Tråk

Idag blev jag chockad.Och så har jag köpt en ny plattång. För min gamla har blivit brun.
Jag har inte bajsat på den.

*****

Usch och blä vad tråkigt man kan ha.

Bajsugglan

Viktigt meddelande:

BAJSUGGLAN, SE HIT!

Pga jag vet inte vad, så går det ej att lämna kommentarer hos dig och ibland kommer jag inte ens in på sidan för att kunna läsa dina underbart roliga och halvperversa inlägg.
Allt jag möts av är detta:


Varrförr?
Detta gör mig galen!
Typ.

En fin sång

                   

24 timmar hos Johan

Jag älskar att sova med kläderna på. Tydligen.
Har fan gjort det varenda dag den här veckan. Har varit så jävla trött och somnat på soffan varje kväll och sen inte orkat klä av mig när jag lagt mig i sängen. Då luktar man fan bajs när man vaknar.
Gårdagen var inget undantag. (Eller idag-dagen rättare sagt.) Var på fest hos släktingen Johan som vanligt och det brukar vara himla roligt och trevligt men just den här festen var då nåt alldeles extra speciellt, fyyy faaan vad roligt det var! Men tyvärr kan jag som vanligt inte förklara vad som var så roligt så jag skiter i det. Tre tappra människor höll ut extra länge. Satt ute på balkongen i gryningen och åt jättegoda ostmackor och drack soda (allvarligt talat, det var bara läsk men skulle nån ha sett oss där skulle de nog tro att sodan var spetsat med något). Terroriserade våra stackars icke närvarande vänner med mms och videos vid sjutiden imorse. Efter extrema skrattskov som verkligen gjorde ont dråsade vi slutligen ner i soffan och kollade på Ronja Rövardotter igen, dock utan Johans halvperversa kommentarer. Vid halv åtta somnade jag i soffan, blev väckt en halvtimme senare av karlarna som undrade om jag ville ha nåt från affären. Tydligen var de sugen på mer folköl och tänkte således gå in på Hemköp och köpa det klockan åtta på söndag morgon. Lodisvarning. Jag hade dock sedan länge slutat dricka. "Låt mig bara sooova". Vaknade av att en förtvivlad Carlos kommer in och meddelar att Hemköp hade stängt och inte öppnade förrän nio och att han minsann skulle härda ut en timme till. Den lilla powernapen på 45 minuter gjorde mig pigg så rätt vad det var så var festen i full gång igen, dock utan alkohol (och det kan man ju säga såhär i efterhand att det var väl för väl att affären hade stängt, hur dåligt hade de då inte mått idag om de hällt i sig mer...?). Ännu mer mms-attacker till icke närvarande vänner och ännu fler hemskt plågsamma men ack så roliga skrattskov tills vi vid tjugo över nio i morse somnade allihop.

Jag vaknade vid tvåtiden idag på en soffa som inte var min egen, helt desorienterad kände jag mig. Har inte varit bakis alls, bara varit jääävligt trött. Envisades ändå med att stanna kvar hela dagen och kvällen för att jag inte ville gå hem till mig och vara ensam och ha tråkigt.
Slut.

Filmkväll

Spenderade lördagskvällen med att titta på romantisk film med tre vuxna karlar. Och det var de som valde filmen.
De pratade om snigelspår och sideboobs hela tiden, men ändå kunde jag skönja en viss rördhet hos dem när mannen och kvinnan fick varandra i slutet.
Sen förstörde min något perversa släkting Ronja Rövardotter för mig också. Kommer aldrig kunna se den igen utan att rodna.


Helga´

Alltså jag försöker verkligen formulera här hur rolig min helg varit men det går bara inte. Tror jag har tappat min bloggskrivartalang. Om jag nu nånsin haft någon...
Men jag har haft kul iaf. Punkt.


Okej nu har det gått över

Jag kan helt enkelt inte gå omkring och vara sur på en människa hur länge somhelst.
Men det betyder inte att jag glömmer alltihop...
Nästa gång, då jävlar.

Idag har varit en helt underbar dag, vädermässigt. Alla klagar på att det är så varmt, jag säger: Sluta klaga! Nu är ju sommaren äntligen här, och det ska man bara njuta av!
De enda som får klaga är pälsdjur och pensionärer.

Ettan

Det finns så mycket skit (som egentligen inte är skit utan bara tragisk sanning) jag skulle kunna häva ur mig just nu om en viss person, men jag låter bli.
Säger bara att säkert 90% av världens befolkning är trevligare än vad du är.


RSS 2.0