Rikard Palm

Detta inlägg tillägnas....


                    
... Rikard Palms mustasch...                    
... Rikard Palms earthcake...                    
... Rikard Palms dåliga humor...


                    
... Rikard Palms namndyslexi...


                    
... Rikard Palms förvirrade uppsyn...                    
... tack Rikard Palm.

Whitney

      

Hur man kan kalla denna människa för en Plus Size-modell förstår jag verkligen inte. Plus Size för mig är kläder som hänger i en speciell avdelning i affären eller som knappt finns att få tag på alls. Vad kan den här tjejen ha för storlek? 38-40 kanske? Vilket då betyder att alla normalviktiga tjejer då räknas som mulliga, eller...?
Jag förstår att hon inte kan jobba som en "vanlig" modell eftersom hon har bröst och rumpa, inte väger 3 kilo, och inte ser ut som en liten pojke i kroppen. Men. Hon är ändå inte Plus Size anser jag.

Kallt så in i helvete...

... har det blivit ute helt plötsligt. Igår var det varmt och fint höstväder och idag är det bajskallt. Igår ville jag nästan gå omkring naken ute för att det var så härligt och idag när jag gick på stan höll jag på att dö av köld. Tydligen var det minusgrader i morse. Och det betyder ju att snart kommer det bli halt och jävligt igen och och så kommer snön komma alldeles för tidigt och jag kommer köra fast med postbilen igen.
 
Och Svensk Kassaservice lades ner i Kramfors idag. Är ingenting jag hade brytt mig så mycket om, om det inte vore för att jag jobbat där hela sommaren. Nu blev jag alldeles tårögd istället när jag gick därifrån...

Das Marmelade

Vilka fan är Marmeladorkestern? Inte minns jag det här heller... Blir bara chockad över hur mkt folk det verkar vara där. Jag visste inte ens att det fanns så många människor i min lilla stad....

                   

Hundbajs i köttfabrikenAFTONBLADET

Nä tacka vet jag Scan...
Frågan är bara hur det lyckats hamna hundbajs där inne? Kan väl inte vara så att skåningarna har fastnat för riktig kina-mat, dvs hund- och kattkött....?


Fru GårmanJag tycker det känns liiite onödigt att lägga ner tid och pengar för att utforma denna Fru Gårman-skylten. För att vi ska få ett mer jämställt samhälle... Jo tjena. Är det inte bättre att lägga pengarna på att försöka göra det mer jämställt i verkliga livet??
Dessutom är det en dålig idé tycker jag. För det första är det ändå ingen som lägger märke till de här skyltarna överhuvudtaget (därför håller man alltid på att bli överkörd som fotgängare för att ingen jävel stannar) och för det andra så kallas ju gubben på skylten Herr Gårman, för att det fonetiskt ska låta som Här Går Man. Då funkar det inte med Fru.
Dessutom ser ändå Fru Gårman ut som en väldigt manhaftig kvinna, alternativt transa med dålig smak. Jag tror knappast hon är gift...

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3422515.ab

Tjock! Gravid?

Magen känns uppsvälld som en ballong. Varje dag. Och det suget jag har efter havregrynsgröt och choklad (inte samtidigt dock..) går inte att stå emot. Också varje dag - HELA dagen.
Jag har gått och blivit skengravid igen! Jag längtar tills mina p-piller tar slut så jag får blöda ut den här ungen som egentligen inte finns, och sen återgå till ett normalt liv utan tjockmage och utan "mjölktunga" bröst.
Jag känner mig som Elins lilla häst. Hon har varit skendräktig hela våren och sommaren. Stackars henne. Detta suger ju.


Sven-Ingvar

sven_ingvar_nina.jpg

HUR kunde han bli hemskickad? Han har ju allt man söker i en man...
Han är snygg, han är glad, han kan sjunga, han pratar fint,
han ser ut som en liten pojke, han kan måla om ett kök och han är brun.
Och han har ett fint namn. I love Sven-Ingvar.

Helgen

Jag längtar tillbaka till lördag. En av de roligaste helgerna som nånsin inträffat i hela mitt liv. Typ. Kan inte förklara varför, bara är så. Elin kom till mig, sen gick vi på Kramm och det var helt klart det bästa Kramm som nånsin varit..! Gjorde väl inte saken sämre heller att det var 23+... Sen gick vi på två efterfester och tidigt på söndag morgon gick vi de två milen (kändes det som) hem till mig. Söndagen blev självklart helt förstörd men det är nog den roligaste bakissöndag jag haft också. Tänker inte ens försöka förklara varför det var så kul. Det bara var det.
Punkt.


Landssorg tydligen...

Så blev det helg, folk riktigt njöt av ledigheten. IK sket i ledigheten, tänkte att "JAAAAA ÄNTLIGEN HELG DÅ BLOGGAR IDAG IGEN", vaknar, går in på bloggen hennes och märker att det inte bloggats, börjar gråta, ringer övriga på ik som är lika bedrövade och anti visar i webkameran hur han sitter och kramar sin nalle och bara tjuter av olycka. Jag åker till Andra Halvan, vi tänder ljus framför en utskriven bild av denna bloggs startsida, ber till gud, allah, buddha, vishnu, torbjörn nilsson och loket olsson om att "Kära, Gud, gör så Ida bloggar igen, det är ju helg nu". Inget händer, IK fortsätter sitt sorgearbete och samlar nu namn i såväl Göteborg som Norrköping, Paddan har dessutom utlokaliserat sig till Stockholm för att få fler namn för att du ska börja blogga igen.
Tårarna rinner på folk vi träffar, detta är en nationell katastrof, statens beredskapsgrupp är insatta från måndag för att handskas med alla som inte klarar sig utan ditt bloggande.
Ännu inte namngivna artister startar en gala för att nästa lördag spela live i tv där intäkterna går till att du ska börja blogga igen.
Turistflödena har stannat av till Sverige, enligt en japansk turistkonsult sägs det bero på "Det finns en bloggare i Sverige, ida heter hon, som ej bloggat på länge, folket klarar inte det och det är landssorg i landet, inget roligt att åka dit nu".
Folket väntar, ska du börja blogga igen? Eller ska vi i evig tid sörja likt nu?
frågorna är många, svaren få.

IK

Lasse Berghagen i vapenaffär

                    

Det här klippet blir fan aldrig för gammalt!  

Å hej å hå

Idag ska jag och min arbetskompis Lisa gå på Step Up för första gången. I spegelhallen. Hugaligen... Som tur är för mig så har hon god svettkapacitet precis som jag, så jag slipper känna mig äcklig och ensam och utstött av de andra ärtiga smala osvettiga pinglorna som är där annars.

    

Icke sa Nicke

Jag fick i alla fall inte jobbet jag sökte. Tyvärr. Tror jag skulle passat jättebra för det. Men som man säger, it´s their loss...

Jag är inte så sugen på bajs

                               
Jag är inte så sugen på bajs.

Blaeee

Finns det nå värre än att söka jobb........

...

Vaknat hela natten och morgonen av väldigt obehagliga drömmar. Drömmar som känts verkliga.
Kan bara hoppas att de inte slår in.

                    

Ich bin lite bakis

Nej, bakis är nog inte rätta ordet. Är dock väldigt, väldigt, väldigt trött. Var på otroligt roligt födelsedagskalas igår. Festen varade i ca 12 timmar, och innehöll ALLT man kan önska sig. T.o.m en hund. Och jag antastade en stackars kille hela natten tills jag till slut gav upp klockan halv sex i morse. Gick hem och la mig på soffan och där låg jag till klockan tre idag och pappa kom och borrade sönder min tv-bänk (det finns en rimlig förklaring till det) och sedan tog med mig hem för att få i mig lite mat.
Och jag är så jävla ful idag. Såg mig i spegeln och trodde jag skulle kräkas. Att man kan vara så ful, det kan alltså inte vara lagligt...! Jag skulle ju skrämma ihjäl folk om jag visade mig ute.

Härliga

"JAAAAAAAAA!!!!!! DU BLOGGAR!
Vad är väl världsfred och sånt där skit som alla önskar sig mot att du bloggar? NADA!!!
(innan vi får tusen kommentarer om hur vidriga vi är på IK, kan vi säga att vi menar varje ord...)

STANNA DÄR DU ÄR! DÄR FINNS DATOR!"

IK

Stekta gröna tomaterSka se den här underbara snyftfilmen med Elin ikväll. Undrar just hur mycket vi kommer sitta och snörvla...

Är hemma hos mor och far idag och lånar das Computer. Ska strax på fotboll och se lillbrorsan spöa skiten ur motståndarlaget. Vinner de den här matchen har de stor chans att vinna hela ligan så jämarns om de inte tar hem det!

         

.


     


Such a beautiful tree


    

Skänk pengar till fonden

Ja det är ju bra att det finns några som saknar en under ens bloggtorka i alla fall...

**********************************************************************************************************************

Ett av våra trogna fans, IDA är just nu utan dator och har därmed försvunnit ur bloggvärlden!
Detta tänker IK nu se till att avhjälpa!

VI startar därför "H.I.A.S.E.B.D.S.H.K.B.B.I"-FONDEN" Det står för "Hjälp Ida Att Skaffe En Bra Dator Så Hon Kan Börja Blogga Igen-Fonden" och för att hjälpa till går du till hennes
eminenta blogg och lämnar en kommentar med mailadress där så tar hon säkerligen kontakt med er och ni bidrar till att en av nätets bästa bloggar kommer tillbaka i sin gamla goda form!!!

STÖD KAMPEN!!!!!!!


Ironins Förkämpar

Jäää

Aaaaaaaaahh tanci tajm

                    

RSS 2.0