Rosen

Ååååh, bästa låten, bästa artisten.

                   
Arne Qvick

Badminton

Känner mig helt skinnflådd i högra handflatan efter dagens drabbning i badminton. Var riktigt roligt och spela och skönt att få röra på sig igen! Men är helt slut nu, och dessutom när jag kom hem och tänkte tvätta håret så var det inte eldat så det fanns alltså inget varmvatten. Så har fått eldat som en tok nu, och kanske jag kan få gå och duscha snart..

     

///

Snälla jävla blogg.se, ska ni ha problem med servrarna redan nu, på DAGEN?! 

Utan smink

Kanske kändisarna ser ut så här under sminket....

     image660     image661
Angelina Jolie                                               Cameron Diaz

Onödigt vetande

Visste du att...

♣ Kvinnor blinkar nästan dubbelt så ofta som män.
♣ Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp mot himlen.
♣ Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.
♣ Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.
♣ Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
♣ Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.
♣ Isbjörnar är vänsterhänta.
♣ Ett hårdkokt struts ägg skall kokas i 45 min.
♣ Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
♣ Ön Nauru är enligt legenden uppbyggd på fågelskit.
♣ Man nyser i en hastighet av 160km/tim.
♣ Dynamit består av bl.a jordnötter.Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


Och mer onödigt vetande:
Finns det nåt som jag ogillar mer än Linda Bengtzing så är det Rubiks kub! Var in på Lalalarssons blogg och människan hade lagt ut ett Youtubeklipp med Rubiks kub och nu blir jag irriterad bara av att tänka på den där jävla klossen som aldrig, aldrig, ALDRIG går att lösa och man blir helt överlycklig bara man lyckas få till EN sida! Jag tror det är lögn att man kan få ut de där, tror det är konspiration från staterna alltihop och alla som säger att de lyckats få till alla sex sidorna har fått en massa pengar av dem för att hålla lögnen vid liv. Punkt.

Så är jag otroligt kissnödig nu, men jag orkar verkligen inte gå på toa. Stört.


Tralala

Nu är jag hemma igen efter mitt besök på vårdcentralen. Och blodprovet gick jättebra! Var nervös som bara den innan och fick hjärtklappning och kallsvettades, och sen när jag fick komma in och hon plockade fram åtta rör som hon skulle fylla blev det bara ännu värre. Tyckte det såg så mycket ut och trodde jag skulle få blodbrist efteråt. Men satt och blundade hela tiden medans hon förberedde och när jag fick in nålen i armen var det inge farligt alls. Tror det var första gången en sänka inte har gjort ont på mig! Så det gick bra ända tills jag tittade på rören hon hade fyllt och då blev jag lite yr, men det gick över. Tycker jag skulle få nåt bokmärke eller nåt för att jag var så duktig, men hon frågade mig inte ens om jag ville ha ett...
Så nu sitter jag här med världens största plåster i armvecket, och önskar jag haft en digitalkamera här så jag kunde visa hur duktig jag var!

Upp och hoppa

Bara för att reta alla som tycker den här låten är den sämsta de någonsin hört så ska jag säga att det här är den bästa låten som varit med i schlagern nånsin!

                   
Men den är faktiskt bra, man blir glad av den och alla som ogillar den har dålig smak....

Mer test

Gjorde ett till test också... Här är resultatet:

image654

Tack vare detta fina resultat kan jag nu officiellt kalla mig för Grey´s-nörd.

image655

Ayurveda

Nu har jag hört Anna Skipper prata om Ayurveda så många gånger och om att det är viktigt att veta vad man tillhör för dosha om man vill gå ner i vikt, bli piggare, osv. Så nu gjorde jag ett test och det visade sig att Vata är mest dominant i mig, sedan kommer Pitta (haha, vilket ord...) och allra minst hade jag av Kapha. Man är en blandning av alla och verkar ju som att jag fått de sämsta egenskaperna av alla i alla fall, och ingenting bra ifrån dem...

När man är mest Vata så ska man tydligen ha:


· Smal, slank kroppsbyggnad - går ej lätt upp i vikt.

· Oregelbunden hunger och matsmältning.

· Ytlig sömn med tendens till sömnbrist.

· Entusiastisk och energisk till sin läggning.

· Lär sig nya saker snabbt, men glömmer också snabbt.

· Tendens till att oroa sig. Tendens till bristande självförtroende.

Det där med smal, slank kroppsbyggnad och att jag skulle vara energisk till min läggning stämmer ju inte alls.

När man är mest Pitta så ska man ha:


· Medium kroppsbyggnad.

· Företagsam, gillar utmaningar.

· Skarpt intellekt.

· Stark hunger och matsmältning.

· Tendens till irritation och ilska, speciellt under stress.

· Ljus, känslig hy, blont eller rött hår.

· Ogillar alltför varmt väder.

· God talare, karismatisk.


Det som stämmer in på mig här är medium kroppsbyggnad, stark hunger (åtminstone innan jag blev sjuk), tendens till irritation och ilska och att jag har ljus känslig hy med blont hår.

När man är mest Kapha ska man ha:


· Solid kraftig kroppsbyggnad, tendens till viktökning.

· Stark och uthållig, jämn energinivå, blir sällan sjuk.

· Lugn personlighet, blir sällan arg.

· Tar långsamt till sig ny information, men har gott minne.

· Långsam matsmältning, låg hungernivå.


Och här stämmer då tendens till viktökning in på mig och även stark och uthållig.

Så verkar ju som sagt att jag enbart blivit tilldelad de dåliga egenskaperna i det här (förutom att jag är stark och uthållig... men det är bara när jag känner för det...). Skojigt.

Testet kan göras här.


Fyfansihelvete

Vilken otroligt tung dag, ojojoj... Tre reklamer på en och samma dag, varav en total som ska ges ut till alla och inte bara till dem som inte avsagt sig reklam. Så inte en chans att man i nåt trapphus kanske skulle få slippa springa ända längst upp, utan nu visste man från morgonen att man skulle bli tvungen att springa p r e c i s  ö v e r a l l t.
Som tur var så tillhörde jag en av de distrikt som fick lite bärhjälp på valfri del, så gick det väl helt okej ute ändå men kom inte ut förrän klockan elva (normal tid att gå ut är halv tio...) så man var ju halvt sönderstressad redan då och sen då får man försöka skynda sig ute så man hinner komma in, göra eftersändningar och fika och helst sortera lite post också innan klockan är halv fyra. Gick otroligt segt ute och det kändes som att jag aldrig skulle bli klar, men jag var nog rätt snabb ändå eftersom jag gjorde rundan på 3½ timme och det är vad man ska göra en vanlig dag utan reklam. Men är helt slutkörd nu i alla fall och har jävligt ont i fötterna, och jag har schimpansarmar eftersom det var så himla tungt.

Är hemma hos syrran nu och vi hade kanske tänkt gått ut och gå, men jag tror fan inte jag skulle överleva det...
Jag har schimpansarmar just nu

Doktorn

Slapp blodprov idag! Men tyvärr ska jag dit på fredag morgon och göra det, så såhär i efterhand hade det ju varit härligt om man haft det gjort. Men på fastande mage skulle det vara, och även om jag deklarerade att jag bara ätit en ynka macka till frukost 2½ timme tidigare så gick det icke.
Fick nån spanjorska till doktor, en eldig kvinna som kallade mig för Linda hela tiden. Men hon blev i alla fall arg på alla läkare som bara ignorerat mig under åren och nu lovade hon att göra allt hon kunde för att vi skulle hitta vad som kanske är fel, och på fredag ska vi kolla allt, inte bara blodvärde och blodsocker och annan skit.
Tacka vet jag kvinnliga läkare, det är bara de som brytt sig om mig.

  
Nordens första kvinnliga läkare

Blodprov och grejer

Ska strax bege mig till doktorn igen. Var dit imorse och kollade blodsockret, var livrädd för att de skulle ta blodprovet i armvecket men hon tog det i fingret som tur var. Men eftersom de inte hittade nåt fel på det testet så ska jag tillbaka igen nu och tänk om jag måste ta fler prover - som de tar i armvecket! Uuuää jag blir svimfärdig bara av att tänka på det. När jag gick i nian var jag dit varannan vecka ungefär, och tog en massa sänkor och jag såg ut som en heroinist i armvecken. Så tuppade jag av en gång och sen dess kan jag inte ens tänka på ett sånt blodprov utan att kallsvettas och bli alldeles yr. Så sitter jag där och skrattar ihjäl mig för att jag är så nervös och då blir det svårt för dem att träffa rätt så det brukar alltid sluta i katastrof och det gör verkligen skitont!
Nä usch vad nervös jag blev nu..

       
Skräck!!!

Störigt

Förutom våffel-låten, så har jag haft den här låten på hjärnan ända sen igår kväll, och jag blir galen snart!!

                   

Våffeldagen

It´s Waffel´s Day!

                   

Har för första gången i mitt liv (tror jag) gjort våffelsmet. Fick bli en osockrad smet utan mjölk, och dessutom tänker jag inte ha sylt och grädde på dem heller. Okej, kanske ett (1) hjärta då men jag mår alltid illa och får ont i magen av våfflor och pannkakor med sylt och grädde på även om det är gott. Så ska ha Creme Fraiche och löjrom på mina våfflor i år (läs: i år. Det är väldigt sällan jag äter våfflor), och jag tror det kan bli riktigt gott!

     

Nemo är hittad

         

Världens bästa

Måste ju säga att jag har världens bästa systerdotter! Bästa systersonen också för den delen, men när jag kom hem idag hittade jag ett paket på min säng. Öppnade det och hittade ett jättesnyggt armband som hon hade gjort själv, ett svart band med bokstavspärlor (eller vad man ska kalla det) så det står IDA på det i silver och "diamanter". Blev alldeles rörd. Hon är så himla gullig den tjejen!

Synd jag inte har digitalkameran här så jag kan lägga ut en bild på det..

Don´t drink and fly

Det var alltså inte bara Påskharen som råkade illa ut i påsk...

       image653

Inte så konstigt då att jag inte heller sett en enda påskkärring i år.

Jag älskar

Jag älskar min pojkvän. Världens bästa.
Vad skulle jag göra utan honom?

     image652

Nattvarden

Okej, slänger väl in en till...Den unge prästen var så nervös inför sin första nattvard så han kunde inte ens prata ordentligt.

Inför sin andra nattvard söndagen därpå berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde göra för att slappna av lite.

Han föreslog följande: Nästa gång, ta ett par droppar vodka i ett vattenglas och drick det.

Du kommer genast att märka hur avslappnad du blir.

Söndagen därpå gjorde prästen som han hade blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev.

Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från Ärkebiskopen på sitt rum.

' Käre fader, nästa gång ska ni lägga ett par droppar vodka i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett vodkaglas.

Jag tänkte berätta om några fel jag lade märke till, så att de inte upprepas nästa söndag:

Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett.

Försök att undvika att luta er mot statyn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten.

Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna var däremot 12, inte sju. Och ingen av dem var dvärg.

Vi hänvisar inte till vår herre Jesus Kristus som 'JC and the boys'.

Vi hänvisar inte heller till Judas som en 'jävla skvallertacka'. Bin Laden hade ingenting med Jesu död att göra.

Syndarna hamnar i helvetet, inte i hästarslet. Fader vår skall läsas mot himlen, inte genom att göra vågen.

Den typen som satt i hörnet på altaret som ni hänvisade till som 'bögen' och 'mögelkäftad transvestit', var jag.

Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.

Med vänliga hälsningar Ärkebiskopen'  


Om du åker fast...

... gör så här:


Polisen: Ni körde för fort!
Kvinnan: Oh, jag förstår.

Polisen: Kan jag få se körkortet.
Kvinnan: Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.

Polisen: Har ni inget?
Kvinnan: Jag har förlorat det fyra gånger för att ha kört onykter.

Polisen: Kan jag i stället få se registreringsbeviset.
Kvinnan: Tyvärr inte.

Polisen: Varför inte?
Kvinnan: Jag har stulit bilen.

Polisen: Stulit den?
Kvinnan: Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.

Polisen: Vad har ni gjort?
Kvinnan: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet ifall ni vill kolla.

Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning.
Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.

Polis 2: Kan ni gå ur bilen?
Kvinnan: Är det något problem?

Polis 2: Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.
Kvinnan: Mördat ägaren?

Polis 2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan?
Kvinnan öppnar luckan, men där finns inget.

Polis 2: Är det här er bil?
Kvinnan: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.
Polisen är alldeles tyst.

Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort.
Kvinnan gräver i handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet.

Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte
har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!


Kvinnan: Jaha och snart påstår han väl att jag körde för fort också 

          image651

Blackout

Ja det var ju väldans vad roligt jag hade i lördagskväll! Skulle bli förfest, med utgång efter det och även fast jag inte var så sugen egentligen så ställde jag in mig på att ha en kul kväll.
Men så jävla kul blev det inte, eftersom jag av outgrundlig anledning blev så full att jag inte minns nånting från slutet av festen och när vi var på väg ner på stan. Har en svag minnesbild av att vi står vid automaten för att ta ut pengar, och Mattias säger att vi ska gå hem eftersom jag knappt kan stå på benen men det är också det enda jag minns.
Var otroligt bakis igår också, och det är väl ändå lite konstigt att jag fortfarande var bakis när jag gick och la mig vid tolvtiden igår kväll när det jag drack i lördags var två drinkar i små glas och fyra glas vin.
Sån ångest jag har haft igår och idag också för att jag inte minns nånting, och eftersom det inte är första gången det blivit såhär för mig så är det ju nånting som måste vara fel. Ska ringa till doktorn imorgon och se om jag får komma dit och göra nå tester eller så, det kan ju ha med blodsockret att göra eller vadsomhelst. För en helt normal och frisk kropp reagerar inte så som min har gjort nu ett par gånger.

Men idag säger jag såhär:
Jag.  Ska.  Aldrig.  Mer.  Festa.  Igen.

Tragedi

Neeeej, påskharen är DÖD!

           image650
Inte så konstigt då att jag inte fick nåt påskägg i år....

R.I.P

Fest

Tänk att jag, Ida-som-gillar-mysiga-hemmakvällar-och-långa-skogspromenader, ska ut ikväll..! Helt otroligt. Egentligen är jag inte så sugen, men vafan.. Jag är 22 (fy fan vad hemskt), jag kan väl inte börja leva som nån gammnucka redan?!
Blir förfest hos grannarna, med Mattias och hans brorsa, min svägerska och hennes syster och... säkert några till. Förfester tycker jag om, det är själva krogrundan som tar emot. Gå ut i kylan, stå och köa.. Köpa svindyra grejer i baren och eftersom jag nuförtiden inte orkar dansa mer än tio minuter i sträck så sitter man sen där och väntar på att klockan ska bli åtminstone ett, så man kan börja dra sig hemåt.
Men. Ska försöka ha jävligt kul ute ikväll, och inte bara sitta och uggla vid nåt bord. Så får vi se om jag är bakis eller inte imorrn. Förhoppningsvis inte.

          image649
Yeeeeey! Partyyyyy!

Grottmänniska läser Cosmopolitan

Inser emellanåt att man har en grottmänniska till sambo. Och det är exempelvis när det är hockey på teve, som det är nu ikväll. Avgörande match mellan Färjestad och Frölunda, och av outgrundlig anledning hejar sambon på Färjestad. De verkar leda nu (som tur är), men vid minsta lilla sak som går fel hörs det bestialiska vrål från vardagsrummet och jag gör bäst i att inte röra mig ur fläcken. Är rädd att om jag skulle gå in dit vid dessa tillfällen, skulle det resultera att man får ett vitrinskåp eller liknande i skallen...
Också när Färjestad gör mål kommer dessa omänskliga vrål, och jag undrar just... Var det denna grottmänniska jag blev kär i...?

Men just precis nu är det lugnt. Det är nämligen paus i matchen och han har tagit med sig min Cosmopolitan in på toan för en härlig skitstund.


image648

Påskafton

Årets mest heliga högtid är här! Men eftersom den är så tidig i år så hade jag ingen riktig påskkänsla... Kan ju lugnt säga att det är mer snö nu än det var på jul, och det är ju inte så man vill ha det på påsk. Då vill man ha barmark och gräs och fågelkvitter, men hursomhelst har det ändå varit en trevlig dag med på tok för mycket mat. Fattar inte varför man vräker i sig såna jävulska mängder under högtiderna?? Måste vara nån slags instinkt, för aldrig att man äter så mycket en vanlig helg även om det skulle vara ett lika stort utbud av mat...!

Fick inte så bra respons på mitt pungägg heller...

Äckel

Sen jag såg den här bilden är jag inte alls lika sugen på äggmålning och äggätning i helgen...

       image647

Jobbet

Åh vad skönt att det är över! Har våndats i flera veckor inför den här dagen, men nu är det äntligen gjort! Har pratat med chefen om att jag förmodligen kommer byta jobb, och min rädsla för att hon skulle bli sur var helt obefogad. Hon blev snarare glad för min skull! Så känns så jäkla härligt nu.

Lugn dag verkar det bli här idag också. Bara haft två telefonsamtal på en timme, och eftersom de flesta företag stänger tidigt idag så lär det nog inte bli så mycket paketskickning och sånt heller. Nice.
Har jag tur kanske jag kan sluta tidigare idag, och komma iväg till middagen snabbare. För fondue vill jag inte missa!

Skärtorsdag

Nämen! Hade ju nästan helt glömt bort att det är Skärtorsdag idag. Får hoppas det kommer in några söta påskkärringar till mig på jobbet idag, och sjunger fina låtar för mig så jag har nåt att göra. Tyvärr så lär de ju knappast få nåt godis av mig, eftersom alla tanter och farbröder på jobbet nog redan ätit upp all karra.

För övrigt är påsken den största högtiden på hela året! Är precis lika mysigt som på julafton, men man slipper bry sig som alla presenter man ska köpa och så är det ljust och varmt ute och snart vår!


Nä nu måste jag kila till bussen. Ha re!

Stress

20 minuter kvar tills bussen går och jag inser att jag ännu inte ätit frukost än. Konstigt, med tanke på att jag alltid brukar vara svinhungrig när jag vaknar, eller åtminstone högst en timme efter det att jag klivit upp. Hade nog inte varit så bra om jag åkt till jobbet på tom mage, med tanke på att jag inte har fika/lunch förrän vid tretiden.
Nervös är jag också, ska prata med chefen idag hade jag tänkt. Min närmsta framtid står på spel och jag har fått ett mycket lockande erbjudande om ett 8 veckor långt heltidsvikariat till sommaren + att Posten i den stad jag egentligen bor i är intresserade av att ha mig som extrajobbare. Mycket lyckad dag måste jag väl säga, men har aldrig förut varit i den här situationen. När jag sökt nytt jobb har jag alltid varit arbetslös och har då inte haft nån annan att ta hänsyn till. Får se vad de säger idag... 

Sovmorgon

Fy vad länge jag sov, tolv timmar på ett ungefär. Borde ha klivit upp mycket tidigare idag med tanke på vad mycket jag har och göra, men jag orkade verkligen inte öppna ögonen när väckarn ringde halv åtta i morse. Nu ska jag packa lite, äta frukost, ordna "matsäck" till jobbet, ringa hundra samtal, fixa naglarna och så hinna med bussen som går tio i tolv.

Vill inte. Orkar inte.

Ken Lee

     Så vackert...

                    

e-kod

Halvbrådskande räkning som ska betalas, och vad händer? Jo, jag kan inte logga in med engångskoderna längre. Och vad jag gjort av den där dosan, det vette sjutton. Spårlöst försvunnen, lost, borte. Vad göra?
Tycker allting verkar jättebökigt med den här dosan i alla fall. Speciellt för mig som lever i kappsäck nuförtiden, jag har ju alltid haft mina engångskoder i börsen så att jag är säker på att jag har med mig dem överallt. Men det funkar ju inte med den här klumpiga grejen! Nä, bök säger jag bara...

ElinPelin

Haha, Elin är så rolig!

fattar inte varför jag läser vissa bloggar.
som bara irriterar mig.
tex undrar jag vilket tråkigt liv man kan ha om man bloggar VARJE dag och inte skriver något annat än om vad man gjort och det då handlar om något i den här stilen.." Ja morgonen började med att jag var jättetrött men sen blev jag pigg och då gick jag på jobbet. när jag kom hem dammsög jag och sedan bytte jag kläder. efter det åt jag middag det blev makaroner med korv. sen gick jag en liten promenad för att bränna lite fett, råkade halka för jag gick visst lite snabbt hihi. Sen kom min kompis sen kom min andra kompis och vi såg en bra film, kommer inte ihåg vad den hette, men iaf så var den bra. sennu ska jag gå och lägga mig för den här dagen har varit mkt händelserik och det är säkert jättekul för mina läsare att läsa om den!"Och imorgon gäller det... Efter det vet jag nog hur min närmsta framtid kommer se ut och hur jag ska lösa allt till sommaren.

Bebis!

Nu har min kompis äntligen fött ut sin unge, och det blev en flicka! En liten Litea :) Var ute på rundan när Elin kom med den roliga nyheten, Towe hade visst försökt ringa mig men inte hörde jag det heller... I alla fall så gick det tydligen väldigt snabbt, klockan nio i morse kom de in på sjukhuset och bebisen föddes 09.38.
Nu kan jag knappt bärga mig tills man får åka och hälsa på och ha med sig presenter och allt!

     image646
Towe sa att hon var söt, så hon ser nog inte ut såhär...

...


Blä

Är så äckligt jävla mätt nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Tur det blir jobb imorrn också så jag får springa bort allt snusk jag stoppat i mig idag. En stor skål med godis i fikarummet på jobbet är verkligen inte bra för såna som jag...

Jobbat två heldagar nu och är helt slut. Jättemycket post och reklam + att jag inte är 100% kry än + att alla jävlar tar in björkris i trapphusen nu innan påsk och det väcker såklart min allergi och jag springer omkring tårögd hela dagen. Så har gått rätt tungt men imorgon är det i alla fall reklamfritt.

Men det har kommit en massa snö! Hallå! Vart var du i Januari?! Och på jul och nyår? Passar att komma nu när man varit beredd att välkomna våren...

The Worrying Kind

Maia Hirasawa    
     
                    

Melodifestivalen

Inte så oväntat att Charlotte Perrelli vann, dock var det oväntat att inte hon fick folkets röst utan att den istället gick till Sanna Nielsen. Lite tråkigt att den som får mest röster av folket inte vinner... Menmen, nu vann Perrelli och jag får känna mig som en riktig schlagerprofet eftersom jag hela tiden sagt att hon skulle vinna.

         
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2062085.ab

Nånting som gjorde mig oerhört (skade)glad var i alla fall att Linda BajsBengtzing inte fick en enda poäng av tittarna! Dock gav ju juryn av nån anledning en himla massa poäng till detta psykfall till tjej, men hon kanske redan innan omröstningen sa att hon skulle ligga med alla jurymedlemmar. Det är i alla fall vad hon ordbajsade ur sig efteråt...

Ord

Vad är måbär för nåt? Och jams, vad är det? Och odon? Och mjölon? Och jade? Och musseron och slån och onyx och vismut och barkarol och havrenek och mott och uer och krysopras och strontium och stallgumse?
Och vad är egentligen sepia för färg?

    

Don´t Judge Too Quickly

                   

                   

Melodifestivalsfinal

Eftersom jag inte lär blogga så mycket i helgen får jag väl ta och skriva om schlagern redan nu.
Dessa är de som kommer sjunga sig halvt fördärvade imorgon, på jakt efter segern i Melodifestivalen 2008:

Charlotte Perrelli, Foto:SVT  Sibel, Foto:SVT
Rongedal, Foto:SVT  Linda Bengtzing, Foto:SVT
Christer Sjögren  Amy Diamond
Sanna Nielsen, Foto:SVT  Nordman, Foto:SVT
Frida, Foto:SVT  BWO, Foto:SVT

Charlotte Perrelli - Hero
Sibel - That Is Where I´ll Go
Rongedal - Just A Minute
BajsLinda Bengtzing - Hur svårt kan det va
Christer Sjögren - I Love Europe
Amy Diamond - Thank You
Sanna Nielsen - Empty Room
Nordman - I lågornas sken
Frida feat. Hedline - Upp och hoppa
BWO - Lay your love on me

Hur slutar det då? Jag är fortfarande 99 % säker på att Charlotte Perrelli vinner, men man vet aldrig...
Jag blir sur om BWO vinner, eftersom de har både gräsligt fula kläder och dålig låt. Och vi ska inte tala om hur förbannad jag blir om BajsBengtzing vinner, men världen kan väl inte vara så grym att hon går och vinner alltihop...?!

Sushi

svajnigt god lunch jag och mamma åt! Har velat haft sushi flera dagar och nu äntligen!

image643Är det förresten bara jag som tycker det luktar pepparkaka av Ettan ibland...?
             image644 
+


     image645


=

SANT?

Kvalsterbajs

Titta vilket fint ägg Larsson målade till mig igår! Ett kvalsterbajsägg, precis vad jag alltid har önskat mig!

             
       image642

Hon och jag har nu forskat fram att när det kliar nånstans på kroppen och det inte är ett eksem eller annat utslag, så är det kvalstren som bajsat på en. Och då kan man ju inte gå runt och lukta bajs hela dagarna så då kliar man bort det. Så skulle man aldrig klia sig så kanske man skulle bli full av bajs på hela kroppen, och så dör kvalstrerna också. För man kan inte leva bland avföring så länge innan man dör, det har jag sett på Animal Rescue. Och dör kvalstren som finns på kroppen, så dör man man ju själv också, så SLUTA ALDRIG KLIA är mitt nya motto.

Och det är faktiskt sant att ens kuddar efter ett par år innehåller mer kvalsterbajs än stoppning.

      Trombidium holosericeum               
                      Trombidium holosericeum                                               Ett annat kvalster

Mohahahahaaa...

Äntligen är det nån som kan säga nåt elakt om Linda Bengtzing också, och inte bara om Carola.              

                    
http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/1.1083166/linda-bengtzing-hanad-av-josefin-crafoord

För sjuttifjärde gången bryter Linda Bengtzing ihop och pratar om hur himla synd det är om henne. Varför vill hon alltid framstå som ett jävla offer?? Lämnar man återbud bara några timmar innan sändning, pga att man "inte vill vara med i programmet" så får man väl skylla sig själv. Men stackarn känner sig kränkt, och visst det är ju ett ypperligt tillfälle att få ännu mer medieutrymme. Bajs på dig!

Aldrig förr har jag känt ett sånt avsky mot en person jag aldrig ens har träffat...


You go girl!

Glömde...

Är ju inte bara mormor som fyller år idag, utan också min katt!

Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Tussans födelsedag!
Hurra hurra hurra!     image640

     image641

Älsklingsgumman fyller 13 år idag :)
Det borde jag ha skickat in till tidningen...

Det hon vill ha

                   
Ooooh, schnyggisch!

Nä vilken tur egentligen att man är född på 80-talet, och inte 70-talet. Tänk vad pinsamt i efterhand att veta att man haft såna här kläder på sig och att man tyckte Christer Sandelin var sååå snyyygg!

Frukost

Jaha då var frukosten avklarad. Tre skedar fil med linfrön och jag är så äckligt mätt! Nånting har hänt med min mage. Och med min aptit. När jag var som sjukast i helgen och hade 38-graders feber så hade jag inga större problem med att äta och jag åt ganska mycket. Men nu när jag börjar bli frisk har jag ingen matlust alls, och när jag väl är hungrig och ska äta nåt så räcker det med pyttelite för att det ska kännas som att käkat en hel häst.
Inte undra på att jag känner mig lite svag och skakig, när allt som jag har ätit de senaste två dagarna är ungefär samma mängd som jag brukar äta till middag i vanliga fall.

      image639
Inte ens det här känns lockande

Mormors födelsedag

Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är mormors födelsedag!
Hurra hurra hurra!
Boxning

                   

Undrar om det är såna här moves som Storsan kör på sina träningar... ;)

Regn

Åh vad roligt när man sitter här och så hör man hur det smattrar mot rutan, och så tittar man ut och så regnar det! För er som bor längre söderut i Sverige kanske det inte är så konstigt att det regnar vid den här tiden på året, men här har vi ju en massa snö kvar! Då ska det inte regna heller. Det var halt redan innan, hur ska det inte bli nu då? För som vanligt lär det ju frysa på och så halkar man och dör.

  

En hel natts sömn

He. Re. Gu. D. Så underbar natt jag haft! La huvudet på kudden (som är full med en massa kvalsterbajs...) klockan 23.00 igår kväll, somnade på en halv sekund, och vaknade sen inte förrän klockan 08.10 imorse. Så skönt att äntligen få sova en hel natt, utan att vakna upp 111 000 gånger med halsont och hosta och feberyrningar om elaka människor som bara snackar bajs hela tiden för att jag inte ska få sova.

Så blev det lite väl sent igår också, eftersom jag fastnade framför teven. Var så trött att jag helst gått och lagt mig redan klockan sex, men det går ju inte... Klockan nio började nya serien The Starter Wife så jag tänkte jag ser väl på den och sen går jag och lägger mig. Och det var så jobbigt att hålla sig vaken men jag gjorde det i alla fall och sen när det var slut tänkte jag Guuuuuud vad skönt att få gå och sova! MEN då körde de ett till avsnitt direkt efter och jag var nära att slänga mig på golvet och grina och för att jag skulle bli tvungen att va uppe längre, för jag var ju tvungen att se fortsättningen! Lyckades på nåt sätt hålla mig vaken även genom andra avsnittet, men sen var det knappt att jag lyckades ta mig uppför trappen innan jag somnade.


Helt okej serie för övrigt. Lite annorlunda, men rolig. Fast tragisk.

Rök

Helt allvarligt så tror jag faktiskt att det kan komma rök från huvudet när man blir jättejättearg - så där som man brukar se på teve. Fick ett litet utbrott i köket för en stund sen, och inte nog med att huvudet både bultade och kändes dubbelt så stort som vanligt, så var jag också kokhet mitt uppe på huvudet. Nästan så att det började lukta lite bränt också...

Ville bara delge er den nyutforskade informationen.

Will & Grace

Yes, alldeles strax kan man slänga sig i TV-soffan utan att dö av tristess från allt bajs de visar på TV just nu. OC, Gilmore Girls, pokerturneringar, Fråga Doktorn, skräp, skräp, snaaaark...
Tacka vet jag Will & Grace, det är riktig TV det! Fantastisk manus, fantastiska skådespelare, fantastiska vyer...
    

Tack Gode Gud!

Nu ringde de från jobbet alldeles precis och sa att jag inte behövde hoppa in utan behöver bara komma dit imorgon och jobba några timmar på kvällen. Och det ska jag nog klara av! Och gör jag inte det får jag väl sitta och fika hela passet då, eller åka hem. Är ju ändå bara postsortering som gäller.

Så det finns alltså en Gud! Han måste ha läst min blogg...

    

Nu när jag ändå är igång så kan jag fortsätta vara såhär härligt gudabenådat kyrklig av mig.

     
Åååh så vackertTack till ÅKE som kunde jobba istället för mig imorgon! Du är världens bästa pensionär!
(Förutom mormor, morfar och andra morfar)

Åh neeeej!

De ringde nyss från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in som lantbrevbärare imorgon. Men va fan, jag är ju SJUK! Tänk om jag inte blir så mkt bättre tills imorrn? Och även om jag bara kommer sitta i en bil hela dagen så känns det ju jobbigt ändå, köra bil i 20 mil på osandade skogsvägar och ta mig nerför döfarliga backar. Dessutom var det flera månader sen jag körde där sist, tänk om jag har glömt bort hur man kör? Eller om de ändrat en massa...
Herregud jag blev ju helt utmattad av att ta ut soppåsen idag, hur ska jag inte bli efter en sån dag i så fall? Nej nu blev jag genast mycket sjukare känner jag, kallsvettig och het i ansiktet på samma gång.
Käre gode Gud, gör att nån annan kan hoppa in istället!

Dra åt öge

Å dra åt öge vad det var skönt att gå ut idag, få lite frisk luft. Men gjorde ont i ögonen, och gick väl in efter en minut ungefär och slängde mig på soffan helt utmattad. Det är inte klokt vad hängig jag är alltså. Känner mig relativt pigg, men så fort jag börjar göra nåt blir jag så trött. Att bara sitta här vid datorn är en riktig pärs... Får nog bli lite TV och en tupplur nu känner jag.Skräckinjagande

Skickade ett mms till Mattias tidigare. Hade knäppt kort på mig själv (ej nakenbild) så han skulle se hur synd det var om mig, med min snoriga näsa, rinniga ögon och rödblossig hy.
Fick inget svar tillbaka, så efter nån timme frågade jag om bilden var så skräckinjagande att han dog av chock när han såg den. Inget svar. Så ringde jag honom för en stund sedan - och inget svar då heller! Och jag vet att han är hemma, för han är också sjuk idag.
Har jag lyckats ge karln en hjärtattack..?!

    
Ungefär såhär såg jag ut, fast fulare...

Ryck i ögat

Jag har aldrig förut drabbats av enerverande ryck i ögonlocket, men nu är det tydligen dags för mig att få ett hel livs ryck i ögat på bara två dagar. Konstant sen igår morse har det ryckt till i vänsta ögonlocket och jag dööör snart av leda, och synen blir ju helkonstig också. Borde jag inte ha fått så det räcker nu?

     image638

Arla

Arla betyder tidig morgon. Och det är det nu. Blev så fruktansvärt jävla apless av att ligga i sängen och arga mig över att inte kunna sova, så jag klev upp och gick ner och käkade frukost med fader. Eller han åt frukost, och jag satt och snöt mig med 0,006 minuters mellanrum. (Det bara rinner konstant - hur mycket snor får egentligen plats??)
När mamma vaknar ska jag gå och duscha, och visar det sig att jag har feber efter det så ringer jag doktorn. Trodde det skulle kännas i huvudet när man har feber, men tydligen vänjer man sig vid det efter några dagar så man märker ingen skillnad. För igår kväll hade febern återigen stigit till 38 grader. Jag som oroade mig när jag haft det i tre dagar, hur farligt ska det inte vara att ha det i fem?!Alicia Keys

Like You'll Never See Me Again


Men snälla

Den här skatan kan ju göra världsstora nyheter av precis ALLT.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2015972.ab

      
Snälla Linda, stoppa in micken i munnen och ta aldrig mer ut den.

Om hon hittade en sten skulle hon väl ringa runt till alla journalister i hela Sverige och säga "Vet ni vad, jag har hittat en sten!" och när nyhetens behag är över så ringer hon väl och säger "Jag åt en banan igår, och vet ni vad jag glömde att ta bort skalet så jag hade kunnat DÖTT av den här bananen, det tycker jag känns jättejobbigt. Och om mina svarta killkompisar skulle veta att jag äter bananer så skulle de tro att jag är rasist och det är ju verkligen inte kul".
BLÖÖÖÖÖHHHH....

Överdos

Jag har tagit en överdos i form av Mucoangin. Ni vet den där halstabletten som killen i reklamen har så otroligt svårt att komma ihåg namnet på...

    

Hursomhelst var det på darriga ben jag klev ut i solljuset idag. Satte mig i bilen och körde j ä t t e l å n g s a m t  upp på byn - ty min fot orkade inte riktigt pressa ner gaspedalen lika långt ner som vanligt + att det moddiga väglaget från igår hade frusit på, så det var nog den spårigaste vägen jag kört på många, många år (tre).
Sa med hes röst till Apotekaren att jag ville ha halstabletter och innan jag visste ordet av så hade han lastat på mig minst tio andra varor som tydligen skulle vara bra mot förkylning och som skulle förkorta sjukdomsperioden med flera dagar.
Men nu är det såhär att jag är väldigt lik min far. Och god man reder sig själv. Jag har alltså inga planer på att äta konstgjorda grejer för att bli frisk snabbare, hellre sjukar jag ner mig så jävulskt och väntar ut förkylningen tills den försvinner av sig själv. Och istället laddar jag med en massa C-vitamin och honung. För jag har i alla fall den erfarenheten att om man äter en massa jox för att bli frisk snabbare, ja då försvinner inte förkylningen helt utan kommer tillbaka igen sen om några veckor igen. Ungefär som cancer.
Så hursomhelst så stod jag på mig och köpte bara halstabletter - för är det nåt jag inte kan låta gå över av sig själv så är det halsont - och sen gjorde jag precis som vanligt. Istället för att ta en (1) tablett varannan timme som man ska, så tar jag tre åt gången istället. Det brukar funka jättebra med andra halstabletter, men tydligen är den här Mucoangin lika effektiv som reklamen påstår. Kan säga så mycket som såhär att min tunga inte känns existerande längre. Har ingen känsel i munnen what so ever, och nu när jag skulle prata lite med katten så kom det bara nåt sluddrande läte i form av "Ääej Siixxssstäjnss". (Hej Sixten)

Nåja. Den ofantliga smärtan i svalget är i alla fall borta för stunden och jag är nöjd.

    

Måndagsbarn

Så var det det här med att ha låtar på hjärnan...

                   

Äntligen morgon!

Fy fan vilken jobbig natt detta varit. Sedan klockan två har jag vaknat med en halvtimmes mellanrum och hostat och haft grymt ont i halsen. Har överdoserat Bufacin och haft en nära-döden-upplevelse (kändes det som), och nu har jag t.o.m börjat få eksem i armvecken. Och vore det inte nog med det så är jag också snorig som fan idag.
Men feber verkar jag inte ha i alla fall, har inte kollat än men huvudet känns friskt. (Nåja, så friskt det kan bli...)

Är i alla fall hur glad somhelst över att det äntligen är morgon. Jag vet inget värre än att ligga sömnlös på nätterna pga halsont och annat skräp.
Jag ger den här influensan en dag till på sig, men har jag lika ont i bröstet imorgon så ringer jag doktorn.Bästa sättet att väga sig på...

     image637

Allting var en dröm

Är det farligt att ha feber i mer än tre dagar? Jag har för mig det, men samtidigt så har alla de som haft det på jobbet kommit tillbaka med livet i behåll, så jag behöver nog inte oroa mig...
Så har jag även börjat få ont i halsen nu och jag säger bara NEEEEJ! Feber och hosta klarar jag av, men halsont är verkligen det värsta man kan ha! Och halsont i kombination med feber och hosta är ju bara ännu värre. Kan redan nu vara säker på att jag inte kommer få sova mycket i natt.

För övrigt så styrde jag mina drömmar i natt. Minns inte exakt vad jag drömde, men jag visste i alla fall att allting var en dröm och ändå vaknade jag inte. Utan jag kunde gå omkring och göra och säga precis vad jag ville, eftersom jag ändå inte skulle behöva skämmas för det när jag väl vaknade.

image636

Till final

    
Nordman

    
Sibel

Hade ju tippat Sibel och Johnson & Häggkvist till final, men när det var dags för redovisningen av rösterna så kändes det nästan i magen att Nordman skulle gå vidare istället. Och deras låt är ju helt enkelt mycket bättre! Blev dock lite nervös när det stod mellan dem och Suzzie Tapper på slutet, med tanke på att hon slog ut en av de bästa låtarna - säkert tack vare en hel del sympatiröster - men som tur var så gick inte den sega balladen vidare.
Men jag tror fortfarande att Charlotte Perrelli tar hem alltihop, eller kanske Christer Sjögren. Hoppas inte.

Inomhusvärldsmästare

    
Stefan Holm
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article2010465.ab


Icke att förglömma:
Anders Södergren - segrare i Femmilen idag.
    
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidor/article2009442.ab

Nej nu säger jag förmodligen tack och adjö för ikväll. Ska krypa ner med tjocktröja, filt och katt i TV-soffan och sova tills åtminstone nästa vecka.

Sjukling

Svettas. Fryser. Av med tröjan. På med tröjan. Slänga av mig filten. Dra på mig filten.
Tvinga katten att ligga och värma mig. Knuffar bort katten för att det blir för varmt.
Så har min dag sett ut idag, de få timmar jag varit vaken.
Somnade vid tiotiden igår kväll och vaknade upp helt utvilad och trodde det var morgon när klockan bara var ett på natten. Somnade om till halv fem, gick på toa och hostade halvt upp lungorna och gick sen och la mig igen till klockan tio. Klev upp och duschade. Gick och la mig. Sov till klockan tre. Klev upp och åt ett äpple. La mig framför teven. Sov. Fick andnöd ett antal gånger pga torrhosta. Ont i huvudet. Febern växlar mellan 37.5 och 38.5. Törstig. Luktar illa. Kissnödig.
Behöver äta nånting, men ingenting går ner.
Håller på att gå under av rastlöshet men orkar inte göra nånting heller.
Nästan en hel timme kvar till Melodifestivalen också. Hur ska jag orka?

    


Andra Chansen

                         E-Type & The Poodles, Foto:SVT  vs.  Sibel, Foto:SVT
                         Ola, Foto:SVT  vs.   Caracola, Foto:SVT
                         Johnson & Häggkvist  vs.  Nordman, Foto:SVT
                         Thérèse Andersson, Foto:SVT  vs.  Suzzie Tapper, Foto: SVT


Alla bidragen

E-type & the Poodles -
Line of fire
Sibel - That is where I´ll go
Ola - Love in Stereo
Caracola - Smiling in Love
Johnson & Häggkvist - One Love
Nordman - I lågornas sken
Thérèse Andersson - When you need me
Suzzie Tapper - Visst finns mirakel

Jag tror att de som går vidare till finalen nästa vecka blir Johnson & Häggkvist och Sibel eller Ola.

Det som är lite synd är ju att det verkar som att man inte ska få se nåt av den här killen ikväll:
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1061629

Feber

Jag är sjuk. Jag har feber. Det har jag nästan aldrig, därför känner jag mig väldigt ynklig och sjuk nu. Har trots det jobbat tolv timmar idag och jag är så slut så jag tror jag somnar över tangentbordet snart...

Men först kommer svaret på rebusen i inlägget under, och självklart så var det rätta svaret TVÅL.
Nä nu ska jag lägga mig och grina framför teven.

ReBuS

Måste ju sätta in en rebus nu när det var så längesen sist! Men blir enklare den här gången och jag tror inte det ska vara nåt större problem att lista ut den.

Rebusen:

                              image635
Om någon mot förmodan inte skulle klara denna så kommer svaret imorgon kväll när jag kommit hem från min tolvtimmarsarbetsdag.
Godnatt.


Låtar på hjärnan

Stört när man får låtar på hjärnan som aldrig försvinner och så sjunger och visslar och nynnar man dem hela dagarna tills folk vill slå ihjäl en. Här är några som inte lossnat från hjärnan på hela veckan:


Please Don´t Stop the Music

Umbrella
April april
Do you love me
Teddybjörnen Fredriksson
Samson
Boom Boom

Men här kommer den allra bästa (och mest irriterande för andra):

      
"Va saru nurå filuren?"
Haha, superseriösa barn sjunger världens häftigaste låt...

Omvänd Tourettes

Har kommit fram till att jag lider av Tourettes Syndrom, fast tvärtom. Jag vill skrika elaka saker till folk, men jag gör det inte. Till skillnad från att INTE vilja skrika elaka saker till folk, men göra det ändå.
Denna psykiska sjukdom gör sig påmind under de dagar jag vaknat på fel sida och är på dåligt humör redan från morgonen, och speciellt vanligt återkommande är det när jag är ute och delar ut post. Jag hatar folk (även de jag aldrig ens sett förut) bara de visar sig; om de har äckliga kläder, om de tar pyttesmå steg och tittar ner i backen och är fula, och skulle de dessutom gå ivägen för mig eller inte hålla upp dörren för mig eller liknande, är det SÅ HIMLA NÄRA att en massa elakheter lämnar min mun. Jag får en plötslig och stark lust att säga "Jävla utvecklingsstörda jävla jävel!", " Dra åt helvete din snopp!", "Gå och DÖ gubbjävel!" och andra fina saker. Enda anledningen till att jag håller tyst är att jag egentligen är väldigt snäll, och jag skulle nog få himla dåligt samvete efteråt om jag sa till nån jobbig unge att "Cykla ner i älven och DRUNKNA unghelvete!".

Men en gång kunde jag inte hålla mig, och det var på gymnasiet. Hade i två års tid gått och stört mig på en tjej bara för att hon såg ut som en kille (och då menar jag verkligen att hon såg ut som en kille - jag visste inte att hon var tjej förrän efter flera månader när jag såg henne naken i tjejernas omklädningsrum) och under en innebandymatch blev jag arg och skrek "Jävla karl!" åt henne. Då blev hon lite ledsen på ögat och dagen efter hade hon kjol på sig, och sen dess har jag hållt min tunga i styr.

Men kommer jag explodera igen? Kanske på en människa ute på stan som står i vägen när jag kör postbilen och så får jag sparken från jobbet.För övrigt så gjorde jag en jättegod pastasås idag. Punkt.


Tillbaka

En välkommen-tillbaka-till-bloggen-bukett till mig!


    
Helt slut är jag efter tre dagars slit och släng.
Orkar inte ens skriva om det.

Såå fin

                   Och jag undrar just om inte Björn Gustafssons beniga rumpa krossades i lördags...??

                   

Jobb

De ringde (som väntat) från jobbet imorse och ville att jag skulle hoppa in. Och...

Jag sa inte att jag var sjuk.
Jag sa inte att jag inte var hemma.
Jag sa inte att jag blivit blind.
Jag sa inte att jag tappat mina ben.
Jag bad dem inte dra åt............................

Nä  jag åkte faktiskt på jobbet - med ett strålande humör!
Har ingen aning om varför jag var på så bra humör idag, men det var jag i alla fall och det var roligt att jobba och jättehärligt att vara ute halva dan och dela ut post. Trots djupsnö och blöta fötter så var det faktiskt jätteskönt att vara ute. Så jobbade jag kväll också, så det blir fina övertidspengar!

Om de ringer

Jaha, man kanske ska lägga sig nu då. Eftersom alltid när jag är ledig eller har sovmorgon dagen efter och är uppe sent på kvällen, så ringer de alltid från jobbet och vill att jag ska hoppa in.
Men jag kan ju inte måsta vara beredd jämt och jag måste ju få vara uppe sent om jag känner för det - utan att behöva oroa mig till tårar för att bli väckt efter 4 timmars sömn, och sedan stressa iväg till ett jobb där de inte ens kan säga "Vad bra att du kunde komma".

Om de ringer imorgon bitti ska jag säga att jag är sjuk.
Om de ringer ska jag säga att jag inte är hemma.
Om de ringer ska jag säga att jag har blivit blind.
Om de ringer ska jag säga att jag tappat mina ben.
Om de ringer ska jag be dem dra åt............................

Melodifestivalen

TILL FINAL

image634
Charlotte Perrelli


Linda Bengtzing


TILL ANDRA CHANSEN


Nordman


Sibel


Ja för en gångs skull hade jag ju faktiskt helt rätt om vilka som skulle gå vidare! Enda felet var att jag sa att Fronda skulle komma sist, och det gjorde han ju inte... Men jag kan säga så mycket som såhär...:
 Charlotte Perrelli kommer vinna Melodifestivalen i år!
Så det så.

Glassbilen

Vad gör glassbilen här ute en LÖRDAG?! Det är ju på onsdagar som den brukar komma hit, så jag trodde först jag hörde i syne (höre..?). Men helt allvarligt - den här är!


Nej se det snöar!

Fast det vill jag ju INTE att det ska göra! Här har herr Väder snålat på snö hela vintern - ja då passar det minsann att ösa på när det är dags för VÅR! Nä fy fabian för att åka och dela ut post nästa vecka!

Och jag är fortfarande inte klar med all städning, och inte har jag tvättat än heller. Vet inte vad jag gjort av den här dagen. I alla fall verkar det som Färjestad vann mot Modo idag också. Nedrans järnspikar! Är Mattias som har varit och sett dem idag. Kan ju hända att han ljuger också och att det är egentligen är Modo som vunnit med 4-2. Men nej, det tänker jag inte hoppas på... Men hursomhelst är det i alla fall nog den enda gången i år som Färjestad slagit Modo... För mitt lag är verkligen bäst!


Here with me

                   

I didn't hear you leave
I wonder how am I still here
And I don't want to move a thing
It might change my memory

Oh I am what I am
I do what I want
But I can't hide

And I won't go
I won't sleep
I can't breathe
Until you're resting here with me

And I won't leave
I can't hide
I cannot be
Until you're resting here with me

I don't want to call my friends
For they might wake me from this dream
And I can't leave this bed
Risk forgetting all that's been

Deltävling 4

Ikväll är det då dags för den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2008 och den går i Karlskrona. 

Niklas Strömstedt
  Calasia, Foto:SVT  Daniel Mitsogiannis, Foto:SVT
                          Linda Bengtzing, Foto:SVT  Nordman, Foto:SVT
Sibel, Foto:SVT  Fronda, Foto:SVT  Charlotte Perrelli, Foto:SVT

Niklas Strömstedt - För många ord om kärlek
Calaisa - If I could
Daniel Mitsogiannis - Pame
Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va
Nordman - I lågornas sken
Sibel - That is where I´ll go
Fronda - Ingen mår så bra som jag
Charlotte Perrelli - Hero

Jag gissar på att Charlotte Perrelli och tönt-Linda Bengtzing går vidare direkt till final.
Till Andra Chansen går Calaisa och Sibel. Eller Nordman.
Sist kommer Fronda.

Har som vanligt inte lyssnat på låtarna, utan har gått endast på magkänsla. Och det har ju visat sig att jag inte har vidare värst magkänsla när det gäller bidragen i år, eftersom jag inte har haft rätt en enda gång...

RSS 2.0