Vegetarisk pastasås
4 personer:
1 stor gul lök
2 morötter
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 buljongtärning
oregano
(Creme Fraiche)
1. Löken hackas och moroten rives grovt.
2. Bryn löken och moroten i lite matfett. Pressa i vitlöken, eller hacka den fint.
3. Tillsätt de krossade tomaterna, buljongtärningen och oregano och låt såsen koka upp, och sen koka under lock på ganska svag värme i 10 minuter. Späd eventuellt med vatten.
4. Tillsätt eventuellt lite Creme Fraiche och mer oregano.
1 stor gul lök
2 morötter
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 buljongtärning
oregano
(Creme Fraiche)
1. Löken hackas och moroten rives grovt.
2. Bryn löken och moroten i lite matfett. Pressa i vitlöken, eller hacka den fint.
3. Tillsätt de krossade tomaterna, buljongtärningen och oregano och låt såsen koka upp, och sen koka under lock på ganska svag värme i 10 minuter. Späd eventuellt med vatten.
4. Tillsätt eventuellt lite Creme Fraiche och mer oregano.
Kommentarer
Trackback