Jag vill ha ugnsstekt falukorv till lunch

Har suttit i telefonkö till Försäkringskassan idag. Alla vet ju hur roligt det är!
Önskar jag kunde få göra det VARJE DAG. För det är så underbart.
Verkar lösa sig med pengarna i alla fall, ska bara ringa min a-kassa imorgon och be dem ta kontakt med jävlarna som vill åt MINA pengar.
Jag dör om det ändå dimper ner ett inbetalningskort på 22 000 i brevinkastet i slutet på månaden...
Jag kommer dö genom avlivning på mig själv.

Usch, jag måste verkligen komma igång och träna. Känner riktigt hur hela jag rasat ihop bara efter en vecka av icke rörelse. Iofs åkte vi pulka i helgen och jag sprang för det mesta uppför backen (så tråkigt att GÅ uppför, tar sån tid...) så SÅ otränad har jag väl inte blivit.
Men. Det känns.

Är dödligt sugen på ugnsstekt falukorv. Hade jag varit en sån som har falukorv hemma hade jag ätit det varje dag. Men jag är ingen sån. För jag äter helst inte gris, helst inte kött överhuvudtaget, för det är så jävla synd om de små liven. Men egoistisk människa som man är, så skiter man ju i det ibland för att man kan inte låta bli, så endera dagen SKA JAG HA UGNSSTEKT FALUKORV!!!
Även om jag förmodligen kommer se detta framför mig när jag äter det:
Stackars stackars lillgrisen :(


Kommentarer
Postat av: IK

Självfallet är även det vi skrev om borgarnas fel!!Förresten så är FK bara tvåa i min kö på listan "Ställen du hatar att ringa till", leder gör SKATTEverket!! Där sitter man i kö 45minuter... Inte roligt...Frågan man ställer sig är ju vad du åt istället för ugnsstekt falukorv?

2010-02-09 @ 10:22:23
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0