Nattsudd

Tänk att jag aldrig kan lägga mig i tid... får ingenting gjort ändå, därför borde jag lika gärna kunna gå och sova många timmar istället, så jag slipper förbanna mig själv varje morgon för att jag är så jävla trött. Är dessutom jävligt trött när jag kommer hem från jobbet, därför får jag ingenting gjort då heller och min lägenhet ser ut som bajs och jag orkar inte träna. Tänker varje dag att ikväll ska jag minsann lägga mig tidigt, men aldrig att det händer, nej nej.. Endera sitter jag här som en datanörd, eller så går jag bara runt i cirklar och funderar och sjunger för mig själv..hur kan man plötsligt få 100% energi efter en hel dags trötthet och knappt nån sömn?

Var hem till älskade mamma och pappa idag för att få i mig lite näring. Hur ska jag nånsin kunna flytta längre ifrån dem än vad jag bor nu..? Det är ju de som ser till att jag får mat i mig på helgerna, när jag inte orkar/det är för deprimerande att laga mat åt mig själv.
Men framför allt får de mig att känna mig mindre ensam, inte för att jag egentligen är det.. Men mitt liv som ensamvarg verkar vara helt över. Förut tyckte jag det var enormt jävla skithärligt att bara få vara hemma i mitt alldeles egna hem, helt själv. Komma hem efter jobbet och veta att ingen väntar på mig, göra precis vad jag vill när jag vill, äta ensam, kolla på tv själv, somna själv... Nu kräks jag om jag inte har nånting inplanerat med nån.
Beror detta på att jag saknar en karljävel så vore det väldigt tragiskt.


Kommentarer
Postat av: IK

Du har ju alltid IK :)Förövrigt är det där med att man blir pigg igen efter total trötthet "andra andningen". Tro mig jag vet...

2010-10-04 @ 10:04:33
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: Larsson

haha i know the feeling!

2010-10-04 @ 19:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0