Min födelsedag

På lördag fyller jag år. Säg grattis!


Vidbränd

Andra dagen på semestern - vidbränd.

Har varit ute i sommarstugan i två dagar och bara haft det gött. Sommarens första dopp blev av igår (jag skyller det på att jag varit karriärskvinna hela sommaren och knappt varit ledig och inte haft tid med såna nöjen... fast i själva verket beror det på att jag är en riktig badkruka och vägrar bada om det inte är minst 20 grader i vattnet...) och sommarens andra dopp blev således av idag. Hade inte tänkt på hur illa man kan bränna sig av att ligga på en flytmadrass ute på sjön i en timme, speciellt när både väder och jobb gjort att man knappt kunnat ligga ute och sola överhuvudtaget tidigare i sommar. Tänker dock på det nu. Hela ryggen och baksida lår stramar och skaver mot kläderna jag inte ens har på mig. Framsidan är inte heller så fager, ser framför mig hur jag kommer se ut när jag blir äldre med hängiga, rynkiga, solskadade bröst... Men det får jag ta itu med då.

Redan näst sista avsnittet av både Allsång på Skansen och Morden i Midsomer ikväll. Vilket innebär att snart är sommaren slut även för den här gången...

   
Tuffingar

Lägesrapport

Första dagen på semestern - lovely.

Uppdatering

Jag syr gardiner. Har knappt gjort annat de senaste dagarna utom att sy gardiner. De första jag gjorde såg bajs ut när de väl hängdes upp i fönstret så nu syr jag nya. Ser de här också bajs ut så ska jag inte ha några.
Och under ett par timmar idag kunde man nästan tro det var sommar! Jättevarmt ute och jag kunde t.o.m sola! Helt amazing. Fast nu regnar det och är kallt igen som vanligt.

Ja. Roligare än såhär har jag väl inte haft det.

Vackra man

                                                  

Såg filmen Prime med syrran igår. Säger då det... sagan överträffar alltid verkligheten.

Fin

                    

Bläbläblä

Allt känns skräp just nu. Fast det känns ändå bättre än igår så det är väl i alla fall på väg åt rätt håll igen. Men sjukdomsfall, dödsfall och saker som kommit upp till ytan igen efter att i flera år har legat undangömda i en liten vrå i min hjärna + att jag har PMS för tredje gången den här månaden, har blivit lite för mycket för mig.
Inte så mycket att göra åt, bara att bita ihop och se glad ut. As usual.


Storsan

Det känns så tomt utan dig här.     

RSS 2.0