Tomorrow´s gonna be a good day

Jag bara känner hur underbar morgondagen kommer bli! Allt kommer gå så lätt och jag kommer vara på ett strålande humör hela dagen lång.
Eller?
Det har kommit sjukt mycket snö, och det bara fortsätter snöa. Hade nog med problem ute på turen idag, så hur ska det inte bli imorgon när:
1. Det har kommit ännu sjukare mycket snö.
2. KRAMFORSBAJSBLADET SKA DELAS UT + Svepet OCH jättemycket post.
Jag kommer nog bryta ihop. Jag är så förbannat less på allt detta, och jag längtar som faaan!!

Rensade ur mitt skåp på jobbet. Förra gången jag gjorde det, för drygt 1½ år sen, så var jag helt grinfärdig för det kändes så sorgligt. Idag gjorde jag det med ett stort leende på läpparna, för nu ska det bara bli så jävla skönt att komma bort! Nästa vecka får jag äntligen jobba INOMHUS, vilket ju är det normala på vintern när det är 30 grader kallt eller snöstorm, och kanske mina knän läker efter lite vila från detta slit så jag inte behöver känna mig som en relativt pigg 90-åring (jag kan ju för fan knappt ens sätta mig ner på en stol, som läget är nu...).

Och det bästa av allt är att jag nästa vecka ÄNTLIGEN kommer kunna älska snö igen!
Kan ju vara ganska praktiskt, eftersom det finns så JÄVLA mycket av den just nu...Kommentarer
Postat av: Anti - IK

Låter sannerligen inte kul att vara utomhus i det här skitvädret. Kommer varje vinter bli såhär så får man nog flytta till Spanien eller nåt liknande! Igår när jag plöjde mig hem så blev det till och med IS i håret. Usch :P Hoppas du får en bra morgondag i alla fall :)

2010-01-28 @ 22:14:27
URL: http://ironinsforkampar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0