Flyttat

Har jag gjort utav bara helvete idag. Fast inte åt mig själv. Både tyvärr och som tur är.
Tyvärr flyttade jag inte åt mig själv, för det vore på tiden nu att jag flyttade ifrån den här lägenheten (och stan) som jag iofs älskar att bo i, men som jag ändå tänkte från början att jag skulle ha bara ett tag och "i väntan på....". Nu är jag inne på tredje året. Och än finns det inte tillstymmelse till nåt som skulle få mig att verkligen vilja flytta härifrån.
Och Som Tur Är, flyttade jag inte åt mig själv för fy faan vad jobbigt... Packa ner en jävla massa saker man samlat på sig genom åren, lasta, bära, springa i trappor, ha jättestökigt, kaos... Usch!
Men faktiskt var det riktigt trevligt att flytta åt någon annan :) Hade inte tänkt stanna så länge eftersom jag haft helvetiskt ont i magen hela dagen, men på nåt konstigt vis tyckte jag det var så roligt så jag var bara tvungen att stanna kvar lite extra. Dessutom bjöd mamma på supergod borstj!

Var helt slut när jag kom hem och trodde jag skulle stupa i säng, men icke! Har datanördat och pratat i telefon med världens bästa Larsson, så nu är jag pigg pigg pigg!!
Eller kanske inte... Godnatt.

http://www.recept.org/Borstj_rysk_rodbetssoppa_.html

Kommentarer
Postat av: IK

Recept ja, det gör att IK blir nostagliska och minns när vi hade ett inlägg med recept på korv med bröd...

2010-10-13 @ 10:29:44
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0