Slutkörd

Gaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
Fy fan alltså, jularna blir bara värre och värre ju äldre man blir. Stressat ihjäl mig inför denna jul, trots att jag var klar med de flesta julklapparna redan i höstas. Men som vanligt ska Ida ändå göra klart allt i sista minuten. Nu är jag äntligen klar! Nästan... Har lite småjusteringar jag får ta itu med sent imorgon kväll. För självklart jobbar jag ju kväll imorgon också. Ska packa inför julhelgen när jag kommer hem, sedan ska vi traditionsenligt klä julgranen och äta tunnbröd med julskinka kl tolv på natten (det brukar bli ungefär den tiden innan vi liksom kommer igång..).

Har stått och gjort chokladtryfflar till dödens tråkighet nu ikväll, har även slagit in julklappar, och ska nu sätta igång och julpynta (för jag har inte hunnit det tidigare under denna månad, nejnej..) och ta itu med diskhelvetet. Jag borde även städa och tvätta men jag varken hinner eller orkar, och detta kommer jag tänka på hela julhelgen att jag inte har gjort och jag kommer bli sur och inte vilja åka hem till min fula lägenhet. Har dock varit på systemet idag, så jag vet ett sätt man kan glömma såna saker på, ett litet tag iaf...

Juldagen spenderas förmodligen i ett litet fint hus i en skog. I en fantastisk soffa och med fantastiskt sällskap och underbar musik. Förhoppningsvis spenderas även annandagen så. The same shit men ändå annorlunda (av nån anledning..). Längtar dit.
Just nu skulle jag helst bara vilja fall ihop i en hög på golvet. Har ont i halsen och känner mig jävligt frusen, så jag kommer säkert bli sjuk i helgen, typ svininfluensan.
Hoppas ej.
Nej ska man försöka ta tag i allt jävulskap så man får gå och lägga sig nån gång...
GOD JUL!

                             


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0