Stinker

Det luktar bajs i mitt hem!! And it aint coming from me...
???

Mår mycket bättre nu

Angsten och en del av mitt sjukdomstillstånd försvann i samma stund som jag fick veta att jag inte skulle behöva spendera lördagskvällen ensam. Tack Lotta!
Det är egentligen konstigt att man tycker det är så skönt att vara ensam på vardagskvällar, men när det är helg så känns det mer än lovligt deprimerande att inte ha nån att umgås med. Jag har ju trots allt jobbat idag, fått mitt sociala, så det borde inte vara nån fara.
Menmen.

Det som känns lite tragiskt är att jag sitter och datanördar, och INGEN är inloggad på msn. (Inte för att jag ofta brukar prata med folk där, men det brukar iaf kännas bra att se att det finns fler än mig som inte har nåt bättre för sig än att sitta vid datorn..)Jag.


Stackars mig

Lördag och jag är SJUUUUUUUUUK! :(
Åtminstone mår jag väldigt konstigt. Känns ju jävligt roligt att sitta här hemma alldeles själv..
Känns som att jag ska få andnöd och dö.
Angst angst angst.


Lååångsaaamt

Internet går skitjävla långsamt. Och ändå sitter jag här...jag borde gå och lägga mig. (Jobbar imorgon.)
Men jag vill ej. Vet att om jag går och lägger mig så kommer jag ändå inte lyckas somna förrän vid klockan två. Så har det iaf varit de senaste veckorna, jag går och lägger mig vid elva, försöker läsa en bok men är för trött och släcker lampan och sen ligger jag ändå där vaken i tre timmar innan jag till slut får besök av John Blund. Har försökt att återuppta läsningen när jag inte kan somna, men nej jag är alldeles för trött för det, ögonen bara faller ihop. Sen samma visa igen så fort jag släckt, jag ligger där och vrider och vänder mig och mina ögon faller inte alls ihop längre, de vill vara vidöppna. Egentligen borde jag bara skita i att försöka somna genom att ta av mig glasögonen och lägga ifrån mig boken, men knäckta bågar och en jävligt skrövlig bok gör mig inte lycklig när jag vaknar...
Den här läskiga lilla varelsen borde komma oftare till mig...


Annie Hall


Om du vore bränd som mig
Skulle jag gå hem med dig
Skulle du vara allt jag någonsin velat ha

Du är ful

När jag ser dig tänker jag bara Hur är det möjligt??
Du kanske inte är som jag tror, du kanske är annorlunda..
Men det jag ser är en ful människa!
Och du ser ut som en karl...

Dop och stekta mackor

Det gick iaf hyffsat bra att sjunga idag. Hade det varit för några år sedan hade jag tyckt det gått katastrofalt jätteäckeldåligt, men nu är jag bara extremt nöjd med att jag överhuvudtaget vågade ställa mig där framme :)
Första låten började bra men sen började det, enligt mig, låta lite svajigt och då blev jag nervös och jag fick återigen parkinsons i högerhanden som jag höll micken i. Ville bara att låten skulle ta slut nån gång, så otroligt skönt när jag fick gå och sätta mig igen. Men sen gick nervositeten över och till andra låten kom jag tillbaka och kunde leverera på riktigt. Så andra låten var jag riktigt nöjd med, och det är inte ofta jag brukar vara nöjd med min egen sånginsats (inte andras heller...).
SÅ SKÖNT ATT DET ÄR GJORT!
Fast nu börjar jag faktiskt längta lite tills en ev. nästa gång.. :)

Har spenderat eftermiddagen/kvällen hos pappsen. Fixade godaste lördagsmiddagen:
Man steker brödskivor i stekpanna, beräkna ungefär ett halvt paket smör till varje brödskiva.... Vänd efter ca 30 sekunder, annars blir undersidan svart och äcklig. Lägg på stekt ägg, kaviar, oregano och ost. Låt allt smälta ihop lite, ät och NJUT! Jättegott och s u p e r n y t t i g t...
Har sedan tryckt chips, godis och druckit cola och jag är nu på god väg att få vara med på Sumo-SM nästa år..


Hemskt hemskt hemskt

Sånt här gör mig arg.
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.448782-flyktingfamiljen-i-hagfors-splittrad

Barn som är födda här, föräldrar som har jobb... Och dessutom skilja dem åt!?
Fattar inte hur de tänker de som bestämmer.
Varför inte skicka iväg de dumma jävlarna istället, undrar jag...


Scenskräck

Vad har jag gett mig in på? Om 52 min ska jag sjunga på ett dop. Låtar som inte alls passar mig och min röst.
Jag är bajsnervös redan, hur ska det inte bli när jag väl ställer mig där framme?
Jävla rampfeber.

Allt för min syster

Såg nyss klart en film som fick mig att tröstäta en halv B&J (dvs allt som fanns kvar).
Riktigt bra, men hemsk och sorglig och jag bölade hela filmen igenom...


Out on the wiley, windy moors

Jo förresten... Hörde en låt på radion idag som gav mig nå jääävulska flashbacks från högstadie/början på gymnasiet-tiden :)

           

Flyttat

Har jag gjort utav bara helvete idag. Fast inte åt mig själv. Både tyvärr och som tur är.
Tyvärr flyttade jag inte åt mig själv, för det vore på tiden nu att jag flyttade ifrån den här lägenheten (och stan) som jag iofs älskar att bo i, men som jag ändå tänkte från början att jag skulle ha bara ett tag och "i väntan på....". Nu är jag inne på tredje året. Och än finns det inte tillstymmelse till nåt som skulle få mig att verkligen vilja flytta härifrån.
Och Som Tur Är, flyttade jag inte åt mig själv för fy faan vad jobbigt... Packa ner en jävla massa saker man samlat på sig genom åren, lasta, bära, springa i trappor, ha jättestökigt, kaos... Usch!
Men faktiskt var det riktigt trevligt att flytta åt någon annan :) Hade inte tänkt stanna så länge eftersom jag haft helvetiskt ont i magen hela dagen, men på nåt konstigt vis tyckte jag det var så roligt så jag var bara tvungen att stanna kvar lite extra. Dessutom bjöd mamma på supergod borstj!

Var helt slut när jag kom hem och trodde jag skulle stupa i säng, men icke! Har datanördat och pratat i telefon med världens bästa Larsson, så nu är jag pigg pigg pigg!!
Eller kanske inte... Godnatt.

http://www.recept.org/Borstj_rysk_rodbetssoppa_.html

Something always brings me back to you


Yoga

Har yogat idag! För första gången sedan jag var ung och oförstörd och danslärare. Snacka om att min gamla kropp inte är vad den en gång var, men det var ändå jättehärligt. Och jag har redan träningsvärk, så verkligen perfekt träningsform just nu när jag inte orkar träna som vanligt för att jag är lat lat lat och dessutom håller på att bli förkyld (säkert ända fram till sommarn). Lätt som en plätt


Sovmorgon

Idag vaknade jag kl 10.25. Väldigt bra, när jag börjar jobba tio i elva!! Tur att man har nära till jobbet, lyckades hinna med allt jag normalt brukar göra på 3 timmar på mornarna, på 20 min och ändå komma i precis rätt tid till jobbet. (Och även ha en väldigt bra säljdag, kachiiing!)

Har haft frugan och Chibii här på filmkväll och terapisamtal. Inte för att det fanns särskilt mkt att ha terapisamtal för, för en gångs skull... Skönt! Kanske har jag hämtat mig från sommarens traumatiska upplevelser, dvs en omogen gammal gubbe med fult namn, kanelbullerån, en jävligt rolig roadtrip som tyvärr slutade i misär dagen efter, sömnlösa nätter och jakten på Noname.
Jag är healad!
Och ser nu fram emot en höst med massa spännande händelser och människor och roligheter (som lär sluta i samma desperation som det gjorde i somras, det är naturens jävla lag..)
Detta hände en gång en höst..


Nattsudd

Tänk att jag aldrig kan lägga mig i tid... får ingenting gjort ändå, därför borde jag lika gärna kunna gå och sova många timmar istället, så jag slipper förbanna mig själv varje morgon för att jag är så jävla trött. Är dessutom jävligt trött när jag kommer hem från jobbet, därför får jag ingenting gjort då heller och min lägenhet ser ut som bajs och jag orkar inte träna. Tänker varje dag att ikväll ska jag minsann lägga mig tidigt, men aldrig att det händer, nej nej.. Endera sitter jag här som en datanörd, eller så går jag bara runt i cirklar och funderar och sjunger för mig själv..hur kan man plötsligt få 100% energi efter en hel dags trötthet och knappt nån sömn?

Var hem till älskade mamma och pappa idag för att få i mig lite näring. Hur ska jag nånsin kunna flytta längre ifrån dem än vad jag bor nu..? Det är ju de som ser till att jag får mat i mig på helgerna, när jag inte orkar/det är för deprimerande att laga mat åt mig själv.
Men framför allt får de mig att känna mig mindre ensam, inte för att jag egentligen är det.. Men mitt liv som ensamvarg verkar vara helt över. Förut tyckte jag det var enormt jävla skithärligt att bara få vara hemma i mitt alldeles egna hem, helt själv. Komma hem efter jobbet och veta att ingen väntar på mig, göra precis vad jag vill när jag vill, äta ensam, kolla på tv själv, somna själv... Nu kräks jag om jag inte har nånting inplanerat med nån.
Beror detta på att jag saknar en karljävel så vore det väldigt tragiskt.


It's the wrong kind of place to be thinking of you

       

F

Jag har inte saknat dig på 7 år... så varför börjar jag göra det nu??
Jo för nu har jag äntligen träffat dig igen och du är allt vad jag minns och lite till.
Jag var en helt annan människa då, en människa jag nästan glömt bort.
Men med dig kände jag mig nästan som då.
:)

RSS 2.0