Tomatsås

Skala och skär 2 gula lökar i klyftor. Hacka 3 vitlöksklyftor. Finhacka 1 röd chilifrukt.
Fräs allt i 2 msk olivolja.
Tillsätt 1 burk krossade tomater och ca 4 msk hackad färsk basilika. Smaksätt med salt och en nypa socker.
Låt puttra under lock 10 - 15 min.
Späd med 3-4 msk vitt vin och några droppar citron och låt såsen puttra i ytterligare 2 - 3 min utan lock.

Servera med pasta och riven parmesanost.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad smart att lägga ut sina recept så här! Det kanske jag åxå gör en vacker dag... =)

2007-05-31 @ 22:50:03
URL: http://havskatt.blogg.se
Postat av: vicky

helgott var det här.allt såg så gott ut=)

2007-10-21 @ 09:48:10
URL: http://viktoriabergstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0