Vackra vinter

Nåt som är bra med att bo i den här stan är att man aldrig behöver bege sig så långt hemifrån för att få se lite natur. De här bilderna tog jag fem meter utanför porten till huset, endast iförd långkalsonger, morgonrock och snowjoggings. (Soo sexy...)


         

         

         

         

Mardröm

Drömde en fruktansvärt hemsk dröm i natt. Drömde att jag av nån anledning flyttade ur min älskade lägenhet för att sen ångra mig på en gång. Men då var det för sent, ty jag hade redan satts i bostadskö. I den här staden behöver man inte stå i kö särskilt länge när man är ute efter ett nytt hem (exempelvis så tog det fem (5!) dagar för mig, från det att jag var in på Krambo och ansökte till att jag flyttade in) men i drömmen var kön flera år lång. Enda chansen för mig att få flytta in i en ny lägenhet någorlunda snabbt var att flytta in hos en 20-mannas invandrarfamilj som inte hade råd att betala hela hyran själva. Och jag grät och grät och saknade min lägenhet så det värkte i hjärtat, och jag hatade de där människorna som skulle få flytta in i MIN lägenhet bredvid MINA underbara pensionärsgrannar.
Sen vaknade jag. Och jag har nog aldrig känt sån lättnad i hela mitt liv.
Hade jag kunnat krama om min lägenhet så skulle jag göra det. Jag älskar den.

Om jag var frisör...

... och killar kom in och sa "Du får göra vad du vill med mitt hår", så skulle jag klippa alla såhär:

     


Det skulle va kul...

Julen

         

         

         

Över

Så var julen slut. Efter ett långt, segt väntande på den så är den över på ett par timmar känns det som. Eller ja, egentligen är den väl inte riktigt slut (för julen varar än till påskaaa) men själva JULjulen är det och det känns fan deprimerande. Bara några dagar kvar så befinner vi oss i ett nytt år och jag är inne på mitt 24:e levnadsår. Fy fan. Vilken oldie man blivit. (Fast ska väl inte ta ut nåt i förskott, jag kanske inte hinner fylla 24 ändå. Kanske jag får cancer i ögat och dör innan min nästa födelsedag.)
Julhelgen har jag spenderat i ett zombieliknande tillstånd. Känns i och för sig som att jag spenderat flera veckor som levande död. Har jobbat från sju på morgonen till halv sju på kvällen varje dag inför julen. Och det har varit riktigt roligt och jag behöver inte ha ångest inför att öppna nästa lönekuvert. MEN jag har då inte kunnat leva mitt normala sociala liv. Kommit hem från jobbet klockan sju, gjort i ordning matlåda till nästa dag och sen gått och lagt mig. Speedad på dagen och extremt trött på kvällarna.
Efter att arbetsdagen var slut i tisdags kom jag in i ett tröttskov som jag inte kom ur förrän för några timmar sedan. Så fort jag satt mig har ögonlocken fallit ner. (Vid närmare eftertanke så har jag knappt behövt satt mig ner för att somna... Hade nog kunnat somnat bekvämt stående, lutad mot en vägg...) Nu är jag otroligt pigg istället och har inte alls en tanke på att gå och lägga mig. Fast det borde jag egentligen göra, för jag håller på att deprimera ihjäl mig snart. Fattar inte vad det är med mig! Så här känner jag alltid när jag vet att alla andra är ute och roar sig och inte jag. Inte så att jag ångrar mig och känner att jag också vill vara med. För jag hade verkligen inte orkat festa. Men jag känner mig ensam. Och känner att jag vill vara två. Att jag vill ha nån att vara kär i. Men att jag aldrig kommer träffa någon som uppfyller mina förväntningar. Och ingen kommer ändå vilja ha mig för jag blir bara fulare och fulare för varje dag. Och jag känner mig riktigt jävla fet, trots att jag är smalare nu än på länge.
Men jag vet att imorgon och alla andra dagar så kommer jag vara lycklig igen. För jag älskar att vara själv. Älskar att inte behöva bry mig om nån annan än mig själv när jag kommer hem efter en stressig arbetsdag. Få ha hela soffan för mig själv och äta choklad till middag om jag känner för det. Och jag är inte fet (åtminstone var jag inte det innan jul....). Helt fantastiskt att jag lyckats gå ner 20 kilo utan att egentligen kämpa för det. Jävlar i mig vad roligt det är att få på sig kläder man inte använt sen gymnasiet!

Jag känner mig redan lite mindre deprimerad :)


I´m with you

I'm standing on a bridge
I'm waiting in the dark
I thought that you'd be here by now
There's nothing but the rain
No footsteps on the ground
I'm listening but there's no sound

Isn't anyone tryin to find me?
Won't somebody come take me home?

It's a damn cold night
Trying to figure out this life
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new
I don't know who you are
But I'm with you
I'm with you

I'm looking for a place
I'm searching for a face
Is anybody here I know?
'Cause nothing's going right
And everything's a mess
And no one likes to be alone

Why is everything so confusing?
Maybe I'm just out of my mind

It's a damn cold night
Trying to figure out this life
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new
I don't know who you are
But I'm with you
I'm with you

GOD JUL!

Mitt sociala liv har på sistone nästan förintats. Det enda jag gjort på snart två veckor har varit att jobba, äta lite, jobba, sova lite och jobba igen. Efter 11-12 timmars arbetsdagar finns inte mycket ork kvar till annat, och jag är knappt klar med en en enda julklapp än. Inte heller har jag skrivit några julkort än, vilket är lite ironiskt eftersom jag jobbar på Posten. Fast det är väl just därför, när man sorterar flera tusentals julkort om dagen så vill man inte se och tänka på dem när man kommer hem... 
Men det har varit väldigt roligt att jobba också och pengar är inget jag kan få för mycket av ;)

Anledningen till att jag nu har använt mina sista krafter till att sätta mig vid datorn var att jag hade räkningar att betala. (Vilket tog ungefär 45 minuter pga av mors och fars stenåldersdator.)
Så medans jag ändå sitter här passar jag på att önska alla ni femtals som läser min blogg en riktig god jul med denna vackra sång...

                  

Gissa vem

 
     

Andra andningen

Vad äcklig jag är... Men nån måste ju vara det också ;)

Snacka om övertrött.

Bajsgodisbakning

För cirka fem timmar sedan så gott som lovade jag mig själv att aldrig mer jobba med smält choklad i bakning igen, eftersom det alltid ser ut som att det är avföring och inte choklad jag kletat på mina kakor eller kolor eller karameller eller vad jag nu gör för nåt.
Men trots mitt löfte till mig själv sitter jag nu här och väntar på att en hel skål med smält choklad ska svalna så jag kan rulla mina nygjorda julgodisar i det..... tänk vad mina vänner ska bli glada sen när jag bjuder på nåt som ser ut att komma direkt från någons arsle....!!

Det finns tydligen äckligare ord än "samlag"

Förresten så måste samlag vara världens äckligaste ord.
2008-11-29 @ 14:54:00

Postat av: IK

Må vara ett äckligt ord, men ack så skönt att genomföra...

2008-11-30 @ 09:12:20

Postat av: LAaarsoN

jag tycker slickepott är det äckligaste ordet som finns..

2008-12-01 @ 15:56:46

Postat av: Kalle

eh, spy, inälvsmat, bajs, råttlort, baconfett, finns massor, samlag låter lite som slem och mysa på en gång. lite skräckblandad förtjusning liksom.

2008-12-01 @ 18:33:50

RSS 2.0