Självklart

Varför vet jag så mycket?
Jag vet typ allting.
T.ex visste jag att det skulle bli överjävligt mkt att göra på jobbet idag, men det var ingen som trodde på mig i fredags, nejnej. "Det kommer vara så luuuugnt, nu är den värsta julruschen över, du kommer bara få rulla tummarna på måndag, jag looovar".
Yeah right.
När jag gick hem från jobbet idag hade jag ont i hela kroppen och hela själen pga STRESS [MED STORA BOKSTÄVER].  
Och jag VISSTE att de skulle behöva ringa in mig imorse för att det skulle komma så mkt post, och ja även där fick jag rätt.
Inte för att jag hade nåt emot att komma på jobbet lite tidigare, men det hade väl vart mycket smidigare om de trott på mig förra veckan. För jag vet ju allting.
Jag är synsk.

Skulle egentligen ha börjat kl halv två idag, men fick komma dit till tio. Gick riktigt skapligt på dagen, förutom att jag höll på att svälta ihjäl pga för lite frukost och att jag fick ut och SKOTTA SNÖ, för folk tycker tydligen att det är vårat jobb att skotta så att vi kan komma fram med deras post. Folk är dumma.
Nåja, det var iaf på eftermiddagen som helvetet bröt lös. Det kom kunder precis hela tiden, den där jävla dörren vi har (som öppnar sig av sig själv) stod öppen hela tiden eftersom så fort en människa gick ut så kom en annan in, och jag höll på att frysa ihjäl för att det då blir korsdrag där inne, telefonen ringde i ett, inga papper stämde överhuvudtaget, kunder kom in med ärenden jag inte har kompetens för, kassan misstämde, avier var försvunna, "livsviktiga" listor hanns inte med, och en (1) minut innan absolut sista deadline för postavgång så hade jag fem kunder i kö som skulle skicka rek och postförskott och annan skit.
Jag ville bara hänga mig.
Eller börja gråta.
Fast jag gjorde det ej. Istället kastade jag saker i golvet och svor. Väldigt sunt...

                                   

Men jag tog till slut mig igenom kvällen iaf. Fast frågan är ju hur mycket skit jag får ta mig ur imorgon bitti...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0