager, så alla skulle vilja gå till just mig!
Idag kör vi:
♦ 2000 steg exakt på trappmaskinen
♦ En halvtimmes jogging/löpning på stället
♦ 200 situps
♦ 25 benlyft
♦10 ryggups
♦ Två armhävningar
♦ Bicepsträning med mjölpåse
♦ Springa och upp- och nerför trappen jättefort tills man snubblar eller inte orkar mer

Det låter väl kul! Är det nån som ska hänga på? ;)


Lovar ni kommer se ut såhär när ni är klar.....

Tänkvärt

Om man köpte Ericsson aktier för 100 000 Kronor för cirka 3 år sedan
så är de värda kring 4600 Kronor idag.

Om man istället köpte Telecom, till exempel Song Networks, för 100 000
Kronor så har man idag kvar 791 Kronor.

Om man var klok och för 3 år sedan gick på bolaget och köpte starköl
för 100 000 Kronor, drack ur dem, hade trevligt och idag går och pantar
tomflaskorna så får man 6741 Kronor.

Det är därför grabbarna på torget i centrum kallas för A-laget.

image593

Dagboksinlägget

ONSDAG 16/11-05


My oh my... Vad snygg han är, den där killen i skolkatalogen! (Denna, Idas anm.) Han var med i tidningen idag också, fast där var han inte lika snygg... Dessutom spelar han Counterstrike, och det är ju lite töntvarning över det tycker jag...!
Nåja, han är ju bara en 18-årig pojke, så vad spelar det för roll? Vad ska jag med honom till, jag kan ju inte vara med en 18-åring heller! Dessutom tror jag inte att han intresserar sig för en sån gammtant som jag...


Meeen kom igeeen

     image592

Fan då, att det ska vara lika segt som vanligt... Skärpning blogg.se!!!

3642

Det var det exakta antalet steg jag gjorde på trappmaskinen nu ikväll. Stod i lite drygt en halvtimme och hade säkert orkat köra på en halvtimme till. Men för det första fick jag så ont i fötterna och för det andra var det så himla tråkigt.

                                                                      

Kissnödig

Kan inte med ord beskriva hur fruktansvärt jävla kissnödig jag var i förmiddags när jag tog bussen hem till mor och far. Redan innan jag klev på bussen började jag känna av det och det var en helvetisk tortyr tills jag väl kom till en toalett. Självklart tog bussen den långa vägen som tar en timme, plus att den stannade vid nästan varenda busshållplats, lastade paket vid varenda bussgods, vi låg bakom en traktor ett bra tag, han fick släppa förbi bilar hela tiden för att han körde så långsamt, och då gick det ju ännu långsammare och jag trodde jag skulle dö av kissnödighet. Hade så ONT när jag gick från bussen och när jag väl kom på mammas jobb så satt jag säkert på toa i 5 minuter, minst! Konstant flöde.
Nä fy fan, never again...

Bästa bidraget

Det här var det bästa bidraget i lördags tycker jag. Synd bara att det inte var med i själva tävlingen.

                    

Gissa åldern

Usch, fick plötslig en känsla av hat svällandes över mig. Eller hat är väl att ta i, men ogillande i alla fall.

Gissa åldern1.
46
X. 57
2. 83Rätt svar är: Ingen av dem. Hon är 32. Lika gammal som min bror men ser mer tantig ut än min mormor.Roligt

                    

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article1807582.ab

Fetast i Sverige

Västernorrlänningen fetast i Sverige

Västernorrland har landets högsta andel innevånare med fetma. 50 procent av männen och 46 procent av kvinnorna har ett BMI som är högre än 25, vilket är definitionen på överviktig. Socioekonomiska faktorer och utbildningsnivå tros ligga bakom

I Västernorrland har andelen personer med övervikt länge ökat liksom i övriga landet. Övervikt eller fetma i länet finns hos 59 procent av männen och 46 procent bland kvinnorna vilket sammanlagt ger rikets högsta värde. Uppgifterna är framtagna av landstinget som årligen analyserar befolkningens behov av hälso- och sjukvård där levnadsvanor är en del av underlaget.

Mångårig fetma leder till ett flertal följdsjukdomar. Anmärkningsvärt anses dock vara att endast 1 100 västernorrlänningar diagnostiserades som feta under 2006. Orsakerna till det tros vara bristande sjukdomsinsikt hos befolkningen och en försiktighet/rädsla inom sjukvården inför det väldigt stora sjukvårdsbehov som uppstår om diagnosen sätts.

Folkhälsoanalysen visar att förekomsten av hjärt-kärlsjukdomar i länet är högre än i riket. Diabetes är vanligare i Västernorrland än i riket och förekommer bland 5,1 procent av länsinvånarna. Båda folksjukdomarna har kopplingar till övervikt och fetma.

Klasskillnader anses ha betydelse. En familj med god ekonomi kan bjuda sina barn på skidåkning i fjällen och dyrbar träningsutrustning. Ensamstående föräldrar eller låginkomsttagare har inte råd med det. Godis, läsk och chips konsumeras till ett överkomligt pris.

ALLEHANDA

                             
Jag och Mattias på våran senaste utlandsresa...

Vad fan är det med folk?!

NU KÄMPAR 15-ÅRINGEN FÖR SITT LIV

Niklas Håkansson, 15, vände ryggen åt sin bråkiga skolkamrat och gick.

Ögonblicket senare fick han en vodkaflaska i huvudet.

Nu vårdas han vid respirator med livshotande skallskador.

  
                 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1808754.ab


Trötter

Idag är det jobbdag igen. Börjar inte förrän halv tre och det känns jäkligt skönt...! Ville ändå kliva upp tidigt och ta en promenad innan frukosten, men när det väl var dags att slå upp sina blå så gick det inte alls. Så somnade om och vaknade nu istället och känner inte alls för promenad nu. Tror t.o.m jag går och lägger mig en stund till...
                                      

Christer

Åh, Christer Sjögren! Vilken man! Vilket leende! Vilken show! Och klämmig låt hade han också, väldigt trallvänlig. Är så glad att han gick vidare till finalen och jag hoppas han tar hem hela alltet.

                       

Nä. Jag tyckte Velvet och den där balladkillen var bäst, men svenska folket håller aldrig med mig när det gäller melodifestivalbidrag.

http://svt.se/melodifestivalen

Tacos

Nyss hemkommen från affären, och vi har köpt ingredienser till stor härlig tacobuffé. Tänkte äta om tre timmar ungefär. Tacos och schlager! Kan det bli bättre?!

                                  image591

                 
                       

Helt ärligt Magnus

          image588
Snodd av Hej Jesus.


Deltävling 1

E-Type & The Poodles - Line of Fire
Face-84 - Alla gamla X
Velvet -  Déjá Vu
Brandur - Lullaby
Michael Michailoff - That´s Love
Amy Diamond - Thank you
Suzzie Tapper - Visst finns mirakel
Christer Sjögren - I Love Europe

Detta är bidragen för ikväll. Har inte hört ett enda av bidragen, men med tanke på att de flesta bidrag går vidare genom att det är kändisar som framför dem så tror jag att E-type/Poodles, Velvet, Amy Diamond och Christer Sjögren går vidare från denna deltävling. E-type/Poodles och Sjögren eller Diamond går vidare direkt till finalen medans Velvet och Sjögren eller  Diamond går till andra chansen. Det är det jag tror nu innan, men det kan alltid bli skrällar och kanske kändisarna har de absolut sämsta låtarna ikväll.

Men ska Christer Sjögren sjunga på engelska..?! Det blir en helt ny upplevelse för mig.

85% schlager

Trodde jag skulle få mer, men när det gällde att välja sound, kläder och scenshow så är jag kanske inte 100% schlager i ordets rätta benämning.. Testet kan ni göra här eller här.

                                            

Dagens outfit

       


The Landlord

Den här har jag haft uppe på bloggen förut, men den är ju så himla bra så tar med den en gång till!

                        

http://www.funnyordie.com/videos/74

Sometimes dreams come true

http://daaarlingen.blogg.se/2008/january/bakgrund.html


Ingen medalj

Anna-Carin Olofsson kom in på sextonde plats och Helena Jonsson kom in på en artonde. Och än är det ju inte klart, så har de otur så kan de hamna mycket längre ner och därmed minska chanserna för medalj i jaktstarten. Synd!

                                                 image586


Svärijä

Ja! Idag gäller det! Skidskytte-VM i Östersund börjar och klockan 11:00 går damernas sprint 7,5 km. Då tvingar jag alla att heja på min ingifta släkting Helena! Men att heja på några av de andra svenskarna går också bra.

                 
Helena Jonsson

Sebastian i Kramfors

Ville bara säga att den här videon är inspelad i Kramfors.

                    

Tycker inte om den här karln, men säkert roligt för alla som var där..

Ängeln

Haha, bra borta jag var i morse när Mattias alarm ringde. Fick för mig att en ängel stod ute i hallen och spelade harpa, och jag vill bara den skulle vara tyst så jag fick sova. "Tyyssstt.. Gåå hiäers ifråonnn..." försökte jag ropa så tydligt som möjligt men den verkade ju aldrig fatta något eftersom den bara fortsatte spela. Till slut stängde Mattias av mobilen och jag sa (till ängeln) "Taack fföre att due förssstårrr..." och så somnade jag om.

                                  

Räknemani

Jag kan inte med ord beskriva hur jäkla slut jag är i kroppen nu. Efter 2½ dags vila från träning tog jag återigen tag i det, framför teven i vardagsrummet. Förut tränade jag alltid med teven släckt och stereon på, men har märkt på senaste att jag tränar mycket längre och mer effektivt om jag gör precis tvärtom. Så det fick bli så även ikväll. Det hela gick utmärkt tills Mattias kom och la sig i soffan och försökte starta en konversation med mig, eftersom jag helt maniskt måste hålla räkningen EXAKT på alla övningar jag gör så blev det lite mer träning än vad jag tänkt. När jag tappar räkningen spelar det egentligen ingen roll vilket nummer jag är på - jag måste börja om från början, annars känns det som att jag fuskar och jag är rädd att jag har gjort för få. Helt sjukt efter ett tag - 30 armhävningar istället för tio, 200 situps istället för 50 och 70 benlyft istället för 20. Jag säger bara det att det var tur han inte kom in tidigare för då hade jag väl också lyft hantlarna 300 gånger istället för 45, och således sett ut som en apa vid det här laget, med armarna ända ner till golvet...
                                           

Äntligen!

I morgon börjar detta.

E-Type & The Poodles, Foto:SVT  Face-84  Velvet, Foto:SVTBrandur Foto: SVT        Michael Michailoff, Foto: SVT 
Amy Diamond
Suzzie Tapper, Foto: SVT Christer SjögrenLotta

Lite väl grova ord emellanåt och inte lika kul som Pippi-videon, men den här har också lite roliga inslag.

                    
"Jag läste ut bibeln i morse. Den var lite seg i början bara."

Hata skofabriken!!!

Jag blir så järnspikarns less på detta nu! För sjuttiofjortonde gången i rad går jag in på skoaffärn och tänker "Ja men IDAG ska jag väl ändå kunna hitta ett par snygga stövlar!". Och visst hittar jag snygga stövlar, men alla verkar vara gjorda efter bebismått och man ska ha vader som ser ut som kvistar och fötterna ska vara lika platta som pannkakor. Så finns det ingen dragkedja på stövlarna heller, och även om jag provar storlek 44 så får jag baske mig inte ner foten, och om jag får ner foten är de en dm för stora och så veckar sig alla stövlar nere vid fotknölarna eftersom jag har vader som en karl och de där stövelskaftena är som sagt gjorda för bebisar. Nej jag blir så arg, bara för att jag ser ut som en ungersk kulstöterska i kroppen ska det väl inte betyda att jag måste gå barfota heller!!! Finns ju faktiskt folk som är större än mig, både i sko- och vadstorlek och de tycker jag verkligen synd om för de kan ju inte ha en chans överhuvudtaget att hitta nåt..!
Så köpte jag ett par jeans idag också, i tumstorlek 31 men det är egentligen alldeles för stort. Slutar alltid med att jag ser ut som Ronny & Ragge efter ett tag.. Men 30 får jag inte ens på mig!
Nä som sagt jag blir less...


$$$

                 image585

Tråk

Jag vill inte göra nåt idag.


Dagens Melodifestivalvinnare

1998

Detta år vann Jill Johnsson med låten "Kärleken är". Med i startfältet var Nanne Grönvall med "Avundsjuk", som var stor publikfavorit men kom på en fjärdeplats.
I stora finalen som gick i Birmingham kom Jill på en 10:e plats och vann gjorde uppmärksammade Dana International från Israel med låten "Diva".

                    
Kärleken är

                    
Diva

Haha

HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
                    
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha
HahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHahaHaha

Hur finlandssvensk är du?

Ett test jag hittade här.

[ ] Ditt efternamn slutar på -ström
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i egnahemshus
[x] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 40-50 år gamla,
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Åland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig.
[x] Du idrottar
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng/lön
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter på Mc Donalds
[x] Du följer Melodifestivalen

Resultat: 16/30

Okej... Betyder det att jag är sexton trettiondedelar finlandssvensk? Låter konstigt tycker jag eftersom jag inte har en enda förfader i Finland. Är i så fall mer fransksvensk tack vare den elaka franska sjökaptenen som gjorde min morfars mamma gravid och sedan slänge henne från båten....

Dagboksinlägget

"TISDAG 15/11-05


22:22
Värsta läckerbiten jag sett idag! Andreas kom hem med nya skolkatalogen, och jag bläddrade igenom den och fick syn på Honom med stort H!

22:40
Jag måste nog gå ner och titta på honom en gång till!

22:45
Guuud jag smälter! Sån snygg kille har jag inte sett sen kriget!

22:47
Räknade ut vad Ida Norman LOVES *** blev. Fick först 94% Kärlek och blev mycket nöjd. Men visade sig sen att jag gjort fel och egentligen blev det 96% Hat..."


Favoriter i repris

Pippi Longstocking at the Candy Store

                    

Fattar fortfarande inte varför Pippi fått en mörkare röst än tanten i godisaffären!


Tommy skrattar

                    

Han är fin, Tommy...!

Do you know where OK ligger?

Jo, måste ju berätta om invandraren som kom in på mitt jobb igår. Jag började som vanligt prata en massa på svenska, och han bara log men svarade inte. Så började han prata på engelska och jag tänkte "Åh vad spännande, nu får jag briljera med mina engelskakunskaper!". Men kände inte så när jag väl började prata...

Kund: Hi, I like to send this CD´s. Can I just send them as they are?
Jag: Nååo. Ehm... You häv to häv an envelope, because they can break in the possst...transport...
K: Okay, just a regular envelope?
J: Nååo. Ehm.. Take one that is sssoftss.. You must protect the Cidiiiss with something soft, that embedscscs..
K: Allright.
J: But you can gå to OK, do you know where OK Q8 ligger?
K: What?
J: It´s a gasstation. Längre bort in Kramfors. Further down...
K: Why should I go there?
J: Because they have better kuverts, ehm, envelopes. With porto.

Men han kom tillbaka den där karln och efter många om och men var vi klar.

J: Do you want me to write the adresss?
K: Yes you can write.
J: Ähum.. Vad står det? What does it stands? Says... Say...
J: Okäjj, I´m just gonna see how much it costs...... Femtiåtta tack!
K: Sorry?
J: Fifftyeight crowns, pliiis!
K: Here. Tack så mycket!
J: You´re welcome, ehm  varsågod! Hejdå, baaaaaj.

Rocky
¡æ¡ê¡ç¡æ¡ê¡çDagens Melodifestivalvinnare

1997

Gruppen Blond vann med låten "Bara hon älskar mig". I Eurovision Song Contest som gick på Irland för sjunde gången, gick det inte lika bra. Sverige kom på en 14:e plats och vann gjorde Storbritannien med deras bidrag "Love shine a light".

                    

                     

För övrigt var Ronan Keating programledare i stora finalen och han var jääävligt snygg när man var tolv år..!

                                                     

Grattis blogg.se!

Tack vare era dåliga servrar och otillgänglighet vid mycket trafik (som det allt som oftast är) vinner du återigen priset för Världens Segaste Blogg!

                         image584
Försökte ju uppdatera hela kvällen igår ju... Men fick så lov att hålla alla idéer och funderingar för mig själv istället och nu tänker jag inte säga.
Så fick läsa Allers igår istället

Åååh så bra!

                    

Turn down the lights, turn down the bed
Turn down these voices inside my head
Lay down with me, tell me no lies
Just hold me close, don't patronize
Don't patronize me

'Cause I can't make you love me If you don't
You can't make your heart feel something it won't
Here in the dark in these final hours
I will lay down my heart, and I'll feel the power
But you won't, no you won't
And I can't make you love me
If you don't

I'll close my eyes and then I won't see
The love you do not feel, when you're holding me
Morning will come, and I'll do what's right
Just give me till then, to give up this fight
And I will give up this fight

And I can't make you love me if you don't
You can't make your heart feel something it won't
And here in the dark in these final hours
I will lay down my heart and I'll feel the power
But you won't, no, you won't
And I can't make you love me
If you don't

Ain't no use in you trying
It's no good for me baby without love
All my tears, all these years, everything I believed in
Baby
Oh yeah
Someone's gonna love me

Halt väglag

Fy vilket jobbigt väglag det var på väg hem från jobbet. Rätt kul när man slirar i 20 km/h, men när man är uppe i 80-90 är det inte lika roligt. Idag var jag nog den som alla bilförare hatar, en sån som ligger i 80 på 90-väg och vägrar gå ut i vägrenen. Men vad skulle jag göra?! Var ju bara snödrivor där, hade jag lagt mig åt höger hade jag nog hamnat nånstans nere vid älven...
             

Allers

Jag vill åka hem nu och läsa Allers. Det är en spännande tidning tycker jag. Man får läsa om Roy och Carina som gick ner 23 kilo tillsammans och om Gertrud som är 85 som är ute och springer varje dag och om Conny som är jätteduktig på att baka pizzor fast han är svensk och om Roger som gifte sig med sitt får Doris och om Arnold och Anita som levt lyckligt gifta sedan dagis och om Greta som hade en skådespelarkarriär framför sig men sadlade om till städerska för hon tyckte det var roligare och om  Rut som är kär i Anders fast han är dvärg.

Röd manshy

Jag har fått en illröd ton i mitt ansikte. Efter att frenetiskt försökt tvätta bort den foundation som tydligen suttit kvar sen i förrgår så la jag på ny. Lånade dock mammas och det visade sig att den var på tok för mörk för mig. I badrummets halvskumma sken såg det riktigt bra ut men när jag kom ner och såg mig själv i dagsljus fick jag kväva ett skrik - såg riktigt förjävligt ut. Så bara upp igen och tvätta av ännu en gång. Skonar min hy nu genom att köra naturellt, men även det ser hemskt ut. Det verkar som att rodnaden är här för att stanna, och dessutom ser jag ut som en karl i hyn nu ty den har fått en skrovlig och storporig "textur".
Snart börjar det väl växa skägg också...

                      

Hej Jesus

                              Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Morgondröm

Jag bodde i en egen lägenhet med bara en gallerdörr som ytterdörr så man kunde lätt bryta sig in där men det tänkte inte jag på. Jag var kissnödig hela tiden och det spelade ingen roll om jag gick på toa för det gick inte över ändå, och grannarna tittade på porrfilm hela tiden hörde jag och jag tyckte de i alla fall kunde ha vett att sänka volymen. Så hade jag fem killar och jag var kär i allihop, men så visade det sig att det inte alls var mina pojkvänner utan mina livvakter för jag hade en galning efter mig som mordhotat mig och då blev jag jätteledsen eftersom jag trodde alla var kära i mig men det var de inte. Så var ytterdörren öppen helt plötsligt och jag gick igenom alla rum för att se om det kommit in nån, och det stod nån mörk figur bakom draperiet i duschen men jag vågade inte kolla vem det var och sen var mamma och pappa och nån engelsman i vardagsrummet och kollade på "På spåret". Jag planerade en flyktväg ifall nån skulle komma och försöka mörda mig, och jag funderade på om jag skulle överleva ett hopp ner till marken på 40 meter.

Sen vaknade jag så om man överlever ett hopp på 40 meter kommer jag nog aldrig få veta.
Hoppas jag.

Dagens Melodifestivalvinnare

1996

Detta år hölls Melodifestivalen i Victoriahallen i Stockholm och leddes av schlagerveteranen Siw Malmkvist och programledaren och hallåan Pontus Gårdinger.
Temat för året var is och alltsammans inleddes men en skridskoshow på scenen. Gruppen One More Time vann med låten "Den vilda".
Eurovision Song Contest hölls detta år i Norge och Sveriges bidrag kom där på en tredjeplats. Andraplatsen kneps av värdlandet Norge och vann gjorde Irland ännu en gång.

                     

Nostalgi

Bollsta Folkets Hus.
Sent 90-tal.
Ungdomsdisco.
Alla på dansgolvet dansade precis som Five i refrängen.
Alltid.
Inga undantag.
Man var ung.
Man var cool.


                     Och mamma och bror kom hem till slut :)

Dagens Melodifestivalvinnare 2

1995

Melodifestivalen 1995 sändes i TV2 från Malmö Musikteater den 24:e februari. Vann gjorde Jan Johansen med låten "Se på mig". I stora finalen som återigen gick i Irland kom Jan Johansen på en tredje plats och jag grät för att han inte vann. Man kan säga att detta var året då mitt intresse för Melodifestivalen föddes.

                    

Mamma kom hem...

... för jag längtar efter deeeej.

Nä skämt åsido, jag börjar bli orolig nu. För en timme sen ungefär ringde pappa och frågade om brorsan och hon var på väg hem snart och det var de sa de. En bilresa från Kramfors och hit tar inte ens tio minuter.
Var i hela friden är de?!

Jag börjar bli lite rädd...


                                

En hemlighet

Inget vet
Det jag vet
En hemlighetMen kolla här vad fint :)
Ja man kan inte bli annat än rörd.

Fetto på fettisdagen

Jag har tagit det här med fettisdagen på absolut största allvar idag. Traditionellt sett var ju detta sista dagen innan fastan, och då gällde det ju verkligen att äta så mycket som möjligt eftersom man sen inte fick äta på en massa dagar. Så jag har gjort likadant - enda skillnaden är väl att jag vräker i mig lika mycket imorrn. Blev lovad att jag skulle få fem semlor på jobbet idag, men jag fick bara en. Jag kunde vart elak och sno av nån annan, men jag är en god människa och håller inte på med stöld. Sen bjöd de på mackor och då åt jag fyra stycken bara för att det var gratis. Så åt jag en pyttepytteliten portion till middag, eftersom jag inte tycker om kassler och ris och det slutade helt enkelt med att jag åt upp en halv chipspåse och lite choklad direkt efteråt, och alldeles nyss avnjöt jag min andra semla. Finns en kvar i kylen som jag gärna vill ha men det är Andreas semla, och som sagt är jag en god människa och håller inte på med stöld.
Så har jag inte tränat nånting idag heller förutom de ca 58 trappuppgångarna jag sprang i på jobbet.
Säger ju det.
Fetto.

                       
Detta måste vara himmelriket...

My moments with Bestick

Är det verkligen sant eller drömmer jag?
Det verkar som att min allra bästaste bloggvän Larsson ska, om inte lägga ner helt, dock ta en paus från sin blogg.
Milda makaroner!
Stora fasa!
Mamma Mia!
 
Ska tröstäta en semla, gråta en skvätt och lyssna på dessa låtar som passar så bra in just nu - och hoppas att allt detta bara är ett grymt skämt.
                                                                              
                                                               Min profilbild

Lyssna noga på texterna nu Larsson!

                    
Faith Hill - There you'll be

                     
Edyta Gorniak - When you come back

                    
Sinead O'Connor - Nothing compares 2 U

                    
Trisha Yearwood - How do I live without you

                    
Fragglarna - Fraggelrock

Klick klick

Klick klick klick klick klick klick klick det är då ett jäkla klickande och knappande sedan brorsan köpte sitt Guitar Hero. Jag förstår inte vad som är roligt med det hela?!

                          


Dagens Melodifestivalvinnare

1994

1994 års festival ägde rum i TV-huset i Stockholm den 12:e mars. Sven Melander och Kattis Ahlström var programledare och Anders Berglund dirigent. Vann gjorde Roger Pontare och Marie Bergman med låten "Stjärnorna". I stora finalen kom de på 13:e plats, medans Irland vann för tredje året i rad.

                    

Skräp i ögat

Förbannade jävla skräp i ögat! Blir tokig snart. Flirtade frenetiskt med alla människor när jag gick genom stan från jobbet för att försöka få bort skräpuslingen, och jag har förgäves sköljt ögat under kranen i flera minuter.
Vad göra?

Vill ha!

Våran kyl är trasig. Den går inte att stänga. Weheee vad roligt! Jag som tänkt att "Nej, jag vill inte lägga mina pengar på nåt roligt eller intressant eller snyggt", behöver nu inte heller göra det utan jag får minsann lägga det på ett nytt kylskåp! Nice. Nu ska vi se vad det finns att välja på...

   Svart är alltid snyggt. Den har en sån där kolsyrevattengrej i dörren. Vill ha!

  Mönstrat livar upp det annars så färglösa och tråkiga köket. Vill ha!

  Less is more. Fräck färg. Vill ha!

  50-tals kylskåp och 50-talsstilen blir aldrig omodern. Vill ha!

  Kylskåp som det redan finns mat i är också bra. Vill ha!

Ja nu är det bara för mig och välja här, och sen är det bara att lägga mina surt förvärvade pengar på ett kylskåp för det vill jag så gärna!

Inte.

Månadens horoskop

horoskop_leo
Lejonet


I början av månaden är du helt enkelt för upptagen. I den mån du ger kärleken något utrymme alls handlar det om att förbättra vardagsrutinerna och kanske spara tid på olika saker. Har du en fast partner finns det ganska mycket att diskutera, mest om vem som skall göra vad. Andra halvan av februari blir både roligare och mer spännande. Passionen kan slå till när som helst, och framför allt för dig som är singel kan det bli en synnerligen överraskande månad. Kärleken kommer från ett oväntat håll.

Bästa chansen: Vattuman, Fisk.

Bästa stället: På utställning.

Bästa datumen: 19-20/2.


I dina blå ögon

Din blick är sorgsen
Vet vad du känner, jag förstår så väl
Att tankarna skrämmer

I en värld full av människor så
växer vår ensamhet 
Och i mörkret inom dig finns vilsenhet

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så var inte rädd, att leva här
För dina ögon
Dina ögon
Har fått sin färg av förtröstan

Le lite grann nu
Var inte ledsen jag minns knappast när
jag sist såg dig skratta
Om världen gör dig galen
och du bara ser allt i svart
Så finns jag där
Mitt i din mörkaste natt

Och i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon
 Dina ögon
Är vackrare än du anar

Jag minns knappast när jag
sist såg dig skratta
Om världen gör dig galen
och du bara ser allt i svart
Så finns jag där
Mitt i din mörkaste natt

Och i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så var inte rädd, att leva här
I dina ögon
Dina ögon
I dina ögon så speglas allt
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så var inte rädd att leva här

För dina ögon
Dina ögon
Har fått sin färg av förtröstan


Towedag

Klev upp vid sjutiden idag så jag skulle hinna klä på mig och käka frukost innan Towe kom. Men hon kom oväntat tidigt och fick stå ute i trapphuset ett bra tag och ringa på, innan jag vred av kranen i badrummet och till slut uppfattade ljudet från hallen... Satt och ugglade i soffan till klockan tio, sedan begav vi oss ner på stan. Var halva priset på Röda Korset, dvs j ä t t e b i l l i g t. En fin tröja där kan man få för 20 spänn i vanliga fall, det blev alltså 10 kronor idag. Ingenting för mig riktigt, men Towe hittade en del till Leon.
Så är det bara sex veckor kvar tills det är dags för henne att åka till BB! Och det vet man ju inte riktigt heller, kan ju bli tidigare också. Spännande! Alla hoppas på en flicka nu eftersom hon redan har en pojke, men jag tycker nog allt det ser ut som en riktigt "pojkmage".

Dagens Melodifestivalvinnare

1993

Melodifestivalen 1993 ägde rum på Lisebergshallen i Göteborg den 5 mars. Programledare var Lasse Kroner, Göran Rudbo och Ken Wennerholm från gruppen Triple & Touch, vilka överraskade alla med att efter jurygruppernas första uttagning meddela att tittarna skulle få vara med och telefonrösta fram vinnarbidraget.
Vann gjorde Arvingarna med låten "Elouise" och i stora finalen kom de på en sjundeplats.

                    

Don´t chase me

"Don't chase me, unless you're ready to catch me"

         


Rätt svar

Undrade här om ni kunde lista ut vilka kändisar det var. Rätta svaren är i alla fall:

                                  1.      2.      3.

                                    4.      5.     6.  

Ja någon närmare presentation behövs inte va...?

Visste du att...

  • ...om du skriker i åtta år, sju månader och sex dagar, har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma upp en kopp kaffe
  • ...om du gråter konstant i tre veckor har du producerat tillräckligt mycket vatten för att bilda en sjö
  • ...du skulle dött av uttorkning om du grät i tre veckor
  • ...vi öppnar våran käke 500-2000 gånger per dag vid normala kroppsliga aktiviteter
  • ...om du tuggar tuggummi i en halvtimme så öppnar du käken 1800 till 3600 extra
  • ...kroppen i genomsnitt tar upp ca 6 dl vatten i timmen

                                                        


Hittat
här.


Dagens Melodifestivalvinnare

1992

Detta år vann Christer Björkman med låten "I morgon är en annan dag".
Tack vare Carolas vinst året innan, hölls Eurovision Song Contest i Sverige, men det hjälpte dock inte för Björkman. Han kom på en 22:a plats (näst sist), medans Johnny Logan återigen blev historisk i schlagersammanhang genom att han vann finalen en tredje gång - denna gång dock bara som kompositör till låten "Why me" som framfördes av Linda Martin.

                    
 
                                                                       I morgon är en annan dag
                   
                     
Why me

West End Star

West End Star

Undrar vem som vinner ikväll? Har inte följt det så noga, men man kan ju lugnt säga att de här tjejerna sjunger otroligt mycket bätte än Idol-deltagarna..!

Fääärdig

Har precis kommit hem från stan. Är jättenöjd med håret! Inga brännskador what so ever. (Artikel)
Kanske kommer bild senare.

Hittade också ett par grymt snygga vita vinterstövlar som jag ville ha. Men de fanns bara i storlek 39 och var alldeles för stora, så det blev inga stövlar den här gången heller. Får fortsätta gå i likadana Ecco-skor som alla Postenanställda har på jobbet - varma, men fruktansvärt fula.

Kändisar som barn

Vilka är dessa kändisar?

                                  1.      2.    3.


                                  4.      5.     6.  

Jaaaaa!

Gissa vad som börjar på söndag?! :)


                    

Bajs i brevlådan

Snopet...

                      

http://www.expressen.se/noje/letsdance/1.1029380/ridell-forfoljdes-av-sexdare

Kändiskåt

Såg en kändis på Konsum alldeles nyss. Anna-Carin Olofsson. Hon är jätteliten i verkligheten! Typ en meter lång och 2 cm bred. Skulle kunna få plats med henne i jackfickan. Och så ser hon inte lika gammal ut heller.

                                    

Och så töntjag då! Stå och stirra på henne bara för att jag sett henne på TV; böjde mig fram över rullbandet så jag kunde ta en ordentligt titt. Hon måste ha undrat vad det var för en stalker hon fått efter sig, för hon såg nästan besvärad ut.
Kändiskåt? Jag? Näää....

All by myself

Nu är Mattias ute och roar sig med sina arbetskompisar. Tänkte ta en kort promenad nu och köra lite styrketräning när jag kommer hem igen. Har träningsvärk som fan, men eftersom min träningsnarkomani har smugit sig på igen så är det lika bra att passa på - går så långa perioder ibland när lusten till träning är likamed noll - för nu ska jag banne mig komma i form!

I morgon ska jag färga håret för första gången i mitt liv. Fast jag fegar lite och kör bara slingor. Men likaså bra det eftersom utväxt är väldigt fult och jag kommer inte ha ork och råd att gå till frisörskan oftare än de två gånger per år jag går nu.

Fast blää man blir ju lite nervös när man läser detta.

Hanson

Har ni glömt?
Eller kanske förträngt?
Tillåt mig presentera: Taylor, Isaac och Zac!
Haha tänk att folk tyckte de här var sååå snygga! Men inte Isaac för alla tyckte han var fulast för han hade tandställning.
Såhär är det faktiskt: Taylor såg ut och sjöng som en tjej, Isaac hade fett hår, och Zac var den enda som var lite söt för han var en liten bebis.

                    

Semla

Ska göra nåt totalt förbjudet. Jag ska äta en semla fast det inte varit fettisdag än! Känns lite tråkigt, då har jag ju inget att se fram emot. Men samtidigt ligger det en semla i kylen som är min, bara min. Och jag kan ju inte gärna låta den ligga kvar till nästa vecka och bli gammal...!?

                        

Ana´s Song

                    

Please die Ana
For as long as you´re here were not
You make the sound of laughter
And sharpened nails seem softer

And I need you now somehow
And I need you now somehow

Open fire on the needs designed
On my knees for you
Open fire on my knees desires
What I need from you

Imagine a pageant
In my head the flesh seems thicker
Sandpaper tears corrode the filth

And I need you now somehow
And I need you now somehow

Open fire on the needs designed
On my knees for you
Open fire on my knees desires
What I need from you

And you´re my obsession
I love you to the bones
And Ana wrecks your life
Like an anorexia love

Open fire on the needs designed
On my knees for you
Open fire on my knees desires
What I need from you
Open fire on the needs designed
Open fire on my knees desires
On my knees for you

Tycker du om att dansa?

                            

Dagens Melodifestivalvinnare

1991

Melodifestivalen 1991 sändes från Malmö Stadsteater på påskdagen den 31 mars. Som bekant vann Carola med "Fångad av en stormvind". Hon vann också Eurovision Song Contest detta år, efter en spännande omröstning. Efter att alla jurygrupper lagt sina röster, så stod det lika mellan henne och Amina Annabi från Frankrike. Båda hade även lika många tolvpoängare men Carola hade fler tiopoängare, och gick vinnande ur striden.

                     

RSS 2.0