Angry cat

Haha, den här måste ni bara se!

http://www.youtube.com/watch?v=-DIqJADRkyk&mode=related&search=

Tidsfördriv

Sätt din musik på blanda.
Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
Använd sångtiteln som svar på frågan.
Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
Regn i Rio - Lisa Nilsson

2. Kommer du komma långt i livet?

Live tomorrow - Laleh

3. Hur ser dina vänner dig?
Because of you - Kelly Clarkson

4. Kommer du gifta dig?
Kärleken är evig - Lena Ph


5. Vad är ditt livs themesong?
Hey Mr DJ (won´t you play another love song) - Per Gessle och....??

6. Vad e ditt livshistoria?
På gatan där jag bor - Lena Ph

7. Hur är skolan för dig?
Right here, right now - Agnes

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Will my arms be strong enough - BWO

9. Hur kommer imorgon vara?
Måndag - Fredag - Orup

10. Vad är det bästa med dina vänner?
You raise me up - Westlife

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
What´s left of me - Nick Lachey


12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Highway Blues - Earnie Watts

13. Hur är det med ditt liv?
Advertising space - Robbie Williams

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
När kärleken föds (It must have been love) - Shirley Clamp

15. Hur ser världen på dig?

Dansa i neon - Lena Ph

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Om igen - Lena Ph

17. Vad tycker dina vänner om dig?
The sweet escape - Gwen Stefani


18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Stjärnorna - Lena Ph


19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Do what you´re told - Sebastian

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Nån slags verklighet - Daniel Lindström

21. Kommer jag nånsin ha barn?

Now that you got it - Gwen Stefani

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

No promises - Shayne Ward

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Why - Lena Ph

24. Vad är några tips till mig?
Sing for me - Andreas Johnsson

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?

Vår sista dag - Patrik Isaksson

26. Vad är min danssång?
Det gör ont - Lena Ph


Frida Öhrn och Ingrid Michaelson

Grymt härliga låtar helt enkelt..!

Release me:

http://knuff.se/video/klipp/1c3ef/release-me-by-swedish-band-laura/

Take me the way I am:

http://www.zshare.net/audio/the-way-i-am-mp3.html      image12


Skitiga Skälläftä

Var och handlade idag, och när jag kom ner på gågatan möttes jag av en helt eländig syn. Har varit nästan orkanvindar idag, och tydligen har alla sopkorgar i hela stan öppnats och allt skräp spridits ut. Jag fick nästan vada i gamla McDonaldsförpackningar, tidningar, servetter och tuggummin för att ta mig fram till ICA. Var som att kriget brutit ut, alternativt att Stadsfesten redan hade varit...

Sorgefylld packning

Jag förstår inte varför man ska ha så mycket saker?! Jag och Mattias har packat ner saker för fullt och tänkt att "ja det var väl allt, va..?", men det är ju HUR MYCKET SOMHELST kvar! Man orkar inte och hamnar i döläge... Men får ta mig i kragen idag, sätta på autopilot och bara packa packa packa. Trots att min kära vän Pollenallergi kommit och hälsat på mig (och nog kommer stanna här några veckor till), och mitt huvud känns som att det ska sprängas på mornarna...

Sen fick jag de första styngen av deppighet över att lämna den här charmiga lägenheten igår. Kom två spekulanter på lägenheten hit igår och de föll för den direkt och tyckte den var SÅ fin och SÅ bra och SÅ underbar. Och det känns så konstigt att de ska flytta in i VÅRAN lägenhet! Fick nästan panik och hade lust och säga "Nej ni får inte flytta hit!!!".

Men det gjorde jag ju inte såklart.. Förstår bara inte varför jag har sån separationsångest när jag längtar hem så mycket..?

Grymma värld

Jag hoppas verkligen inte att det här händer mig i framtiden..!

http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,1053672,00.html

Ida - the Postiljon

Jag var den enda i hela min familj som aldrig jobbat på Posten. Men nu minsann! Efter 7 månader av arbetslöshet har jag äntligen fått ett jobb! Så mycket enklare det är att få jobb i en stad där man alltid bott, där man har massvis av kontakter, än i en lite större stad där man inte känner en själ! (Visst, hade jag haft värsta utbildningen hade det väl gått vägen, men som synes så har jag ju inte suttit i skolbänken en enda sekund sen jag tog studenten.)

Så inte nog med att jag flyttar närmare alla mina vänner igen, så får jag också börja jobba på samma jobb som pappa och lillebror :) Får hoppas jag slipper cykla ut med posten bara.. Rätt läskigt att köra bil med ratten på fel sida i och för sig, men hallå CYKLA. Jag hatar och cykla. Hellre GÅR jag ut med posten...


Aaaaww ;)

                             image11


Fotbollsänka

Så otroligt tråkigt jag har. Här är man magsjuk och halvfebrig, och pojkvännen bestämmer sig för att kolla på fotboll istället för att kolla på nåt vi båda tycker om. Indirekt körde han alltså upp mig från tv-soffan, eftersom I CAN´T STAND IT! Och jag tål inte hans grottmänniskeliknande vrål som kommer helt utan förvarning, och som man sen får tinnitus av. Herregud det finns väl roligare saker att titta på än pojkar som irrar runt, runt på en stor gräsmatta och jagar en boll...!?

........................................

Och så är jag sur för att han inte bryr sig om vad JAG vill se, när jag är sjuk och allt...

Fontana di Trevi

image10

Jag och Mattan en varm dag i Rom

image9   


Idolaudition...

...skulle jag på igår minsann, som moraliskt stöd åt mina f.d elever. Men icke, de fick klara det där själva. Jag skulle omöjligt ha kunnat stå och vänta i fyra timmar utomhus och sen lika länge där inne, med världskriget jag hade i min mage. Lite trist, hade ju velat gått upp dit och kolla, menmen.. that´s life.

Magsjukan är i alla fall lite bättre nu, men har ingen matlust även fast jag är SKITHUNGRIG!! Det får bli nyponsopppa och cola för hela slanten idag också. Så har jag börjat få mer ont i öronen och har blivit täppt i näsan under natten. Det ÄR verkligen synd om mig.

Voj voj, vad jag beklagar mig. Men när jag väl blir sjuk så blir jag tre år igen.. Gnällig, gnällig och åter gnällig.

Coca-cola åt en arg mage

Jag tyckte att jag var lite VÄL bakis igår.. Visar ju sig idag att det är nog magsjuka jag åkt på. Lagomt trevligt när man har gäster och allt! Det enda jag får behålla är Coca-cola (plus lite pommes jag åt igår, inte det bästa för en magsjukemage kanske, men jag var ju så hungrig!). Plus att jag har ont i öronen som fan.. Det är synd om mig :(


Hon är så SNYGG!

                       image5

Blogghelvete

Kan nån tala om för mig varför det är så mycket klater med bloggen? Varför syns t.ex mina senaste inlägg inte på startsidan av min blogg förrän flera timmar senare, utan istället måste man gå in på "Kategorier"..?
Och hur man kan bli "anklagad" för spam hos nån man inte skrivit till förut, och sen skickar datorn iväg 10 kommentarer av sig själv..? Annoying!!

Gravidmage

Skulle det inte vara roligare om jag verkligen hade ett barn i magen istället för att min mage bara sväller upp som en stor luftballong för minsta lilla jag äter..? Jag måste ju vara allergisk mot nånting.
Var i alla fall SÅ duktig idag, var ute och gick nästan en timme. Helt själv. Är tråkigt att promenera själv, men det var riktigt skönt! Men jag tror minsann att Herr Väder tänker hoppa över sommaren i år, det är ju som höst ute!
Men även fast jag verkligen vill ha vår nu, så var det faktiskt rätt härligt med de kalla vindarna och att känna lukten av snö..

Nåja, idag var jag duktig, imorgon ska jag göra som den här lilla kissen :)
http://www.c00lstuff.com/551/Lazy_cat_on_a_treadmill/


I´ll put you on the streets!

Haha världens elakaste hyresvärd (värdinna), ni måste se!

http://sjl.funnyordie.com//v1/landing.php

Flyttar hemåt

Jupp, jupp.. Nu är det bestämt. Jag och Mattias flyttar hem. Eller rättare sagt, han flyttar hem, och jag flyttar ca 4 mil hemifrån. Men det är ju ingenting jämfört med hur långt hemifrån jag bor nu. 35 mil! Det är ingen dagstripp precis.. Blev så glad när han sa upp sig från sitt jobb, och kände hur lycklig jag kommer vara då jag kommer hem till mitt älskade Ångermanland igen och kan vara med alla kompisar jag vill, NÄR jag vill :)
Men det är ju inte bara bra förstås.. Kommer sakna lägenheten så otroligt mkt. Är inte världens bästa lägenhet, jag vet. Men det är ju den första riktigt egna lägenheten jag haft. Och den har ju sin charm, trots kokvrån, den obefintliga ugnen, det pyttelilla kylskåpet, de dåliga elementen som gjorde att man halvt frös ihjäl här i vintras, den dåliga ljudisoleringen (kan inte ens kunna prata i normal samtalston klockan tolv på natten utan att grannarna bankar i väggarna), osv osv... Och så är det ju just det här med att måsta flytta ut allt igen. Har tagit hit saker pö om pö, men nu ska man flytta hem allt SAMTIDIGT. Jag som är så lat.. hur ska jag orka med det..?? 

Donera eller inte donera?

Det är frågan... Har sedan slutet på mellanstadiet haft ett kort där jag kryssat i rutan bredvid JA, som svar på frågan om jag vill donera mina organ efter min död eller inte. Har nu länge tänkt att jag ska gå in och skriva in mig på donationsregistret, ifall det här kortet skulle komma bort.
Men så kan man ju inte låta bli att tänka en massa... Tänk om man fortfarande känner nånting efter döden? Tänk om det gör JÄTTEONT att få sina organ uttagna, fastän man är död? Eller tänk om det är så att man får ett nytt liv efter döden... behöver jag inte mina organ till det livet? Eller det värsta tänkbara : jag sprättas upp och alla organ tas ut, men passar inte in i nåns kropp och så slängs de bara bort!?

Men nej, jag SKA donera. Kan man komma till himlen så borde man väl göra det om man räddat livet på nån annan.

...

Och nej, jag har inte underbett.. Ser bara ut så på bilden.

Ranidofobi

...heter det tydligen när man är rädd för grodor.. Tänk, det finns namn för ALLT!
Fobiofobi heter det när man är rädd att få en fobi för något..  Jag vill förvisso inte ha fobi för mer saker nu, är nog som det är, så det stämmer ju in på mig också.
Så jag är alltså ranidofob och fobiofob... jättekul såhär på ålderns höst.


Rädd för att flyga

Har nog inte insett hur MYCKET flygrädd jag är, framtill alldeles nyss... Förmodligen flyttar jag och Mattias hemåt igen (yes, GLÄDJESKUTT!!), men innan dess ville han åka utomlands sa han.. JA! tänkte jag, och såg fram emot soliga dagar i Portugal eller sandstränder i Grekland, där man bränner fötterna när man går barfota.
Tills jag kom och tänka på flygningen... Gud hjälpe mig, vilken panik jag fick! Jag började skratta och gråta samtidigt, hyperventilera (panikångestattack, månne?), och blev helt anti mot utlandsresan.
Nu funderar vi istället på att ta en kryssning till Riga ("jag kan ju simma tillbaka till Sverige om det händer nåt"....), och visst det är ju inte fy skam, Riga ska vara fint har jag hört.. Men när ska jag kunna åka till Nya Zealand som jag alltid velat åka till, eller Brasilien?
Blir man mer rädd när man blir äldre? För när jag var liten var jag inte rädd för någonting, förutom mörker och att det skulle vara schimpanser bakom soffan i vardagsrummet.. Nu har jag växt ifrån det, men har samlat på mig fler fobier ändå. Jag har blivit höjdrädd och får lätt svindel, är som sagt flygrädd, jag blir yr när jag hamnar i en folkhop, och jag har t.o.m blivit rädd för grodor! (Det sistnämnda är jag dock rädd för när jag tänker på dem, inte när jag ser dem konstigt nog..)


Jul, jul strålande jul

Sedan en kompis inlägg på sin blogg, kan inte jag heller sluta och tänka på julen! Jag sjunger jullåtar som aldrig förr, och det har inte ens hunnit bli midsommar! Min pojkvän undrar vad det är för fel på mig, och jag säger "Men jag sjunger ju bara!".... men problemet är  mer djupgående än så... :P

Så har det varit massaker i USA igen.. Vad tänker de med där borta egentligen..? Iofs var ju detta en icke-amerikan, eller rättare sagt: Han växte upp i USA men hade sitt gamla asiatiska medborgarskap. Men förstår bara inte hur man kan döda massa oskyldiga människor!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1047753,00.html

Skraj

I natt var jag säker på att vi hade möss i lägenheten. Det lät hela tiden från köket, och när jag skulle gå på toa så kan jag svära på att jag hörde nånting som pep! Jag tog två skutt från toan tillbaka till sängen, och bad till Gud att jag inte skulle trampa på någon av dem. Jag klev på något annat dock, typ en gammal wokad morotsbit. (Sen centraldammsugaren gått sönder, så är det helt OMÖJLIGT att få bort allt skit och alla rester som kommer från köket, och sen går vidare ut i hallen.)
La mig i sängen och försökte sova, men jag tyckte hela tiden jag hörde nåt som pep.. Slumrade till, och när jag vaknade nån minut senare fick jag kväva ett skrik. Var då säker på att jag höll i en av mössen, men det var Mattias hand... :P 
 

:)

image2

JAAAAA!!!!

Modo vann SM-guld, fy fan vad härligt! Kändes så surrealistiskt igår, och i morse hade jag glömt bort att det hänt tills jag satte mig vid datorn och kollade massa sköna klipp. DÅ kunde jag äntligen smälta in att MITT LAG VANN!!! Det var verkligen på tiden, speciellt efter alla finaler de spelat men inte räckt till i...! Wehee! :)
Mattias bjöd mig ut på O´Learys igår, ville och orkade egentligen inte gå, men han sa att jag måste ju fira! Och jag ångrar mig inte alls, hade skitkul! :) Förutom när det kom en odrägligt full karl i hawaiiskjorta, som skulle sätta sig vid mig stup i kvarten...
Så idag är man mysbakis... tror nog det får bli burgare eller rulle till middag idag, men sen jävlar ska jag träna som attan och bara äta morötter.

Fredag den 13:e

Ska ju vara värsta otursdagen idag... fast än så länge har jag inte haft nån otur. Bara i natt när jag drömde... Jag satt och körde bil från baksätet av nån anledning och kraschade med bilen och råkade nästan döda en tio-årig, jävligt ful kille som försökte ta emot smällen från min bil med sitt huvud... Jag blev jagad av nån rysk-grekisk maffia, och sen helt plötsligt var jag med i "Bachelor" och försökte få Robbie Williams att bli kär i mig... huvva...
Har iaf bestämt mig för att inte gå utanför dörren idag, vidskeplig som jag är.. Bara för det lär jag väl halka i duschen eller nåt...

Och jag grät som en tok igår.. Alltså jag måste nog söka hjälp! Jag är en känslig själ som kan gråta för minsta lilla, men detta trodde jag inte om mig själv... Jag grät när Modo gjorde mål i sudden!!! Herregud... Kunde inte hejda mig, tårarna bara sprutade på mig.... Säkert för att jag var på lite dåligt humör (fan, ska jag ha PMS en hel månad eller...?!), och för att jag var så spänd under den där förlängningen.. Men ändå!! Ida gråter när hon ser sorgliga reportage om djur och bebisar, och gråter lyckotårar när folk gifter sig.... Men hon gråter då banne mig inte när det är hockey!

Inte förrän igår...

Allmosor till de fattiga

Var på O´Learys igår, med Mattias och hans chef. Han bjöd oss på allt vi ville ha där, medans han satt och spela Black Jack.. och tro på fan att rikemannen skulle vinna 3000 kr! Så gav han mig och Mattias en varsin hög med spelmarker, värd 500 kr per hög... Jaha? Vad är det för jäkla allmosor då? Tror han att vi är fattiga och inte har råd med mat eller..? (Iofs får ju Mattias dåligt betalt där, och han ser ju också ut som han bara lever på vatten och bröd.. Bengeten min.. ;) )
Vi försökte ge tillbaka dem (hur knäppt känns det inte att få 500 kr av en karl som jag har bara träffat tre ggr?!), men han vägrade ta emot dem. Så vad ska man göra? Vi funderar på att lägga pengarna i ett kuvert och lägga det i hans brevlåda...
Grejen är den att det nästan kändes som en mutning. Han har säkert hört att Mattias funderar på att säga upp sig, så att vi istället kan flytta hemåt igen.. och då är det väl klart att när Mattias fick pengarna så fick han ju dåligt samvete! Och det förstår jag ju! Vem skulle inte få det?
Pengar är roligt att få när man fyller år eller i julklapp, av nån som står en nära! Men av en person man inte ens känner? Njae....


Haha

http://www.snabbstart.com/film/90b910d231

http://www.nbc.com/The_Tonight_Show_with_Jay_Leno/video/#mea=56656

http://bubblare.se/programledare_kan_inte_sluta_skratta/

http://bubblare.se/american_idol_like_a_virgin/

Röda vita gröna, alltid lika sköna

Efter 8 år har mitt hockeyintresse vaknat till liv igen. Har hatat allt som innehållit ordet hockey sen högstadiet (förutom damhockeyn OS 2006) men nu minsann! Modo är i final, och jämarns alltså om de inte vinner ikväll, då är det kört! Känner det bara på mig.
Har i alla fall fått käka upp allt som jag sagt till Mattias, typ att jag inte kan förstå hur man kan bli så sur om ens favoritlag förlorar, eller hur man kan "hata" nån ur det andra laget som gör mål, osv osv.. Visade sig i år att jag t.o.m har värre humör när det gäller sport, och skriker ut ännu fler hädelser än vad han har gjort. Iofs inte lika grova hädelser, men ändock. (Brukar bli "järnspikar", "attans", "balle", etc, etc..)
Nåja... Förlorar Modo nu då, så lär jag väl börja hata allt som heter hockey igen, och sen krypa ur idet igen om 8 år till.


Glad påsk i efterskott!

image1

Mäh...snöstorm!

Satt ute på balkongen och solade för typ en timme sen, och helt plötsligt blev himlen alldeles mörk. Och nu blåser det som järnspikarns och det snöar vågrätt, hur kul är det att sitta ute då, ja inte ett dugg kanske.
Gick in och körde jätteläcker workout i vardagsrummet i typ en kvart.. Bättre än ingenting iofs, men vore ju bra om man kunde bli träningsnarkoman ett tag igen som jag var på gymnasiet, och kunna träna hur länge som helst utan att bli less. Måste skrämma bort överskottskilona nu, är ju snart dags för Beach 2007!

Är fortfarande i trauma för att påsken - min HELIGA helg - passerade så obemärkt förbi. Hade skitkul i helgen, men det kändes inte som påsk. På påsk ska man äta PÅSKMAT och inte bakis-skrovmål från Frasses och inte potatisbullar heller. Har fortfarande abstinens, nu efter mammas påskbuffé. Får kanske be hon skicka upp lite rester med posten... :)

Sugen på ägg

Eftersom jag inte fick mitt årliga intag av påskmat i helgen så har jag abstinens. Nu ska jag gå och duscha och sen koka sexton ägg och äta upp allihop själv....

Varför ska man ha en karl?!

Nä nu är jag sur på min bajskille och vill åka hem till mamma och pappa och äta god mat, och inte sitta här uppe med en gammal gnu som bara tror att han har rätt hela tiden och att det bara är han som får göra och säga saker. Råkade tydligen såra honom sååå otrooooligt i natt, när jag sa en sak på skämt som jag bara sa för att liva upp honom eftersom han var lite småledsen. Och då anser han att han har rätt och vara skitsur idag och förvränga allting jag sagt och hitta på nya saker hela tiden. Men JAG har minsann INTE rätt att vara sur över att han en hel sommar sa han en massa "skämt" som sårade mig, och han sa dem flera gånger om. Just efter att han sagt de där sakerna hade jag, enligt honom, inte heller nån rätt att bli sur eller ledsen, för "va fan jag kan väl ta ett skämt?!". Men varför har HAN rätt då och va sur över nåt som jag sa igår NÄR DET VAR ETT SKÄMT!!!!!!!!!!!??

I alla fall så har jag haft en jättetrevlig påskhelg (kanske för att Mattias jobbat hela tiden, mohahahahahahaaaaaaa..... är så anti mot han just nu. Can you blame me?) Per och Johanna kom upp och jag har nog aldrig varit lyckligare, eftersom jag slapp fira påsk ensam. Skulle på påskbord på Balzac igår, men sen när vi kom dit så var det typ två rätter på påskbordet, och det kändes ju inte så kul... Gick på lyxrestaurang istället och käka oxfilé och det var mycket bättre.
Lycka igen

Lycka är också när man får ett paket från mamma och pappa med posten, som är fullspäckat med påskgodis, påskservetter, påskprydnader, vattenfärger och penslar (så vi kan måla ägg på påskafton), och gula och röda fjädrar (det blåser skitmycket nu, väntar bara på att björken utanför ska rasa in i vardagsrummet så kan jag knipsa av några grenar och sätta fjädrarna på dem..). Var på sånt otroligt dåligt humör igen. Trodde verkligen PMS-skiten hade gått över, men tydligen hade den bara gjort ett litet uppehåll. Jag grät som en galning när jag öppnade paketet och jag ville bara hem, hem, HEM!!! Hem och äta god påskmat (istället för att behöva betala 159 spänn för att gå på påskbord), ligga och jäsa framför teven utan att behöva känna att jag måste städa och diska hela tiden, umgås med familjen och katterna.. Buhuu snyft snyft.

Men nu känns det bättre. Vi får ju besök i helgen, förhoppningsvis blir det trevligt. Och nu sitter jag här och väntar på att Mattias ska komma hem så vi kan gå ut och vara påskkärringar med mina hemgjorda "Glad Påsk"-kort.
Inte.
Men jag är bra sugen på det...!


Lycka

Lycka är när man tvättat ungefär 1000 gånger på två dagar, och ÄNTLIGEN är klar.
Lycka är när ens pojkvän dammsugit.
Lycka är när man får träffa en kompis man inte sett på ett år.
Lycka är när PMS-skiten äntligen släpper.
Lycka är när man redan har middagsmaten klar (rester från mitt och Evis otroligt nyttiga frosseri av pizza och tacosandwich...).
Lycka är när det stormar utanför och man inte behöver tvinga sig ut för den obligatoriska promenaden.

Och lycka är när gamla repriserna av Grey´s Anatomy börjar om en kvart!


Nudinism

Vi blev vänner efter ett tag i alla fall, strax innan vi skulle gå och sova men då orkade jag inte tänka på nånting för att jag var så trött.. När vi vaknade upp igen var det ju fortfarande våran ettårsdag, så vi kunde fira ifred från bråk och tjafs.. Nu är vi bättre vänner än nånsin (nja, förutom att jag idag har måstat tvätta hans kläder som han lovat i två veckor att han ska tvätta, men såklart inte gjort, för annars så måste jag konvertera till nudinismen eftersom jag knappt har nå´ kläder att ta på mig, när alla kläder ligger i ett berg på toan, som för övrigt gör det nästan omöjligt att ta sig fram till både toaletten, duschen och tvättstället..).  Finally har jag nästan tämjt den wilda boyen...!
Hm, inte så fint på svengelska, men ändå.

"Superhjälte"

Varför ska ens kille tro att han är så tuff... Har inte jag rätt att säga att han inte får gå emellan de som bråkar?
Vi gick hem från krogen för en stund sen och så var det några som bråkade.. Jag bara gick förbi det, men såklart skulle Mattias stå kvar och kolla. En kille kom fram till oss och såg hotfull ut och sa "Vad fan håller ni på med?!" och var på väg att ta tag i Mattias. Vi blev rätt skraja då, men jag fann mig och sa "Ja du får kolla med de där, för vi har ingen aning" och pekade på de som bråkade. Vi fortsatte gå och jag frågade varför vi i helvete Mattias ville stå kvar där.. "Jo men jag måste ju se så det inte händer nåt..." OCH?! Vad fan rör det han?! Visst man kan väl se ifall det händer nåt och ringa polisen eller nåt, men han menade på att han skulle gå emellan! VARFÖR?! Han sa bara "jaa men tänk på alla dödsmisshandlar"... Ja men vad gör saken bättre om HAN går emellan?? Då kanske det är HAN som blir misshandlad till döds... Tycker bara inte man ska bry sig om nåt sånt, när man inte ens känner personerna ifråga..
 Jag frågade varför han skulle gå emellan ifall det hände nåt, och han sa att han bara var så som person... men för mig känns det mer som ett sätt att impa..! Varför gå emellan om han har en tjej som står ensam kvar? Förstår inte överhuvudtaget varför man ska lägga sig i ett bråk som inte ens rör honom?!
Sa i alla fall när vi kom hem att jag tyckte det kändes tråkigt att ens kille försökte leka superhjälte, eftersom jag ("jaa jag är ju sån som person, bla bla blaaa"....) vill hålla mig utanför våld, och nu på våran ettårsdag som börjar idag, 1 april, så pratar vi inte med varann...
Men har inte jag rätt att säga att han ska hålla sig utanför bråk som inte ens angår honom....?!

RSS 2.0