Fel

Eftersom jag inte lärt mig än hur man redigerar ett inlägg man redan publicerat (om det nu går...?) så ska det vara "min halvsyskons FASTER och min mammas f.d svägerska" (förra inlägget)... Skulle va konstigt om mina syskon och min mamma hade samma svägerska... och lite perverst om jag får säga det själv...

Hallå, personligt trauma!!

Försökte ringa min kära föräldrar vid tolv-tiden idag för att kolla hur man lagar lax i ugn, har aldrig gjort det förut. Fick inget svar och tänkte inte så mkt på det. Ringde sedan en timme senare och fick inte svar då heller. Tänkte ungefär lika lite på det som jag gjorde första gången.. Men när jag för ungefär en timme sen ringde igen och inte fick svar så började jag bli konfunderad..
Ringde då till syrran, tänkte hon vet nog var de håller hus.. Inget svar där heller... "Jaha men hon ska ju ut ikväll så hon kanske redan har åkt till de hon ska parta med" tänkte jag och ringde på mobilen. Inget svar igen.
Ringde då lillbrorsan och.... INGET SVAR!!
Kände hur paniken steg, tänk om det hänt nåt? Med mormor? Med nån av katterna? Med nån annan närstående?
Ringde typ 22 ggr hem och på pappas mobil och det kändes som 1000 ggr innan syrran äntligen svarade på sin, och då var hon ute och gick! Hon hade ingen aning om vart mamma och pappa höll hus (men hon hjälpte mig i alla fall med laxreceptet..).
Efter det ringde jag hem igen och DÅ ÄNTLIGEN svarade mamma, hon hade varit hos mina halvsyskons och hennes f.d svägerska Dagny (å å å Dagny kom hit och spill... å å å Dagny, fem droppar till...).
Snacka om att man oroat sig i onödan... Hade ju sett bilder passerat revy och redan tänkt ut hur jag skulle ringa till Mattias och be han komma hem tidigare från jobbet för att jag var i sorg....
Ja jisses...

Pigg som en lärka

Alltså har inte jag världens sötaste syskonbarn så ska jag äta gräs i ett år! Brukar emellanåt prata med min systerdotter Sanna, 7 år, på msn. Idag skrev hon att hon hade fått magsjuka på skolan och hennes pappa fick hämta henne där.. För att avleda henne från magsjukan så frågade jag vad hon gjort i skolan idag (tänkte mest på ex. vilka hon varit med och vilka ämnen hon haft) och hon svarade "Jag bara darrade".
Och så frågade jag om Johannes (lillebror) också var hemma eller om han fortfarande var på dagis och då svarade hon: "Pappa har redan hemta Johannes fast han är pigg som en lärka"  :)

Jag undrar

om ett hus kan rasa när det blåser för mycket... Just nu blåser det så mycket att dörrar öppnas av sig själv, och här sitter jag på översta våningen och är beredd på att få ett tak i huvudet... Plus att ambulanshelikopterna (helikoptrarna? helikoptersen?) åkt ovanför här minst fyra gånger idag, och de flyger sååå nära. Tänk om det skulle komma en kastvind så de kraschar ner i min lägenhet och delar mig på hälften med propellerna (propellrarna? propellersen?)...
 
Och på söndag firar jag och Mattias ett år, wehee! :) Alla lär väl misstro oss när det är 1 april; "vilket aprilskämt, hö hö hö..." Jag tycker det är onödigt att ge varann nåt, men han har tjatat så mycket och undrat vad jag vill ha. Ingenting, har jag sagt men han lär säkert köpa nåt ändå. Så kände mig tvungen att gå på MQ och köpa presentkort, så inte bara han ger mig nåt. Pinsamt skulle det va.

Allmänt zombie


...har jag känt mig de två senaste dagarna. Körde intensivt träningspass i vardagsrummet i tisdags, och nu får jag ta konsekvenserna.. Jag ser ut ungefär som Pippi Pelikan när jag går, med arslet typ två meter ifrån kroppen. Kan inte sträcka ut benen ordentligt, trots att jag stretchat. Skönt på ett sätt, för då vet man ju att träningen tagit på en i alla fall. Dåligt på ett annat, för då har det inte blivit nån träning de två senaste dagarna, för att det GÖR SÅ ONT!! Ja jag vet att man kan träna bort träningsvärken, men gör det lika ont som att föda barn när man tränar med träningsvärk, så låter jag hellre bli.. (inte för att jag riktigt vet hur ont det gör att föda barn, men...)
Och jag har i två dagar också vaknat med huvudvärk och halsont, plus att jag har ont i magen för att det snart är DEN veckan (röda veckan, lingonveckan, blöder-i-söderveckan, etc etc), så det känns inte så jätteskojigt just nu om man säger så.. Men vad gör man då? Jo, man struntar i sminket, klär sig bara i myskläder, äter ett ton morötter och sjunger (högt) Christina Aguliera´s Hurt. Det ser tragiskt ut.... men känns SKITBRA! Lovar.

RSS 2.0