Tomatsås
Skala och skär 2 gula lökar i klyftor. Hacka 3 vitlöksklyftor. Finhacka 1 röd chilifrukt.
Fräs allt i 2 msk olivolja.
Tillsätt 1 burk krossade tomater och ca 4 msk hackad färsk basilika. Smaksätt med salt och en nypa socker.
Låt puttra under lock 10 - 15 min.
Späd med 3-4 msk vitt vin och några droppar citron och låt såsen puttra i ytterligare 2 - 3 min utan lock.
Servera med pasta och riven parmesanost.
Fräs allt i 2 msk olivolja.
Tillsätt 1 burk krossade tomater och ca 4 msk hackad färsk basilika. Smaksätt med salt och en nypa socker.
Låt puttra under lock 10 - 15 min.
Späd med 3-4 msk vitt vin och några droppar citron och låt såsen puttra i ytterligare 2 - 3 min utan lock.
Servera med pasta och riven parmesanost.
Kommentarer
Postat av: Ingrid
Vad smart att lägga ut sina recept så här! Det kanske jag åxå gör en vacker dag... =)
Postat av: vicky
helgott var det här.allt såg så gott ut=)
Trackback