Julbaket

I år har jag ätit mer pepparkaksdeg än vad jag gjort pepparkakor. Precis som när man var liten. Anledningen var att pepparkaksbaket var oväntat svårt och tråkigt. Stor besvikelse! Jag som brukar älska att baka pepparkakor. Gav upp efter ett par plåtar, och bakade en chokladkaka istället. Den blev också en stor besvikelse, äcklig och degig. Jag suger helt enkelt på bakning!

                  

:)

Ren och skär lycka för en annan människa känner jag nu. Jag är så glad för din skull ;)


Pimp my christmas

Jag är gammal. I´m really, really old.
Jag och Elin kom fram till det idag. För i julklapp önskar jag mig nya väggdekorationer OCH.... en ny tvättkorg. ("När man tvättar så ofta som jag gör så är det viktigt att ha en tvättkorg av bra kvalitet!")
Vad hände egentligen med de gamla önskelistorna? De där som det stod "Barbie, Barbiehäst, Barbiehus" längst upp på.. Tänk om man hade kunnat få önska sig såna saker nu med, utan att vara alltför onormal. Vad mycket lättare allt måste varit på den tiden, när ens enda bekymmer vara huruvida man skulle få ge Barbie en bostad eller ej. 

Fredag = tvättdag. Som vanligt.
Fredag är också lika med städning.
Men denna fredag är även lika med nånting som inte är så vanligt: Jag julpyntar!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Egentligen är jag jävligt strikt när det kommer till framtagning/borttagning av julpynt. Första prylarna SKA komma upp på första advent, inte en enda dag innan och inte en enda dag efter. Det är nu man ska byta gardiner och hänga upp julstjärnorna i fönstren. Sedan kan man fylla på med saker då och då framtill jul. Sen SKA julpyntet bort på tjugonde knut, inte en enda dag innan och inte en enda dag efter.
Alla som gör på annat sätt gör fel!!

Men nu hände det ändå sig att jag pyntar idag, hela två dagar före advent. För jag kommer inte orka göra det på söndag när jag är fullproppad med pepparkakor/pepparkaksdeg från baket imorgon. Så jag är lika bad som alla andra..
My kind of Christmas ornament...


Drinking Glasses

"... Naturligtvis går det bra att dricka vad som helst genom glasögonen. Till exempel vatten, julmust, smultronsaft, blåbärssoppa, mjölk, fiskleverolja, whisky och kiss. Eller kanske inte kiss förresten. Visst går det men det vore ju sjukt äckligt."http://www.coolstuff.se/Drinking_Glasses


Söndagsdepression

Vad jävulskt tragiskt det känns att man har gått och haft söndagsångest hela dagen bara för att det är jobb igen imorgon. När blev jag en av alla de människor som bara lever för helgen??
Sån har jag inte varit sen jag gick mellanstadiet och jag tänker fan sluta med det right now! För vem vill tänka tillbaka på sitt liv och bara minnas en massa tråkiga vardagar? När man egentligen borde få minnas hur lycklig man varit varenda dag, och hur jävla kul liv man levt.
Jag ska ta ett break. Med vad vet jag ej, vet bara att jag måste göra det av något slag.
Söndagsångesten är alltid värst om man hade tråkigt på lördagen. Både jag och frugan var skitsura när vi vaknade idag klockan två (hjälp), för vi hade haft så jävla tråkigt igår tyckte vi. Sen insåg vi att vi inte alls hade haft tråkigt egentligen, det är bara det att om man är oss så får man vara med om såna fantastiska saker normalt sett på helgerna, eftersom vi alltid hamnar i de mest oväntade situationerna och alltid med det bästa folket. Så när det inte händer är vi bortskämda nog att bli besvikna över att bara haft normal-kul.
Sanningen är den, som alla redan vet, att vi är störda och stolta och då har man ALLTID roligt!

"Elin! FETCH!!"

         

         

         


Ja man undrar ju...

... om man inte ska lägga festandet på hyllan ett tag.
Inte för att det var direkt tråkigt igår, men det var inte heller så där jättejättekul.
Ingenting kan någonsin mäta sig med lördagen den 29:e augusti, så vad är då vitsen..?
Roligt då, att man redan haft det där allra roligaste som man säkert bara kan ha en gång per livstid...

Kräsna är vad vi blivit. Har man en gång fått smak på paradiset så...
Dessutom har jag inget minne av att det då fanns där småtjejer som tydligen vill göra sig fulare än vad de egentligen är, genom att "klä upp sig" och vara taskiga och korkade.
Vad jag önskar att alla människor skulle vara som D, då skulle världen vara en underbar plats.


Exakt såhär kommer en viss person se ut när hon blir gammal.
Enda felet på bilden är väl att läppstiftet är lite väl mörkt..


ALLTING GÅR SÅ IN I HELVETE SEGT JU FÖR FAN!!!

Jävligt segt.
Går allt.
Just nu.
Hata.
Hata.
Hata.

Men det var ju inte ett argt inlägg jag hade tänkt skriva faktiskt. För fram tills för två minuter sedan var jag glad.
Har varit på bio med frugan ikväll. Såg en mycket mysig film vid namn Så Olika. Den var bra! Trots att alla recensenter säger annat. Man ska aldrig lita på sådana människor.
Våran lillebror var med i filmen! Tänk att han har gått och blivit stor och vuxen. Med ett psycholeende och psycho-eyes.
Filmen inspirerade också med lite nya låtar som jag och frun kan sjunga för våran vän Alex. Han har nog lessnat på Lady in red vid det här laget...

                    

Igår fick jag reda på en massa saker om mig själv jag inte visste tidigare.
Eller så har jag egentligen vetat om det hela tiden..? Jag vet inte..?
Men nu är det svart på vitt.

Lite instruktioner...

... till Elin när hon i framtiden kommer få en liten mini-Elin... ;)


Hehe...

Jag gick nog händelserna lite i förväg i torsdags. Det var inte direkt mycket snö kvar när jag slog upp mina blå på fredagsmorgonen, så jag slapp som tur var fastna i en snödriva någonstans efter turen. MEN. Den dagen kommer att komma då jag gör det, jag hoppas bara det blir senare än förr.
Har haft lördag i huvudet hela dagen. Jättesorgligt när jag kommer på att det är söndag och helgen är snart slut IGEN. Men den här helgen ska jag väl ha lyckats återhämta mig i alla fall, till skillnad från alla andra helger då det är festarhelger. Har bosatt mig hos mor och far i helgen och bakat och slappat, så är jag trött och sliten när jag kommer på jobbet imorgon, ja då är det nåt allvarligt fel på mig!
Nog för att jag redan diagnostiserat mig själv redan och fastslagit att det ÄR det...


Denna tröja vill jag ha.... vart kan man köpa den??


Första snön

Faan å´!
Jag som tänkte att igår att ååååh va härligt att det inte kommit nån snö än, och att det nog skulle dröja lite innan den kom. Men så idag; vad händer? Jo helt plötsligt singlar det ner vit SKIT från himlen, och det slutar inte heller! Verkar ha snöat konstant sen i förmiddags, åtminstone fick jag den känslan när jag vid halv sju-tiden kom ut från salongen och möttes av hej hej vinterland. Hur tragiskt är inte det? Med lite otur nu så har snön kommit för att stanna och det dröjer evigheters evigheter innan man får se den geggiga underbara bruna marken igen.
Okej visst, det lyser ju upp lite i vintermörkret och jag slipper bajsa på mig av skräck när jag går de helt oupplysta vägarna hem till mig. Men ändå! Jag kommer fastna i en snödriva med cykeln imorgon... :(

Snögubbjävel...

Och JA jag har tröstätit godis idag pga detta väder.


TiK ToKJag är glad att jag tog det fantastiska beslutet att gå på fest även fast jag verkligen inte kände för det egentligen.
Det var så jääääävla kul ute igår! :)


   


RSS 2.0