Lämnad ensam

Så jävulskt ensam och tragisk man känner sig när ens favoriter försvinner ut genom dörren. Älskar att vara ensam alla kvällar utom söndagkvällar. Tror jag måste skaffa mig en karl eller nåt annat litet husdjur som kan hålla mig sällskap dessa kvällar.

Så jävla mysigt jag har haft det idag! Slog upp mina blå klockan åtta imorse, alldeles för tidigt. Kunde inte fokusera blicken på en fast punkt, så jävla trött var jag, ändå hade jag skitsvårt att somna om. Vid tolvtiden kom Elin, Emma och Darmin med käk till mig och jag älskar dem för det för alltid! Har sedan legat i min mini-FETCHsoffa hela dagen tillsammans med two beautiful ladies, och mysfaktorn var hög med tända ljus och vacker musik (se nedan). Tvättade två tvättar i förmiddags, sen har jag gjort absolut ingenting och det har varit så härligt! Precis vad jag behövde. Jag har inte ens varit bakis idag, jag har bara låtsats vara det så att jag har en ursäkt att bara ligga och skräpa. Funderade på om jag skulle se en film ikväll, men jag tror att jag istället lägger mig sjukt tidigt, typ nu, och tar en lång natts sömn för ovanlighetens skull.
Och jag längtar faktiskt tills imorgon (också det för ovanlighetens skull), för det innebär att det bara är en vecka kvar och jag kan knappt bärga mig! Jag kan inte heller sluta nojja, så jag planerar en liten våldsgästning imorgon för att försäkra mig om att det verkligen kommer ske.

Men ännu är jag kvar här, det är söndag och jag är ensam. Boring! Nästan så man blir grinfärdig av detta, som väcker så många fina minnen:

                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0