JUL! (snart)

                    

Min lördag

Sitter med vacker katt i knät och tänker på att det äntligen alldeles snart är advent och jag får tända mina julstjärnor i fönstren och äta knäck varje dag. Och säkerligen bli tjock igen också, men det skiter jag i för det är jul!
Känner mig riktigt kyrklig idag. Korset är på och jag har satt på mig mina finaste gå bort-kläder, för jag och pappsen ska nämligen på adventskonsert i kyrkan ikväll. Det ska bli mysigt, men ännu mer ser jag fram emot pizzan som pappa lovat mig till middag! Undrar om jag ska se det som en muta....?


     

Förresten så måste samlag vara världens äckligaste ord.

Haha

          

         

         

         

         

yearbookyourself.com

Oldies

   

Vaken

Måste ha hamnat i koma över natten. Sov nästan 12 timmar i sträck och det hör då inte till vanligheterna. Speciellt inte nu när jag har haft två katter i sängen som är hungriga 24 timmar om dygnet och säkerligen ville kväva mig till döds så de skulle få lite käk...

   

Hej Alex

Hej Alex.
Förlåt att jag var så elak igår när jag hela tiden pratade om bajs. Jag såg på dig att det var nåt du helst inte ville prata om. Men du ska veta att bajs är nåt som är helt naturligt.
Jag hoppas att du kan umgås med mig ändå. För jag vet ju att du älskar mig. Och bajs.

.

JOHAN PALM SUGER RAKAD JÄTTEPUNG!!!

Och jag har inte märkt nånting...

   

http://allehanda.se/start/kramfors/1.247585

http://allehanda.se/start/kramfors/1.248990

Mer Idol

Hur fan kan man tillägna Because of You till sin familj och sina släktingar? Då kan man verkligen inte förstå engelska och har inte fattat texten. Jag hade i alla fall blivit jävligt ledsen om nån hade velat tillägna den låten till mig. För då har man gjort en jävla massa misstag i sitt liv.
Och så säger människan att hon alltid vetat om att hon är adopterad. Ja men konstigt då! Är ju inte direkt så att hon är lik sina svenska föräldrar....

Nej inge mer Idolskitsnack nu. Sånt kan man säkert bli mordhotad av. Speciellt av alla de sära tjejerna som älskar Johan P för att han är så SNYGG!!!

Jävla Johan P

JOHAN PALM SUGER!!!!!!
Och så ser man hans bror och så ser han likadan ut fast mörkhårig. Undrar om han också ser ut som en efterbliven gammgubbe när han sjunger....? Och eftersom Johan Jävla Palm ser ut att vara typ 6 år, undrar just hur gammal storebrorsan är som ser så pass vuxen ut ändå... 52...?

Bajs.


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

                   

♥De kunde säga vad som helst till mig♥
♥De kunde dra åt helvete♥
♥Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen♥

Ane Brunhttp://www.myspace.com/anebrun

Små små steg

                   

Bland det vackraste som finns

    

Snö

Oj oj oj, hur ska det gå till veckan....?? (Inlägg)

       

   

   

                   

Peppercakebaking

I år har julen börjat ovanligt tidigt i min familj. Och inget fel med det! I löve christmas.
Mamma började spela julmusik för flera veckor sedan, jag är mitt upp i alla  julbestyr som jag inte behövt bry mig om förut när jag inte var ensamstående, och idag började det viktigaste av allt: Julbaket! Hade tänkt ladda på med pepparkakor och lussekatter och hela faderittan, men pga tidbrist, då jag i ett par timmar stod och fållade och sydde mina underbart vackra hemgjorda julgardiner, så hanns bara pepparkakorna med. Har precis gett upp för idag (inatt) och lussekatterna får vänta tills imorgon. Jag längtar redan.

Ser förjävligt ut

Det gör det utanför mitt fönster idag. Det har nämligen snöat.
Jag älskar snö egentligen. Men nu hatar jag det. För jag jobbar på Posten. Det är omöjligt att tycka om vintern när man jobbar där. För folk sandar aldrig vid postlådorna och så skottar de aldrig och då kör man fast och kommer inte loss förrän till våren och sen klagar folket på att man kommer så sent med deras efterlängtade post.


Bak som i bakning

Last wochende ich gebakte ein bisschen brot und kakor. Es schmacke ser gut, das sage Towe und Elin auch. Und niemand hatte die diarré gefått så die brot und kaken war nicht möglich oder salmonellageschmittet.


DinkelbrotCreamballzSer ut som att jag kletat in biskvierna med nån slags avföring, men det är faktiskt choklad och de blev jättegoda...

Rehab

                   

.

Fan va skönt att få vakna upp till en ny dag.

Happy happy

       

       

       

       

       

       ..................................................... jag ska aldrig ta med mig kameran på fest igen........................   Föräten

Inte var lördagskvällar såhär tråkiga när man var liten heller. Då var i alla fall inte Stjärnor på is och det där dansbandsprogrammet (där bl.a LarsKristers gick vidare ikväll, by the way...) det enda man kunde se på teve.
Känner mig orolig och rastlös inombords. Förmodligen som vanligt för att jag ätit så onödigt mycket, nu när jag är hemma hos mor och far och allt är gratis... Är inte van vid dessa blodsockertoppar och sockerchocker och paltkomer nu sen jag flyttat hemifrån. Vilket är bra. Som jag sagt tidigare så skulle jag lätt gå upp ett par hundra kilo om jag flyttar hem igen. Finns det mat äter jag den. Tills den är slut. Spela roll om jag är hungrig eller inte. Allt ska ner! I´m fucked up.
Har tydligen gått ner två kilo. Brukar känna mig smalare när jag ser såna resultat, men inte denna gång. Snarare om möjligt tjockare. För jag vet varför jag gått ner, det är för att jag inte tränat på två veckor och den enda lagade mat jag ätit under dessa veckor är ungefär tre köttbullar, så mina muskler lär ha börjat förintas. Fettet däremot det är säkerligen kvar, och ja man kan ju inte förvänta sig nåt annat om man bara äter mackor och typ två mål om dagen. Fan jag vill ju äta, längtar varje dag efter god mat men sen när det väl är dags så orkar jag bara inte och det tar emot. Det är därför jag nu är mer säker än nånsin på att jag har någon obotlig sjukdom som läkarna bara säger är "inbillad" och sen slutar det med att jag dör ensam och ihjälsvulten i min vackra lägenhet.


*Let the beat control your body baby*

                  

Paus i kakfabriken

Är hemma hos mor och far i helgen och bakar. Jag ville göra wienerbröd men receptet gav mig kalla kårar, så jag tror jag nöjer mig med att köpa det istället nån gång då och då...
Nu är krämbullarna på jäsning och kollijoxet till limporna ska stå och dra i minst 5 timmar till, så jag tänkte passa på att lägga in lite bilder från förra helgens Halloweenfest.

           

           

           

       

           

           

           

       

           

           

           

       

       


Nej nu orkar jag fan inga fler.... Som sagt, I was like a fucking Japaneese! 
Krammbilder kommer nog later...
Åter till mina krämbullar!


How beautiful

Och nu vet jag hur jag ska se ut när jag gifter mig...

... med lite plastikkirurgi så blir jag lika vacker.

Mamma Mia

Då har jag då äntligen sett filmen som alla andra i hela världen redan sett. Jag och mamma gick och såg Mamma Mia ikväll och vad bra den var! Såna här storfilmer brukar jag aldrig bli glatt överraskad av eftersom man får för höga förväntningar när alla säger att den är sååå braaaaaaa. Men den här filmen överträffade faktiskt mina förväntningar, även om slutet var onödigt knasigt och töntigt... Men spela roll, filmen var underbar ändå. Och jag älskar Meryl Streep. Jag tror jag blivit kär.

                   

Hemma


.....Halloween.....

Självklart var det fest i helgen. Och jag lekte japan och knäppte kort på allt och alla. T.o.m på folk jag inte känner. Tragiskt. Jättemånga bilder blev det men orkar inte lägga in alla nu, det får bli bara de allra vackraste...

     
  

.... lägligt att blogg.se vägrar låta mig lägga ut fler bilder nu.... Jag är ju så otroligt vacker.
Nästa helg ska jag baka.
Hejdå.

RSS 2.0