Fylld paprika

4 portioner:

4 stora paprikor
margarin (till formen)

Ostfyllning:
1 msk margarin
½ msk vetemjöl
2 dl mjölk
1½ dl riven ost
1 tsk paprikapulver
salt, svartpeppar

1. Smörj en ugnssäker form och värm ugnen till 200 grader.

2. Dela paprikorna i halvor och ta bort kärnhuset. Förväll halvorna i lättsaltat vatten ca 5 min.

3. Fräs samman margarin och vetemjöl, späd med mjölken. Låt såsen koka några minuter. Blanda ner den rivna osten och smaksätt med salt och kryddor.

4. Placera paprikahalvorna i formen och fördela ostblandningen i halvorna. Gratinera ca 30 min.

Servera med bröd och sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0