Helt sjuuukt

Hur kan man vara såhär helvetiskt sliten???
Okej om det varit "dagen efter", men nu är det dagen efter dagen efter!
Helt skräckinjagande roligt har jag haft det i julhelgen. Kramm var jättebra, för första gången på evigheters evighet (typ förra hösten..). När klockan var elva tänkte jag hur faan ska jag orka vara här i tre timmar till (eftersom jag börjar bli lite gammal och trött)? och sen poff var klockan två och vi var tvungna att gå därifrån :(
Men det roliga fortsatte i och med att vi tog färdtjänst hem till Elins hem Skogen. Där somnade en man in ganska snabbt, och vi kom på idén att bära upp denna man till sovrummet så det skulle bli mer plats över för oss andra i soffan. Jag föreslog en ganska mild "transportering" som skulle vara skonsam för hans kropp, men de andra höll inte med eftersom "de sket väl i hans kropp". Men till slut var han iaf ur världen och festen kunde fortsätta.
Där fanns en gift man som dansade loss med en boa runt halsen, och även förstörde Elins julgran genom att kasta boan på den, och där fanns även hans fru som blev upprörd för att hon "tydligen hade gift sig med en bög!" ;) En man satt bara och log hela kvällen även fast ingen pratade med honom, en annan man låg och klappade folk - den som råkade sitta närmast - i sömnen. Den gifta mannen fick högljudd hicka som aldrig ville försvinna och en full dam försökte med alla medel bota denna hicka eftersom en belöning på 500 kr skulle ges till den som kunde få hickan att försvinna. (Även jag försökte några timmar senare ta bort den där jävla hickan genom att, typ.. slå ihjäl honom..)

Jag och Elin gick upstairs för att titta till den medvetslösa killen och för att SOVA. Det gick tyvärr inte, eftersom först och främst låg den däckade och tog upp hela sängen + att han hade ytterkläderna på (vilket tog ännu mer plats). Och sen ville alla andra också sova där inne, trots att det fanns nästan en hel underbar FETCHsoffa på undervåningen att sova i. Den medvetslösa mannen började snarka som fan, och för att få han att sluta fick vi vända på honom så han tog upp ännu mer utrymme, den gifta mannen hickade och höll låda i säkert tre timmar om helt sjuka saker som fick oss att bryta ihop av skratt, och en full Linda försökte få plats i sängen genom att ligga vid fotändan. Inte bekvämt vare sig för henne eller oss. Som tur var fattade hon till slut vad vi sa, och förstod att det fanns gott om plats att sova på i soffan nere.

Som tur är så dricker jag nästan aldrig på efterfester för fy fan vad död jag hade varit igår i så fall. När klockan var åtta på morgonen fick jag äntligen somna, ihopklämd i en säng gjord för en människa+dvärg (knappt en dubbelsäng alltså) tillsammans med Elin, den medvetslösa mannen och mannen som inte kunde sluta hicka. Jag trodde jag skulle dö. Det gjorde jag tack och lov inte, utan jag vaknade tre timmar senare av att den halvdöda mannen äntligen vaknade och klev upp och äntligen blev det tillräckligt med luft i det där lilla rummet och äntligen slapp man ligga som en packad sardin. Men när man väl vaknat är det svårt att somna om, så jag klev upp efter en stund, efter alldeles för lite sömn. 
Hela gårdagen var en lugn tillställning, vi bara slappade och kollade på film. Fick åtminstone sju timmars sömn inatt, + att jag somnade om igen en stund i förmiddags och ändå är det IDAG jag känt mig bakis! Och det var jag inte ensam om; Elin och Emma såg även de döende ut idag.
Efter en fantastisk helg i Väjaskogen åkte jag hem till mina föräldrar idag och jag har vräkt i mig mat och sovit. Jag är fortfarande helt slut. Jag blir inte mindre slut av alla måsten som finns här.
Fy fan.Kommentarer
Postat av: Andra Halvan

Det var en fyllig historia, hoppas du mår lite piggare idag. God jul i efterskott iallafall!

2009-12-28 @ 14:46:34
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0