Dop och stekta mackor

Det gick iaf hyffsat bra att sjunga idag. Hade det varit för några år sedan hade jag tyckt det gått katastrofalt jätteäckeldåligt, men nu är jag bara extremt nöjd med att jag överhuvudtaget vågade ställa mig där framme :)
Första låten började bra men sen började det, enligt mig, låta lite svajigt och då blev jag nervös och jag fick återigen parkinsons i högerhanden som jag höll micken i. Ville bara att låten skulle ta slut nån gång, så otroligt skönt när jag fick gå och sätta mig igen. Men sen gick nervositeten över och till andra låten kom jag tillbaka och kunde leverera på riktigt. Så andra låten var jag riktigt nöjd med, och det är inte ofta jag brukar vara nöjd med min egen sånginsats (inte andras heller...).
SÅ SKÖNT ATT DET ÄR GJORT!
Fast nu börjar jag faktiskt längta lite tills en ev. nästa gång.. :)

Har spenderat eftermiddagen/kvällen hos pappsen. Fixade godaste lördagsmiddagen:
Man steker brödskivor i stekpanna, beräkna ungefär ett halvt paket smör till varje brödskiva.... Vänd efter ca 30 sekunder, annars blir undersidan svart och äcklig. Lägg på stekt ägg, kaviar, oregano och ost. Låt allt smälta ihop lite, ät och NJUT! Jättegott och s u p e r n y t t i g t...
Har sedan tryckt chips, godis och druckit cola och jag är nu på god väg att få vara med på Sumo-SM nästa år..


Kommentarer
Postat av: IK

Nu finns ditt hett önskade recept på IK :)

2010-10-17 @ 09:54:30
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0