Uppdatering

Idag tänkte jag åååå idag ska jag blogga! Skriva om allt som vart de senaste dagarna.
Men nej. Ingen lust.
Fast å andra sidan har det inte hänt nåt speciellt heller, jag har solat och festat. Nice. Precis som det ska vara på sommaren.
Idag var jag på playan i Väja. Jag och Elin klagade på att vi inte fick nån färg. När jag kom hem såg jag att jag var illröd över nästan hela kroppen. Inte så nice.
Jag hatar att vara instängd i lägenheten på kvällarna. Men när jag väl är här så är det ju läggdags och sova bör man annars dör man. (Ändå dör man.)
Jag längtar till helgen. Men det är hemskt egentligen för när väl helgen kommer så har det gått ännu en vecka av denna underbara sommar och jag vill inte att den ska ta slut!

                

Tell me why it gets harder to know where I stand
I guess loneliness found a new friend
 Here I am

God can be funnyNo one's laughing at God
When they see the one they love hand in hand
with someone else and they hope that they're mistaken


Man kan ju nästan tro att jag är sur idag

Med tanke på mitt något negativa inlägg nedan.
Men faktum är att jag av nån anledning är såhär idag:


Glad :)

Midsommar

Åååååh MIDSOMMAR! Finns det nåt mer underbart?? Soligt och varmt. Sitta och äta midsommarmiddag utomhus. Ha fin sommarklänning på sig, och blommor i håret. Kanske ta sommarens första dopp. Allt är alldeles... alldeles underbart!
Såhär:

                  

Eller?? Nja. Svinkallt är det ju varje midsommar. Slutar alltid att man får sitta inomhus och äta för annars fryser alla ihjäl. Och då tycker man att det är så synd att man måste göra det, för då förstörs ju den där speciella stämningen som man alltid annars haft på midsommar. Men den stämningen har aldrig funnits eftersom det aldrig varit så. Man har egentligen aldrig lyckats vara ute en hel midsommarafton, eftersom det som sagt alltid är svinkallt. Oftast regnar det också.
Sommarklänningen kommer inte på fråga och sommarens första dopp kommer endast om man är på fyllan och det har jag aldrig varit på midsommar.
Och det värsta med hela alltet är ju att från och med nu så blir det bara mörkare och mörkare och mörkare tills det till slut är bajsmörkt ute, och kallt och vinter och det sitter i så jääävligt mycket längre än den här ljusa härliga tiden.
Vad är det att fira egentligen...??

P.S. I Love You

Har haft en mycket bättre dag idag. Även om det gick tyngre på jobbet så lyckades jag hålla mig på bra humör hela dagen ändå. Och det är ju bra. Speciellt för mina arbetskamrater...
Nu ska jag ta mitt tunga huvud och igentäppta näsa och lägga mig i soffan och kolla på film. P.S. I Love You. Får se om den är så bra som alla säger, nu då... (Eller det kanske inte är nån som tycker den är bra...? Kanske blandar ihop den med nån annan...)


A little something to make me happy

                   

Håkan Hellström.
Det är ren glädje. Han är glädje.
Och kattungar.
En sån träffade jag idag. Då blev jag lite glad.
Men sen gick det över.Stadsfesten dag 2

Ska väl ta mig i kragen nu då, efter en hel dags deppande i soffan. Varför jag gjort det vet jag ej. Men jag har grinat till varenda jävla tv-program jag har sett idag, även komedierna.
Nåja, såna dagar ska man väl ha ibland också. PMS förmodligen.

Hursomhelst. Kvällen igår började hemma hos mig, Towe och Elin kom hit och sedan, överraskande nog, dök även Emilie och Majlöf upp. Satt här och spelade härlig dansmusik på min häftiga stereo innan vi gick in på stan. Kollade på Melody Club, jävligt bra, sedan gick vi upp till Johan och lånade toan (det rimmar, hihihi...) och sen när vi kom ner igen så visade det sig att det s p ö r e g n a d e. Jaha. Jävligt roligt då. Sprang för livet kändes det som genom stan för att komma under tak. Ville in i Krammtältet men det var sån kö dit, så vi fick gå till Gladantältet (som om jag inte spenderat nog mkt tid där i helgen...) och där stod vi inklämda med resten av Kramfors befolkning. Mysigt.
På slutet av kvällen lyckades vi i alla fall komma in i Krammtältet men det var inte särskilt skoj där... Så Stadsfestens andra dag spenderades alltså mestadels i överfulla öltält, det var nästan helt omöjligt att träffa och umgås med folk man känner. Jag och Towe gick och käkade, Elin hade vi tappat bort för längesen... Sen gick vi hem innan hela kalaset var slut. Och det kändes inte dumt alls.
Som vanligt så blev det inte så bra och kul som förväntat, men jag hade ändå ganska roligt, trots bajsväder.

Åh, våran älskade Tommy...

Mitt extremt skadade finger i mitten. Flera timmar efter olyckan blödde det fortfarande igenom plåstret.


Melody Club.

Det fanns väldigt roliga piller i den här burken...

 


En känsla

Saknad sitter i magen. Jag känner det nu. Nedanför hjärtat, i mitten.
Frustrationen över detta sitter i bröstkorgen. Ovanför hjärtat, upp mot nyckelbenen och ut i axlarna.
Jag saknar.
Det vill jag inte
.


Det var roligare igår

Som alla tidigare år kan jag konstatera att fredagen på Stadsfesten är mycket roligare än lördagen. Vet inte varför, kanske det har att göra med förväntningarna; man tänker varje år att fredagen är bara en uppvärmning inför allt roligt som ska hända på lördagen för det är DÅ allt roligt kommer hända. Och så laddar man som fan just för lördagen, och sen står man där och väntar på att allt det roliga ska hända... Borde lärt mig nu efter alla dessa år att den där jättejävligt roliga lördagen aldrig kommer.
Inte för att jag haft tråkigt ikväll. Har faktiskt haft himla trevligt. Men det började regna (det var iofs väntat), och det förstörde allt. Fick stå som packade sillar i öltältena hela kvällen. (Och packade var just vad alla var...) Såhär:


      


Man kunde för fan knappt röra sig. Sen stod det ett par killar och stirrade på mig och Towe hela tiden. Det var intressant tyckte jag i början, men sen klädde en av dem ut sig till ett skelett och när vi skulle gå så försökte han och hans sällskap hålla oss kvar där, ställa sig ivägen för oss och inte låta oss komma förbi. Då sa jag att han var ful och så kom vi äntligen loss... Puckon.
Sen träffade vi på en livs levande Ken-docka i Krammtältet. Funderade på att ta med honom hem och se om han såg ut som en Ken även utan kläder (ni vet, med bara en liten slät bula ni vet var...) men jag är ju inte sån och sen såg han ändå så korkad ut. (Jaa jag har fördomar om att snygga killar alltid är korkade...) Ingenting att ödsla tid på med andra ord.
Jag och Towe gick och käkade hamburgare (FY FAN VAD GOTT MED KÖTT!!!!!!!!!) och sen bestämde vi oss för att vi var alldeles för gamla för sånt här och att vi var less och att vi skulle gå hem. Skiljdes åt vid kurredoren, jag gick hem alldeles själv (sorry dad...) och nu sitter jag här som en annan jävla töntjävel vid min älskade jävla dator....
Fast vad gör det. Jag är ensam. And i love it! Kände det ikväll att jag kommer nog alltid vara ensam. Alltså...: Ensam = Singel..... och den tanken skrämmer mig inte. Att jag kanske kommer vara singel förevigt. För jag vill inte ha barn längre. Allt jag vill ha är ett hus! Och att vara lycklig. Och jag vet ju att man blir inte lycklig bara för att man är tillsammans med någon, man blir lycklig för att en själv gör en lycklig. Alla skapar sin egen lycka. Jag tänker skapa min.

      
Men YEAH vad snygg man kan vara....


      
Jag och mina finfina vänner...


      
Hahahahahahaha jag dööööör.... Towes beniga fötter och mina bajsbruna ådriga...


      
Mhm...


      
Elin goes The Ring!

Stadsfesten dag 1

Vad var det jag skrev om att de säkert skulle klippa gräsmattorna på Hällgumsgatan igår när jag skulle gå cykelbrevbäring där...?
Minsann gjorde de det! Jag kom dit, lagom slut efter att ha cyklat uppför backen mellan Strandgatan och Hällgums, och det var precis som att jag cyklade rakt in i en vägg. Jag konstaterade att på de gröna fälten låg det fullt av nyklippt gräs, men jippi!!!  Ju längre jag var där, desto mer försvann orken. På slutet bara stapplade jag mig upp-och nedför trapporna, det rann och sved i ögonen och det kändes som att jag andades genom ett sugrör. En jävla huvudvärk fick jag också. När jag var klar och cyklade tillbaka till Strandgatan så kändes det bättre igen, men då hade jag sån mjölksyra i benen så det kändes som att jag skulle stupa nerför trapporna i höghusen.
Sen var jag trött resten av dagen och orkade verkligen inte gå på kalas, så jag gick hem och försökte ladda om batterierna till kvällen istället. Gick bort till syrran och barnen med sällskap (deras sällskap, inte mitt...) och käkade lite grillat. Sen begav vi oss mot stan för att se Alcazar som barnen tjatat om så mycket. När de spelat i ungefär i en kvart sa de små: "Men är de inte klaaar snaaart...?!?!"
Sen stod vi och tittade på när Johannes åkte rutschkana i en halvtimme, sen blev jag less och gick därifrån... Träffade min lilla Ida, så himla roligt att ses när det blir så sällan! :) Träffade även ungefär alla postisar i hela Kramfors... Satt i Gladantältet alldeles för länge egentligen, och drack en (1) öl, men jag var liksom inte på g igår. Kände mig inte seg och hade absolut inte tråkigt, men den rätta partystämningen ville inte infinna sig. Så en annan var så gott som nykter igår, och det var ju bra iofs för förra året var jag så hemskt bakis på lördagen så allt blev förstört... Idag känner jag mig laddad! Runt femtiden så kommer Elin Pelin hit och senare även Towe Darling.
Avslutade kvällen igår i Krammtältet men då var det så lite folk kvar och jag hatade musiken... Sen var jag TYVÄRR tvungen att uppsöka en Bajamaja - det var så hemskt!! Men jag kunde omöjligt ha klarat mig hela vägen hem sen, hade hållit mig hela kvällen.. helt i onödan visade det ju sig, eftersom jag ändå blev tvungen att gå på en sån där äcklig toalett till slut... Nåja, är det festival så är det festival!

Mamma kom hit med en dammsugare till mig så jag kunde dammsuga bort alla äckliga maskar som jag kanske hade överallt här (förra inlägget) och snygga till lite här innan mina fina gäster kommer. Det är perfekt att ha mamma här när man städar för innan man vet ordet av så är det skinande rent här och det enda jag har gjort är att dammsuga lite och bädda. Jag klagar inte ;)


      
In i duschen nu Ida, din fru kommer snart!

Ajajaj

Jag har en trasig knoge. Sprättade upp en stor skinnbit alldeles nyss och det blöder som fan! Men ont gör det inte, konstigt nog... Inte ens när jag tvättade med tvål och vatten. Det är väl min norrländska hårdhet det beror på.

Jag hittade maskar i mitt lilla "äppelträd" jag har inomhus. Hade, rättare sagt. Ville döda maskarna så då fick jag döda äppelträdet också. Uuuäää det enda jag kan tänka på just nu är hur de här maskarna kanske har spridit sig över hela min lägenhet!! Vill ha en dammsugare. NU!!

Theme Song

Slutskrivet om bajs och dildos. Fortsätter jag kanske det blir en kombination av dessa tu och det kan ju aldrig vara trevligt...
Nu ska jag gå och lägga mig och ladda batterierna tills imorgon. Har en känsla av att det dröjer innan jag kan somna, eftersom det spritter så i kroppen på mig av längtan efter helgen! :)
Låten med stort L för helgen blir denna:♥LYSSNA♥

En sån här tycker Towe att jag ska köpa

Rabbit Blossom


"...Det roterande skaftet med dess roterande kulor fungerar på ett sätt som uppenbarligen har blivit mycket uppskattat...
...Den separata kontrollen gör att du med lätthet manövrerar staven, även under de mest krävande förhållanden...
...Om du känner att du ibland kan vara lite svårstimulerad så är Rabbiten ett mycket bra val då den både vibrerar, snurrar och vrider sig åt olika håll...
...Om du inte uppskattar att behöva böja dig framåt för att hantera hastighetsreglaget på din stav så erbjuder Rabbiten dig lösningen. Genom att kontrollen är skild från vibratorn med en sladd så har du full frihet..."

Hahaha jag dööör. Finfina recensioner har den fått också:

"Risken är väl att mannen känns överflödig, men rabbiten kan ju varken kyssas eller kramas. Tur är väl det."

"Ja, vad säger man, den här testade jag själv första gången och föll som en fura, den är smashing - outstanding, allt du vill. Fin färg också..."

"Fantastiska funktioner."

Intresserad? Läs mer här.

Kalas och STADSFEST!!!

Imorgon ska jag gå cykelbrevbäring för första gången på jag vet inte hur länge... Över ett år i alla fall! Ska bli härligt. Om jag inte blir överkörd av lastbilarna vid bygget, vill säga... Fast jag undrar hur det ska gå med min gräsallergi. Med min tur så klipper de väl gräsmattorna på hela Hällgumsgatan imorgon...
Efter arbetsdagens slut ska jag hem och duscha och snajda om till finkläder, ty jag ska på kalas! Systersonen Johannes fyller 7 år. Kan inte fatta att det gått så fort! (Usch, ett av de första tecknen på ålderdom är just att man pratar om hur fort tiden går nuförtiden...)


Jag och Lillpompen (nysshemkommen från BB) 2002.

Och sen smäller det! STADSFESTEN drar igång, weheee! :) Som jag längtat, ett helt år. Får bara hoppas att jag inte har för höga förväntningar. Regna ska det tydligen göra. Hela helgen igenom. I pray to Väderguden att skona oss från regnet! Ska ut med syster och barnen imorgon, när de går hem får jag väl tvinga någon annan att umgås med mig. Stackare.
Och på lördag ska jag, Towe och Elin ut - precis som på den gamla goda tiden :)


Fast vi lämnar nog den magiska mobilen hemma... Ifall nån ficktjuv skulle sno den.

Bajsnödig

Jag har horn i pannan. Finnjävlar!
Idag har jag varit arg. Och sur.
Jag har sparkat på en bil. Och jag har kastat en gaffel. I ett bord.
Och så har jag sagt "Är du helt jävla dum i huvudet" till en massa personer, men mestadels bara i mitt huvud.
Tur för dem! För annars kanske de skulle börja grina.
Idag längtade jag hem jättemycket för jag ville bajsa. Sen när jag kom hem var jag inte bajsnödig längre.
Jag blev så besviken.

Hahaha SÅ rätt!

Quiz: Är du gjord för att vara singel eller i ett förhållande?


...


Nybygge

Mitt hem är en byggarbetsplats. När jag flyttade hit var det en av de bästa områdena i hela stan om jag får säga det själv. En kiosk som närmsta granne, mycket bekvämt. En restaurang, ca 100 meter åt andra hållet, och därefter ett gatukök och en Sylo's. Idag är de enda kvarvarande byggnaderna i närheten Pingstkyrkan (ooh hallelujah) och dagiset ovanför. Resten är borta, puts väck.
Anledningen?
JÄRNVÄGEN KOMMER TILL KRAMFORS!
Wohooo. Ja helt otroligt må ni tro, om ett par år ska man kunna åka tåg till och från Kramfors, helt otroligt inte sant?! Värsta revolutionen.
Det känns dock jäääävligt långt dit. 
Klockan sex på mornarna sätter de igång att lasta och tippa ut grus utanför mitt sovrumsfönster, det backas och tutas och bilarna trängs och det är kaos överallt eftersom minst hälften av Kramforsfolket inte verkar veta hur man kör bil i tät trafik. Vore det inte nog så håller de nu även på att byta fönster i mitt hus, så i morse klockan sju vaknade jag av ett jäkla liv från lägenheten ovanför min. Hela dagen höll de på. Hallå huvudvärk!

Jag ska inte klaga egentligen, det är ju skönt att det äntligen blir nåt av den här stan. Men måste de börja så jävla tidigt på mornarna? Köra för fullt med lastbilar och traktorer och bulldozers alldeles utanför mig klockan sex på morgonen, varför inte åtminstone vänta till kl sju..?

Sen när de väl slutat för dagen så dyker töntjävlarna i form av bilnördar och mopedmuppar upp och kör som galningar här utanför.
Skönt att det är dåligt väder idag för då är de inte ute.
I hate you.


Faaan å!!

Nyss hemkommen från Mary Kay-visning och insåg att jag ju missade Grey´s Anatomy ikväll. Ingen mening att kolla sista minuterna nu inte... Säsongsavslutning och allt! :(


Jag är modig

Jag har bestämt mig för att jag ska sluta vara så jävla rädd för allting.
Åtminstone för såna saker som man absolut inte behöver vara rädd för.
T.ex grodor. Mitt mål är att våga hålla i en groda den här sommaren.
Lär skrika och grina av löjlig panik, men jag ska fan göra det.
Och så ska jag ta blodprov i fingret på mig själv.
Idag vågade jag sätta mig ner och hålla om en hund som var mycket större än Elins minihund.
Det är fan modigt, i mina mått mätt.

Sömnproblem

Läste att om man sover normalt antal timmar per natt, dvs 7-9 timmar, så har man dubbelt så stor chans att vara i livet sex år senare om man jämför med om man skulle sova mer än 10 timmar per natt. Om man sover mindre än 4 timmar så löper man tre gånger större chans att vara död efter dessa sex år.
Tänk då mig, som ofta inte får till mer än fyra timmars sömn men var fjärde-var femte natt sover i över 12 timmar. Löper jag fyra ggr så stor risk att dö om sex år då eller...?
Nä fy.
Happy thoughts, happy thoughts...

Kommer inte ihåg när det här började ens. Har aldrig tyckt jag haft problem att somna på kvällarna, men sen en dag insåg jag att jag nog hade lite sömnproblem ändå och sen dess har jag vridit och vänt på mig i flera timmar innan jag lyckats somna. Trots att jag varit jättetrött hela dagen och längtat efter sängen. Psykiskt, I know.

En orgasm innan läggdags ska tydligen vara bra. So much for singel-livet...


Jag har blivit neger

Har varit hemma hos mamma och pappa och varit utomhus hela dagen. Har blåst svinkallt, men jag la mig i lä och solade och jag har blivit så brun! Fast om jag känner mig själv rätt, och det gör jag ju, så lär jag bara vara rödlätt och fräknig när jag vaknar imorgon... Hursomhelst så tog mamma ta en bild på mig när vi var ute i skogen och plockade blommor:Usch, jag måste verkligen göra nåt åt mitt hår...

Ändtarmsbesvär

Ååååh

härligt
med
reklam
för
produkter
mot
ändtarmsbesvär

bloggen.

Skriva bajsJag förstår inte hur antalet besökare på min blogg kunde öka med mer än 100% igår. Det enda jag skrev om var min hemska fylla och min ännu mer fruktansvärda baksmälla. Är det vad folk vill läsa om?
Förstår inte ens hur folk hittar hit. Jag skriver ju bara bajs. (Ja bokstavligt talat, emellanåt.)
Who the fuck are you guys?!?!

Go MP!Hade för en gångs skull skrivit ett riktigt seriöst inlägg, om valvakan igår. Men när jag nästan var klar så la såklart datorn av och allt försvann. Jävla stjärtbajs. 
Så skriver bara att Piratpartiet är ett töntigt parti, eftersom de bara riktar in sig på två saker och struntar helt i vård, skola, äldreomsorg osv osv.. Men ändå bättre att de fick 7% av rösterna och inte de jävla arslena Sverigedemokraterna. Piratpartiet är väl ändå rätt harmlösa om man säger så.
Riktigt roligt var att det gick väldigt bra för Miljöpartiet, som fick nästan 11 % av rösterna.
Sådär ja. Mer seriös än såhär orkar jag inte bli idag. Då kraschar väl datorn igen...

Ingen hjärnskada skedd

Människa blev jag igen i alla fall. Det känns som att jag fått livet tillbaka, att jag fått en andra chans... Nu när jag mår bra igen tänker jag garanterat supa skallen av mig nästa helg igen!
Eller?
Nej.
Allt har gått så bra de senaste månaderna när jag knappt festat alls, eller festat nykter, eller bara tagit en öl eller två. Så jag fattar inte varför jag skulle dricka så förbannat igår. Eller jo, det fattar jag. Jag var upprörd. Dumma Ida.
Men nåt positivt är i alla fall att jag inte har några minnesluckor. (Åtminstone tror jag det....) Så ingen hjärnskada skedd!
Hursomhelst så blir det lugna puckar hädanefter, precis som jag brukar köra. Stadsfesten nästa helg och jag ska ha så jääävla roligt!!Spana in de större av de runda bilderna på sidorna om scenen. It´s me in the middle! Med långt blont hår och armen upp i vädret. I´m famous...

Prima liv

Fy fan vad jag stinker alltså! Har på mig fyra lager tröjor, och varenda en av dem luktar bajs. Spriten rinner ut genom porerna på mig tror jag. Fiskmåsarna cirkulerar utanför det öppna köksfönstret, för att jag luktar äckligt antar jag. Bäst jag stänger det så jag inte blir attackerad här... Det smakar pung i munnen. Inte för att jag vet varför, för jag har aldrig haft en pung där någonsin. Ska ta och kravla mig till badrummet, sätta mig på golvet och slå på varmvattnet och låta det skölja bort gårdagens synder... Då kanske man blir människa igen.

                 

Oh... My... God...

Jag har varit så fruktansvärt bakis idag, fy fan... Börjar bli bättre nu tror jag, åtminstone har huvudvärken släppt lite. Men är fortfarande yr och illamående och seg. Det är fan inte värt det alltså! Att ha lite för roligt, och sen vara som en levande död dagen efter. Få dödsångest av att man mår så dåligt. Få för sig att man blivit alkoholförgiftad och kommer dö närsomhelst. Nej. Nästa helg blir det lugnt!Ja just det ja...
DET hände ju också.

Jag är singel.

Sommar NU tack!

I wish I was lite bakis. Nu mår jag helkonstigt i alla fall, utan att jag hade roligt igår. Hade funderingar på att gå ut och titta på alla små barn som tog studenten igår, men efter elva timmar på jobbet så gick jag in i väggen tror jag.
La mig och vilade när jag kom hem, sen bultade det i tinningarna hela kvällen så jag bestämde mig för att inte gå ut på krogen utan istället lägga mig. La mig vid tio och vaknade för 20 minuter sen, har sovit hela natten i ett sträck. Skönt förvisso, eftersom jag knappt kunnat sova nåt alls tidigare i veckan... Men jag önskar jag varit pigg nog att gå ut igår istället, fan den här sommaren ska ju bli den roligaste sommarn ever har jag bestämt!
Men ikväll blir det grillfest i alla fall! :) Tro vad jag ska grilla då... Undra om man kan grilla qournfilé? Kan bara hoppas på att det slutar blåsa så in i helvete mkt och att det inte är så jävla kallt!! Sommaren är alldeles för kort för att det ska vara dåligt väder, dåligt väder får det bli till hösten!

Såhär ska det vara!

            

         

         

              

Jaha...

Är det idag som man ska fira nationaldag?
Wohooo.
Alright...

Nattblogg

Alla som gick gymnasiet med mig vet vem tjejen till vänster föreställer....*Johan heter egentligen något annat...


Studenten

Idag tog Sandöeleverna, även fult kallat RäGy (Räddningsgymnasiet) - studenten. Min tremänning var en av dem, och det påminner mig om hur jävligt längesen jag tog studenten. Fem år sedan. Huvaligen. Och de som tog studenten nu var, enligt mig, typ spädbarn ända tills för nåt år sedan. Nu kan jag gå ut och festa med min fem år yngre tremänning, som jag alltid sett som ett litet barn, om jag vill. Frågan är om jag vill det. Jag får ju ålderskomplex. Är avis på min andra tremänning som fyllde 15 i år. Hon har precis konfirmerat sig och nu har hon allt annat roligt framför sig. Jag vill uppleva allt det där igen!
Var inte där och tittade när de gick ut, eftersom jag jobbade men jag tyckte det var hemskt trevligt att åka hem till familjen Gustavsson och äta efter att jag slutat. Dock var inte studenten himself på så muntert humör, han verkade snarare djupt deprimerad över att skolan var slut och att alla hans klasskompisar skulle skiljas åt. Och jag förstår honom, själv hade jag ångest sista veckan för jag ville inte sluta skolan. Men jag var ändå glad och hade roligt på min studentdag :)


OoopsDet skulle nån ha berättat för mig innan jag åkte på konfirmation i lördags...

Trötter

Men jippi. Käkade sen lunch vid fyra, sen skulle jag bara blunda lite när jag låg där på soffan och poff! När jag vaknade för en kvart sen så hade jag legat avslagen i över två timmar! Nåt jäkla komaliknande tillstånd. Är hur trött somhelst nu med, tror jag måste gå och lägga mig igen... Men jag har ju inte ätit nån riktig middag än. Och jag har så mkt att stå i!
Dump t.ex.


Stygnfri

Idag fick jag äntligen ta bort mina stygn på ryggen! Jag har haft dem där i två veckors tid, och min kropp har varit noga med att påpeka för mig att de inte ville ha dem kvar längre. Vaknade flera ggr i natt pga obehaglig värk, men nu är de som sagt äntligen borta och jag känner mig som en helt ny människa! Typ. Jag kan i allafall röra på mig utan att det känns det minsta. Stygnen hade nämligen fastnat i bandaget så varje gång jag rört på mig har det ryckt och slitit i såret. Not so very good. Men det hade tydligen läkt fint ändå, ska bli spännande att se hur det ser ut...

Har varit duktig och röstat idag också. Var rädd att jag skulle glömma bort det om jag väntade längre, så jag tog tag i det nu. Miljöpartiet blev det såklart! Personröstade även på en Björn Lindgren, 20 år, värnpliktig, Östersund. Har ingen aning om vem det är, men han stod bredvid ett av mina lyckotal och blir säkert bra. Han är ju norrlänning. Och miljöpartist. Såna kan man alltid lita på.


Förmodligen en annan Björn Lindgren.

Oooh so sexy!

Mmmm vilken riktig goding man möts av på blogg.se´s startsida. Nån fler än jag som blir sugen...?


Vilket ögongodis!
Blir svårt att hålla händerna på täcket ikväll nu...!

RSS 2.0