Lördag natt

Vad gör man här en lördagskväll?

Jo man går på födelsedagsfest hos ens favorit-Emma H, ger henne fina gåvor i form av mousserande rosévin (seriös gåva) och en vacker inramad bild av mig och Elin (också jävligt seriöst faktiskt tycker vi, men många andra skulle säkert anse det vara onormalt), sitter och har jävligt trevligt en hel kväll, går ner på stan efter klockan tolv, ställer sig i kö på Kramm, kommer inte in på Kramm för att det är fullsatt (!!! sista helgen innan löning !!!), går på Träffen istället, käkar mat och dricker öl, och sen händer det sig som så att järngänget splittras pga olika viljor, och jag går hem till mig medans andra går på efterfest och en annan förenas med sin nyfunna pojkvän (usch).

Har spenderat lördag natt med att läsa den enda Kramforsbloggen som är värd att läsas, nämligen Elins, kollat Facebook, vilket jag inte gjort på minst 48 timmar, och pratat med lövely people på msn.
Precis vad jag behövde.
Jag är inte den som tackar nej till efterfester, eftersom jag tycker det är ohyggligt trevligt att umgås. Jag vill få ut så mycket som möjligt av ett roligt och trevligt sällskap, och jag är säker på att jag missar en massa saker just nu bara för att jag valde att gå hem. MEN. Jag bryr mig inte. Inte idag. Jag har så fullt upp med mig själv; jag behöver tänka, jag är lycklig och förvirrad och lättad och orolig och nöjd och glad och jag saknar ViktorRobin och en annan vacker människa, jag är kär fast ändå så jävla anti och oemottaglig.

Nu blir det sova, och jag hoppas det blir en underbar sömn utan drömmar om svanslösa katter, och imorgon blir det nyaste updaten av FGT-morning, nämligen ESH-dag!
Och ja, jag har lagt upp dessa låtar på bloggen förut, men det är med hjälp av dessa vackra låtar jag kommer minnas denna kväll 4-evah!

                                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0